İt Dalaşı
-
KOKAİNMAN aga sende geyiğe vurmadan dursan çok iyi olur diyorum hani bea :)
-
nası vurmim abi kafanızdan ittifaklar yaratıosunuz hani azerbaycan,türkmenistan falan gibi türk ülkeleri olsa gam yemicemde gitmiş gizli düşmanlarımızla ittifaklar sölüosunuz ne deyim yani
-
yahu hocam o güvendiğin iran var yaa geçmişte 500 kere sırtımızdan vurdu bizi.şah ismail dönemini hatırla.dost görünerek sonradan doğudaki alevi vatandaşlarımızı kışkırtıp osmanlının birlik ve bütünlüğüne balta vurmalarına zemin hazırlayanda bunlardı.
adamlar türkiyenin laik demokratik cumhuriyet yapısını istemiyor.tüm müslüman devletlerinin şeriatle yönetilmesi en büyük amaçları.yüzyıllardır beri gelen bir amaç bu.şimdi onlarla ittifak kursak nolcak.amaçlarını yerine getirmek için bir zaman sonra içten içe bizi kemirmeye başlıcaklar.
ayrıca zaten tartışmaya bile değmezki bu konu.böle bir ittifak konusunu ben ilk defa senden duydum ne devletin yetkili bir mercisinden en ufak ipucu verildi nede irandan.
iki yardımları dokundu die hemen ittifak kurulsun görüşünü türkiyede çıkaran ilk ve tek insan sensin zumsuk.
pkk konusunda bize karışmadı yardım ettide sanki bizi sevdiğindenmi etti?
alakası yok.
pkk iranda da eylemler düzenlemeye başladı.onlar içinde artık pkk tehlike oluşturmaya başladı hem türkiyeye dost görünmek için orda operasyon yapmamıza izin verdiler destek çıktılar hemde pkk belasından kurtuldular bir taşla 2 kuş vurdular.
ayrıca unutmaki pkk yı büyütüp besleyende irandır.
rusya konusuna hiç girmicem zaten diğer mesajlarımda onu bol bol anlattım -
KOKAİNMAN ya aga sen demişin iran geçmişte bizi bilmem kaç kere sırtıızdan vurdu diye ondan ittifak olmaz diye. O zaman sana şunu sormak istiyorum geçmiş bizi işgal eden ülkeler ve hala yok ermenilere yok rumlara yok kürtlere soykırım yaptınız diye yargılamaya çalışan ülkeleri sayarmısın dur: senin yerine ben sayarım fransa ingiltere, italya avusturya yunanistan falan filan bide bana nato ülkelerini yada müttefik olduklarımızı sayarmısn inilter fransa italya avusturya yunanistan eee ozaman neden hala irana karşı duruyoruz bu ülkeler değilmi bizi işgal eden bunlar değilmi bizi soykırımla suçlayan ne demel istediğimi anlamışındır .yoksa daha da devam edebilirim.
-
eminmisin hoca o saydıklarının bizi şu an işgal etmediğine?
-
irandefence.net e girip bi kac yazi okuyun iran la ilgili, bakin Ruslar Iran a destek mi veriyomus yoksa kostek mi oluyomus ? Oyle TV den duydugunuz fln seylere inanmayin, adamlar harbi harbi Iranli o forumda, adamlarin ne dedigine bakin.
Ayrica HASANKAAN, hocam Iran degil bize ihanet eden, onlar Araplar, Iranli dedigin adam Pers yani Acem. Iranlilar delikanli adamlardir. Osmanli zamaninda da gucluyduler ve bizim civardaki tek rakibimizdiler simdi de. Iran la ittifak olmanin bi zarari yok, ama cok Command&Conquer oynuyosunuz, aklinizda hep, Dogu Pakti - Teroristler - ABD geliyor, yok oyle bisey, Cin de askeri bi guc fln diil, cin sadece fabrika kurup ucuz isci bulmak icin gidilen bi mekan, Rusya nin da efsaneligi fln kalmadi, ayrica Rusya ABD ye Iran konusunda destek vericegine soz verdi. Oyle aklinizda kurgular yaratip dogruymus gibi ilerlemeyin, cok derin dusunuyosunuz, bu satranc maci degil, dunya herkes kendi cikarina calisir, ittifak diye bisey yoktur, ancak cikar birlikteligi vardir. -
tamam hoca ben kutluyorum o zaman kurun ittifağınızı refah ve huzur içinde yaşayalım güçlenelim
-
KOKAİNMAN ya dostum onların bizi şimdide işgal ettikleririni sende söylüyosun o zaman neden bu ülkelerle müttefik olduk bu üklekelrle müttfik olduğumuza göre iranlada ruslarlada çinlede müttefik olabiliriz. MUSKET HOCAM beni yanlış anladın heralde ben ing fransa ile müttefik olabiliyosak iranlada müttefik olabiliriz dedim aaa bu arada çok doğru söylemişin ben çok C&C oynarım ama orda genelde çin yada rus olurum :)
-
itinen kopenen ugrasmayin ugrastirmayin :)
-
Abu ben size Iranla muttefik olamayiz demiyorum, size dedigim sey oyle Dogu pakti fln diye bisey yok, Rusya Iran in tarafinda degil, Cin hic degil.
Toplam Hit: 12040 Toplam Mesaj: 91