İtirafname Ve Veda
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
ilginc bir kisilik...
-----------------------------şeyh diyorsa doğrudur. Sevinmedim desem yalan olr.
-
Holyone her konuya cevap yazmaz bildiğim kadarıyla, yalnız o kadar popüler olmuşsun ki yani O bile takip ediyor seni :)
-
Allah hakkında hayırlısını ihsan eylesin.
-
ramazan boyunca tahribat orucumu tutacan iftardan sonra girebilirsin akşam ezanını bekle
biz orucumuzu sen de tahribat orucunu aç ama en fazla imsak vaktine kadar girebilirsin
UNUTMA yoksa 61 gün tahribat orucunu tutmak zorunda kalırsın
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------ramazan boyunca tahribat orucumu tutacan iftardan sonra girebilirsin akşam ezanını bekle
biz orucumuzu sen de tahribat orucunu aç ama en fazla imsak vaktine kadar girebilirsin
UNUTMA yoksa 61 gün tahribat orucunu tutmak zorunda kalırsın
-----------------------------puhahah helal be :D
-
ArkiYaN bunu yazdı:
len sen ateist misin? -evet. hadi len yalan kandırma -Allah çarpsın ki ateistim. bunlar böle şahıslar işte
-----------------------------bu dahil bütün genellemeler yanlıştır .hia.
-
hocam aklın neyi uygun buluyorsa, neyde huzurlu oluosan o yolda gitmeni temenni ederim...
Tahribat.com her düşünceye acık bir platformdur, hiç kimse düşüncelerinden dolayı sitede dışlanmaz, siteden atılmaz...
except bölücülük...
-
Niye kendine böyle bi ceza veriyosunki olum.Sana küfredenler kendi acizliklerine bakmadan yapıyolar onu..Görüyoruz senin açtığın konuda imanlı kesilenler iş sikiş konusu olunca dini imanı bırakıp abazan kesiliyolar,önce onlar atlıyolar.Salla gitsin,bildiğin yolda ilerle...Sana küfür edenler,git bi daha gelme,konu açma falan deyenleri değil Rene'nin yukarıda söylediklerini dikkate al...
-
nasıl inanıyorsan öyle yaşa ama yaşarken başkalarının inançlarını ve yaşam tarzlarını eleştirme ve degiştirmeye çalışma kimse bir başkasının inançlarını kabullenmek zorunda degil ama herkes saygı duymak zorunda
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Niye kendine böyle bi ceza veriyosunki olum.Sana küfredenler kendi acizliklerine bakmadan yapıyolar onu..Görüyoruz senin açtığın konuda imanlı kesilenler iş sikiş konusu olunca dini imanı bırakıp abazan kesiliyolar,önce onlar atlıyolar.Salla gitsin,bildiğin yolda ilerle...Sana küfür edenler,git bi daha gelme,konu açma falan deyenleri değil Rene'nin yukarıda söylediklerini dikkate al...
-----------------------------abi çok yıprandım ya vallahi nie takıosun küfredenleri salla dersin belki de artık bulaşmayacam işte belki de onlara ulaşabilmenin bir yolunu bulmalıyız ben bilmiyormuşum bunu öğrendim :(