İtirafname Ve Veda
-
Son günlerde TBT de yaşadıklarım canımı sıktığı için bu özür metnini yazıyorum. Aslında yabancı bir siteden dini eleştiri içerikli bir makaleyi türkçeye çevirecektim, fakat iki hafta önceki insanları anlamaya çalışan Sinan yerine karşıdakinin hatalarını kollayan z-chan peydah olduğunu farkettiğimde dehşete kapıldım ve alttakine benzer birşeyler karaladım. Yaptıklarımın bir hesabını çıkarmak ve kırdığım insanların kalbini yeniden onarmak istiyorum; yoketme hırsımın beni yiyip bitirmesine engel olabilmek için...
Haklıydınız; eleştirilerimi bir amaç doğrusunda yapıyordum ve bunu da "islamdan, Allahtan ve Hz.Muhammed'densoğutma" ideolojisiyle destekliyordum. Yöntemim kurnazca sayılırdı, eleştiriye açtığım en temel dini prensiplere gelen küfürlü yorumları kullanarak kendime "reyting" ve "yoldaş" kazanacaktım. İkisi de tuttu tabi, çünkü bu niyetlerimi sanki bu konuları bilmiyormuş da bilgi almaya çalışan biriymiş havasında yaptım. Eğer aldığım eleştiriler beni övüyorsa günümü egomu tatmin etmiş olarak geçiriyordum. Ama şimdi iyi ki de başarısız olmuşum diyorum. Başardığım tek şey insanların kafalarını karıştırmak oldu.Sakın yanlış anlaşılmasın, beni destekleyen arkadaşlar da (yukarıda belirttiğim gibi) "amaç taşımaktan çok eleştiye açma" niyetinde olduğumu düşündüler. Bu yanlış anlaşılmaya düşen arkadaşlara ayrıca özürümü iletiyorum. Kendimi hırsla zehirledim, konuşmalarımdaki kucaklamalar bile yokoldu. Bu nedenlerle uğradığım hakaretleri şimdi tekrar tekrar okuyarak bana anlatmak istediklerinizi anlamaya çalışacağım.
Tahribat.com'a ramazan ayı boyunca girmeyerek hatalarımı unutturabilirim belki; bilgisizce yaptığım yorumlar için özür dilerim. Sağlıcakla kalın müridler.Sinan (Z-CHAN) -
>Gerçek şuki tüm yalanların ve tüm kötü işlerin kokusu çıkar.Belki geçikdire bilirsin ama engelleyemesin !!!
Belki geçikdire bilirsin ama engelleyemesin !!!
senin canın sağolsun
hatanın farkına varmışsın işte ne güzel dime
-
umarım Ramazan boyunca bir şeyler degişir....
-
yok Allah'ımı şey yapçakmışsında morportakal bana atesitlik deistlik dersi vercekmişte siktir git ulan bi daha da gelme !
kaç kişiyle kavga ettin kim bilir velet !
-
ilginc bir kisilik...
-
olur böyle şeyler takma kafana rene sana şimdi "sordum sarı çiçeğe" dörtlüğünü okusun sıkıntın gider...
-
allah izin verirse düzeleceksin kardeşim :'(
metanetli ol :'( allah sağlık sıhat versin kardeşim amin :F -
unknown not flying object
-
len sen ateist misin? -evet. hadi len yalan kandırma -Allah çarpsın ki ateistim. bunlar böle şahıslar işte
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
ilginc bir kisilik...
-----------------------------aaa şeyh siteye giriyomuş.uzun zamandır postunu görmemiştimde
edit: z chan hoca ramazanda napcan oruç tutcanmı ? ikinci olay simdi müslümanmı oldun ? müslümanlara soru : biz bu adamı müslüman yaptıysak onu etkileyen
bütün yorumların sahipleri büyük sevaplarmı aldı ? ama cvplar icin ramazanın bitmesini beklemeliyiz galiba :(
-
a.k ben keriz durumuna düştüm şimdi :D