İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)
-
Adamdaki luxe bak a.q
-
ODTÜ bilgisayarda ZoRKaYa var. Ben de ODTÜ'deyim ama farklı bölümdeyim o yüzden çok yorum yapmak istemiyorum ama en azından şunu söylüyüm benim gördüğüm kadarıyla öğrenci profili sakat biraz, geneli ders çalışmayı sevmez, online oyunlarda takılan nerd tayfa. Birde ODTÜ özel olarak bigisayar müh. ile önplanda değil.
İTÜ'lüler genelde kendi ünilerini çok fazla överler ve ODTÜ'yle kıyaslarlar.
Bunların harici ODTÜ ile ilgili sorun olursa cevaplayabilirim.
edit: Puanın tutsa ben de direkt Bilken'e git derdim.
cem-engine tarafından 01/Tem/14 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
kesinlikle odtü, sadece kampüse gir nasıl yaşadıklarını gör gene yeter... itü nün tek avantajı istanbulda olması onun dışında tüm tartışmalarda odtü her şekilde ağır basar...
-
saqeslanger bunu yazdıanubisx bunu yazdı
Bilkent EE okuyorum. Bilkent'i tavsiye ediyorum. ODTU Pkk yuvasi falan da degil. Her turlu soruna ister Bilkent ister ODTU olsun seve seve cevaplarim.
hocam bilkent bilgisayar müh ile bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri bölümleri arasında ne kadar fark var ?
Hocam Bilkent Bilgisayar Muhendisligi isin bilimini ogretir sana. Her turlu algoritmalarla data-structurelarla calismayi pratiklestirir. Odevler, lablar ve dersler akademik amaclidir.
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilisim Sistemleri Bolumu ise tamamen pratik hayata yoneliktir. Web-Development vs. ogretirler. Kesinlikle Bilkent Bilgisayar Muhendisligi cok cok daha iyidir. Yani ITU Bilgisayar Muhendisligi, ODTU BM, Bilkent BM bu bolumden katkat daha iyidir. Ayrica bu bolum Dogu Kampuste yer aldigi icin normal kampus hayatindan cok uzakta hazirlik ogrencileriyle takilirlar.
-
Çok basit olarak cevaplayayım sana;
İngilizce biliyosan ODTÜ
Bilmiyosan İTÜ
-
Yerinde olsam,
Burslu özel ünive giderdim.
Sabancı, Bilkent , Koç...
Onun haricinde ODTÜ düşünürdüm.
-
"Bilgisayar mühendisi mi olmalıyım?" diye kendine sorup ve cevap olarak "Kesinlikle!" diyorsan hangi üniversite olduğunun bir önemi yok.
-
Şehir seç hocam. Üniversiteyi dışardan net olarak tanıyamaz ve anlayamazsın. Lise falan değil bu yani mümkün değil. Gidecen görecen. Ama şehri dışarıdan seçersin. Seçimin şehir yönünde olsun. Gerisi faso fiso.
Subtitle tarafından 01/Tem/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
İSTANBUL da oku kardeş. Köyde üniversitemi okunur amk.
-
boşver izmire ege'ye gel :)