İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)
-
Anadolulu isen , özellikle İç Anadolu'nun bozkırında büyümüş birisi isen Ankara sana çok yabancı gelmez. Memleketini özlemezsin. Ancak İstanbul'a yakın sanayi kentlerinde isen İstanbul tercihin olmalı. Ankara bu açıdan biraz sıkar adamı. Bozkırda yetişmiş adamı da İstanbul sıkıyor ne yalan söyleyim.
-
@whopper bilgisayar mühendisliğinde başka iş yapabilceğimi düşünmüyorum açıkcası.
@Andrei orası da doğru hocam istanbul sonuçta..
@Buremba orası iyi de itülüler bile itünün donanıma daha çok yöneldiğini kabul ediyor. o kafamı karıştırıyor
@tustanbakanadam bozkırda da yaşadım istanbulda da ama istanbuldan sonra tekrar bozkır nasıl olur bilmiyorum
@pcdoktor636 hocam bilkent tutmuyor imkansız yani önerin. itüyle bilkentin eğitiminin yakın olduğunu nerden biliyorsun
nurulmac11 tarafından 01/Tem/14 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bilgisayar mühendisliği için bitti diyorlar hocam artık ama pek bi bilgim yok
-
İstanbulun bağlantıları çoğu zaman daha iyidir. Geleceğini düşünüyorsan itü derim.
-
İstanbul candır kardeşim istanbulda okuma imkanım olsaydı bir dakika düşünmezdim 😁
-
peki odtüden itüye istediğim zaman yatay geçiş yapabilir miyim? puanım tutuyor sonuçta ?
-
Bilkent EE okuyorum. Bilkent'i tavsiye ediyorum. ODTU Pkk yuvasi falan da degil. Her turlu soruna ister Bilkent ister ODTU olsun seve seve cevaplarim.
-
Yatay geçiş için ortalama gerekli diye biliyorum tabi bir de itünün kontenjan açması gerekli
-
Hocam ben odtü endüstriden mezun oldum, bilgisayardan birçok arkadaşım vardı, ev arkadaşım da bilgisayar mezunu, şu anda microsoft silikon vadisinde 3 sene önce aylık ortalama 10bin dolar maaşla çalışmaya başladı.
Eğer bilgisayar düşünüyorsan odtüyü tavsiye ederim, itü hakkında yorum yapamayacağım.
Ben bölümümden dolayı bazen üniversiteyi istanbulda okusaydım diyorum, ama bilgisayar müh. için üniversiteyi istanbulda okumak bir avantaj olur mu diye düşünüyorum, ankarada odtü teknokentte de artık birçok şirket var, öğrenciyken de parttime çalışma imkanları bulabilirsin.
Kolay gelsin
kelomar tarafından 01/Tem/14 17:03 tarihinde düzenlenmiştir -
anubisx bunu yazdı
Bilkent EE okuyorum. Bilkent'i tavsiye ediyorum. ODTU Pkk yuvasi falan da degil. Her turlu soruna ister Bilkent ister ODTU olsun seve seve cevaplarim.
hocam bilkent bilgisayar müh ile bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri bölümleri arasında ne kadar fark var ?