folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)

İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Anadolulu isen , özellikle İç Anadolu'nun bozkırında büyümüş birisi isen Ankara sana çok yabancı gelmez. Memleketini özlemezsin. Ancak İstanbul'a yakın sanayi kentlerinde isen İstanbul tercihin olmalı. Ankara bu açıdan biraz sıkar adamı. Bozkırda yetişmiş adamı da İstanbul sıkıyor ne yalan söyleyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

@whopper bilgisayar mühendisliğinde başka iş yapabilceğimi düşünmüyorum açıkcası.

@Andrei orası da doğru hocam istanbul sonuçta..

@Buremba orası iyi de itülüler bile itünün donanıma daha çok yöneldiğini kabul ediyor. o kafamı karıştırıyor

@tustanbakanadam bozkırda da yaşadım istanbulda da ama istanbuldan sonra tekrar bozkır nasıl olur bilmiyorum

@pcdoktor636 hocam bilkent tutmuyor imkansız yani önerin. itüyle bilkentin eğitiminin yakın olduğunu nerden biliyorsun

nurulmac11 tarafından 01/Tem/14 16:03 tarihinde düzenlenmiştir

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

bilgisayar mühendisliği için bitti diyorlar hocam artık ama pek bi bilgim yok

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resulkaynar
    resulkaynar's avatar
    Erkek

İstanbulun bağlantıları çoğu zaman daha iyidir. Geleceğini düşünüyorsan itü derim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omrcyln
    omrcyln's avatar
    Erkek

İstanbul candır kardeşim istanbulda okuma imkanım olsaydı bir dakika düşünmezdim 😁

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

peki odtüden itüye istediğim zaman yatay geçiş yapabilir miyim? puanım tutuyor sonuçta ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Bilkent EE okuyorum. Bilkent'i tavsiye ediyorum. ODTU Pkk yuvasi falan da degil. Her turlu soruna ister Bilkent ister ODTU olsun seve seve cevaplarim.

http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resulkaynar
    resulkaynar's avatar
    Erkek

Yatay geçiş için ortalama gerekli diye biliyorum tabi bir de itünün kontenjan açması gerekli

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Hocam ben odtü endüstriden mezun oldum, bilgisayardan birçok arkadaşım vardı, ev arkadaşım da bilgisayar mezunu, şu anda microsoft silikon vadisinde 3 sene önce aylık ortalama 10bin dolar maaşla çalışmaya başladı.

Eğer bilgisayar düşünüyorsan odtüyü tavsiye ederim, itü hakkında yorum yapamayacağım.

Ben bölümümden dolayı bazen üniversiteyi istanbulda okusaydım diyorum, ama bilgisayar müh. için  üniversiteyi istanbulda okumak bir avantaj olur mu diye düşünüyorum, ankarada odtü teknokentte de artık birçok şirket var, öğrenciyken de parttime çalışma imkanları bulabilirsin.

Kolay gelsin

kelomar tarafından 01/Tem/14 17:03 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı

Bilkent EE okuyorum. Bilkent'i tavsiye ediyorum. ODTU Pkk yuvasi falan da degil. Her turlu soruna ister Bilkent ister ODTU olsun seve seve cevaplarim.

hocam bilkent bilgisayar müh ile bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri bölümleri arasında ne kadar fark var ?

Toplam Hit: 9683 Toplam Mesaj: 56