folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)

İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

@Hannibal_King hocam esasında sene başından beri ankara benim aklımın ucundan bile geçmemişti. çünkü denizi olan biyerde okumak istiyordum.herkes odtünün daha iyi olduğunu söylemeye başlayınca düşünmeye başladım ama burda d aüniversite o kadar önemli değil sen istedikten sonra diyorlar çok kararsız kaldım açıkcası. rehberlik hocamla da konuşup ona göre karar verceğim esasında.

@Olgunisik eyvallah hocam karşılaştırman için

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

CCNA egitimi falan ne allaskina, computer scientist olucam diyorsan isin matematigini vs. ogreneceksin. O yuzden Bilkent CS dedim. CTIS dedigin bolum sadece pratik uzerine. Yani bilmiyorum Fortune 500 falan da, Google Research , Facebook, Yahoo Research, CMU Robotics vs calismak daha cazip gelirdi bana.

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

@nurulmac11

Dostum okul iyi derken neyini kastediyosun eğitimin iyiliğinden bahsediyosan eğer istanbul da C ve Sistem Programcıları Derneği var Türkiyedeki hiçbir okulun verdiği yazılım eğitimi burdan iyi değil.

Okul iyi derken bulunduğu yeri kastediyosan eğer İTÜ yine daha avantajlı taksim e,mecidiyeköy e,beşiktas a vb. heryere yakın.

Okul iyi derken özgür bi üniversite ortamını kastediyosan eğer hem İTÜ de hem ODTÜ de vardır ikiside.

Okul iyi derken barınma imkanlarını kastediyorsan 2 sininde kendi yurdu var.Okulun yurdunun olması önemli bişey.

Ama eve çıkmak istersen eğer ankarada ev kiraları daha ucuz sanırım o bakımdan ankara önde.İstanbul pahalıdır.

İTÜ yede gitsen ODTÜ yede gitsen ikisinde de kızlar teklif etmiyo malesef yine sen teklif ediyosun :D

Rehber hocaya falan sorma bence kendin istediğin yere git bende burdaki arkadaslar gibi fikrimi söledim sadece.

Hannibal_King tarafından 02/Tem/14 18:33 tarihinde düzenlenmiştir

lrny.app
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Bknz. Am bulupta killisini aramak.

Detaylara cok takilma. Ikisi de iyi. Ankarada yasanmaz. Istanbul ituyu 100 kat tercih edilir yapiyor. Ankara texastan farksiz, insanlari uzaylilar kadar farkli ve mongoldur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Hacı bak ygs puanıyla bu sene CTIS falan düşünüyorum, o yüzden sana tek diyeceğim şudur; sana uçarım hacı, çok pis uçarım hemde

harbiden kıllısını arama git birine amk :D sendeki resmen first world problem

Toplam Hit: 9687 Toplam Mesaj: 56