İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)
-
@Hannibal_King hocam esasında sene başından beri ankara benim aklımın ucundan bile geçmemişti. çünkü denizi olan biyerde okumak istiyordum.herkes odtünün daha iyi olduğunu söylemeye başlayınca düşünmeye başladım ama burda d aüniversite o kadar önemli değil sen istedikten sonra diyorlar çok kararsız kaldım açıkcası. rehberlik hocamla da konuşup ona göre karar verceğim esasında.
@Olgunisik eyvallah hocam karşılaştırman için
-
CCNA egitimi falan ne allaskina, computer scientist olucam diyorsan isin matematigini vs. ogreneceksin. O yuzden Bilkent CS dedim. CTIS dedigin bolum sadece pratik uzerine. Yani bilmiyorum Fortune 500 falan da, Google Research , Facebook, Yahoo Research, CMU Robotics vs calismak daha cazip gelirdi bana.
-
@nurulmac11
Dostum okul iyi derken neyini kastediyosun eğitimin iyiliğinden bahsediyosan eğer istanbul da C ve Sistem Programcıları Derneği var Türkiyedeki hiçbir okulun verdiği yazılım eğitimi burdan iyi değil.
Okul iyi derken bulunduğu yeri kastediyosan eğer İTÜ yine daha avantajlı taksim e,mecidiyeköy e,beşiktas a vb. heryere yakın.
Okul iyi derken özgür bi üniversite ortamını kastediyosan eğer hem İTÜ de hem ODTÜ de vardır ikiside.
Okul iyi derken barınma imkanlarını kastediyorsan 2 sininde kendi yurdu var.Okulun yurdunun olması önemli bişey.
Ama eve çıkmak istersen eğer ankarada ev kiraları daha ucuz sanırım o bakımdan ankara önde.İstanbul pahalıdır.
İTÜ yede gitsen ODTÜ yede gitsen ikisinde de kızlar teklif etmiyo malesef yine sen teklif ediyosun :D
Rehber hocaya falan sorma bence kendin istediğin yere git bende burdaki arkadaslar gibi fikrimi söledim sadece.
Hannibal_King tarafından 02/Tem/14 18:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Bknz. Am bulupta killisini aramak.
Detaylara cok takilma. Ikisi de iyi. Ankarada yasanmaz. Istanbul ituyu 100 kat tercih edilir yapiyor. Ankara texastan farksiz, insanlari uzaylilar kadar farkli ve mongoldur.
-
Hacı bak ygs puanıyla bu sene CTIS falan düşünüyorum, o yüzden sana tek diyeceğim şudur; sana uçarım hacı, çok pis uçarım hemde
harbiden kıllısını arama git birine amk :D sendeki resmen first world problem