İzlenecek Dizi
-
paduwan bunu yazdı
seinfeld
arrested development
six feet under
entourage
weeds
simdlik bunlar aklima gelen söylenenlere ek olarak.
entourage ve blue mountain state efsanedir bunlar disinda white collar süperdir dizimag kapanmasaydi izlediklerimden direk yazardim aklimagelirse yazarimgine ama bu üçüne 3 er bölüm bak sadece 3 bölüm den sonra beyenecegini garanti ediyorum
-
Under the doom iyi olacak başlanır, bakma sen pembe yıldızlar kayıyor a:)
Stephen King hatrına izlenir.
-
iSo bunu yazdı
Under the doom iyi olacak başlanır, bakma sen pembe yıldızlar kayıyor a:)
Stephen King hatrına izlenir.
benimde izlediğim diziler arasında bu
da vinci demons
The walking dead
under the doom
vikings
geym of tırons
sherlock
-
prison break derim çekilirim
-
the big bang theory
misfits (birazdan izlemeye başlıcam tavsiye ettiler)
an idiot abrooad..
-
Fringe, House MD, Person of Interest, Doctor Who, Sherlock
-
Kesinlikle Breaking Bad diyorum .
-
The Killing
-
Citizen bunu yazdı
Under of dome midir nedir sakın başlamayın saçma sapan bir dizi.Oyunculuklar berbat 2-3 bolum izledim bıraktım.Birde güya senaryo Stephen King'e ait.
yanlış yerde bırakmış olabilirsin :S ilk bölümlerin sıkıcı olduğunu herkes söylüyor. izledim hakkaten de sonradan akmaya başlıyor işler. tabi şöyle bi durum da var, bilimkurgu diye başlamam büyük hayal kırıklığı yarattı. çünkü gerçek konu insanların hal ve hareketleri. yorumlara göre kitabı daha iyiymiş ve kitapla dizi farklı senaryoyla ilerliyor. kitabı okuyanlar diziyi beğenmiyor, çok eksik diyor. neyse bilimkurgu diye başladım, uzaylıdan girip ortaçağ kasabasından çıktı. millet ilkel ilkel davranmaya başladı.
her haliyle efsane değildir onu da eklemek lazım tabi. zaten bir sezon var, ikincisi ne zaman gelecek belli değil. o yüzden çerezliktir. gene de izlenir.
-
Prometheus bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Under of dome midir nedir sakın başlamayın saçma sapan bir dizi.Oyunculuklar berbat 2-3 bolum izledim bıraktım.Birde güya senaryo Stephen King'e ait.
yanlış yerde bırakmış olabilirsin :S ilk bölümlerin sıkıcı olduğunu herkes söylüyor. izledim hakkaten de sonradan akmaya başlıyor işler. tabi şöyle bi durum da var, bilimkurgu diye başlamam büyük hayal kırıklığı yarattı. çünkü gerçek konu insanların hal ve hareketleri. yorumlara göre kitabı daha iyiymiş ve kitapla dizi farklı senaryoyla ilerliyor. kitabı okuyanlar diziyi beğenmiyor, çok eksik diyor. neyse bilimkurgu diye başladım, uzaylıdan girip ortaçağ kasabasından çıktı. millet ilkel ilkel davranmaya başladı.
her haliyle efsane değildir onu da eklemek lazım tabi. zaten bir sezon var, ikincisi ne zaman gelecek belli değil. o yüzden çerezliktir. gene de izlenir.
Sen bir filmin yada dizinin kitabını okuyup sonra " abi filmi / dizisi süper olmuş " diyen duydun mu hiç :)
Bunun yanı sıra supernatural var. Biraz mitoloji biraz dünya dinleri bilgi birikimi ile izlendiğinde her sezonda en az 10 kere hass...r dedirtir adama.