İzlenecek Dizi
-
The M.D House
-
Süper Baba
Tatlı Hayat
Ekmek Teknesi
Leyla ile Mecnun -
valla yorumları okuyamadım üşendim, o yüzden tekrar edilen diziler için kusura kalma.. eski-yeni karışık giriyom :D
-kısa olmasına üzüldüğüm dizi var , "Rome" .. 2 sezondur kendisi ama çok sevmişimdir.
-klasik olacak ama breaking bad.. bi daha izlenir :)
-konu hep aynı olsada, dizi karakterlerine ısınmış olmak 7 sezon bi diziyi izletirse sana "dexter" var.. aynı şekilde "fringe" var 5 sezondu sanırım.
-izlemediysen "Lost" var eskilerden, "lost izlenir mi yahhvvyss" diyen marjinal olmak isteyenler olabilir, boşver sen konusu biraz dağılıyo sonradan ama her bölüm merak edersin o neydi şimdi e şimdi nolucak felan dedirtir. e zaten dizinin amacıda budur, çok tuttuğu için "popüler olanı değilde ender olanı sevmeye çalışan" ları boşver sen,
-aynı senelerden "prison break", zaten ilk 2 sezon yeter :)
-konusu hem farklı olsun hem böle normal bişi olsun dersen "kyle-x"
-baya eskilerden "OZ" var
-çerezlik dizi izlersen üçkağıtçılık üzerine geyik anlatımla "leverage" var
-yine hırsızlık/üçkağıt vs üstüne "Hustle" var, leverage in daha profesyonel versiyonu diyebiliriz. güzeldir.
-"heroes" var eskilerden yine.. güzeldir kendileri..
-"mentalist" var, yine belli bi ana konusu olan ama daha çok karakterlerle kendien bağlayan, ana konusunuda 2-3 bölümde bir işleyen bi dizi. güzeldir.
-geyiğine çerezlik "community" var, çokta bi konusu yok gibi ilk bölüm konulu, gerisi hafif mesajlar veren farklı tiplerden kurulu bi arkadaş grubunun üniversite maceraları.. güzeldir kafa dağıtmak için.
-komedi ye geçtiysek "how i met your mother" ı atlamayalım
-komedi demişken çizgi film tadında takılayım dersen "family guy" favorimdir, tavsiye edilir.
-animasyona sarmışken "avatar : last air bender" ı unutmayalım
-komedi de "scrubs" ı da es geçmeyelim.
-1 sezonluk "last resort" var, hükümetiyle ters düşen bi denizaltını anlatıyo, çok tutmadı kaldırıldı ama güzeldir, adamların tutmayan dizisi bile güzel gidiyo :)
-bi kurtadam, bi vampir, bi hayalet in ev arkadaşı olmalarını anlatan bi dizi var "Being Human" klasik kurt adam-vampir filmleri bayık gelioysa bunu seversin (yarın 4.sezon 1.bölümü geliyo)
-"Merlin" var, yine karakterler kendini sevdirdiği için severek izlenen güzel dizidir. yoksa bi savaş sahneleri var, kurtlar vadisinden hallice :)
-"DaVinci's Demons" var, 2013 dizisi zaten, güzeldi sarıyo.
-"Hannibal" var yine, klasik hannibal tipi gelmesin direk aklına, 2013 dizisi yine gayet severek izlediydim
-"Shameless" var, ki favorilerimdendir. hem karakterler hemde dizi güzeldir.
-"Arrow" var , modern kahraman tiplemesi işte, takip edilebilitesi var.
-"Nikita" var ama hepsini izlemediğimden bilemiyorum sonradan boka sardı mı
kısaca konuya yazayım diye girdiğimde aklıma gelen izlediğim diziler bunlar.. Daha akla gelmeyen bir sürü olmuşturda kusura bakmıcan artık :d iyi seyirler :D -
Prison Break, Spartacus, Game of Thrones, The Walking Dead, Breaking Bad
-
prison break, supernatural, fringe, dexter, spartacus, breaking bad, house, how i met your mother, sherlock holmes hepsı bırbırınden ıyı yapımlar hocam inanıyorum kı hıc bırını ızlerken sıkılmazsın
-
seyredecek bişeyi kalmamış olup dizi arayanlara tavsiye (stargate sgu) gayet kaliteli bence
-
arka sokaklar ?