İzlenecek Dizi
-
Kara_Mc bunu yazdı
the big bang theory
misfits (birazdan izlemeye başlıcam tavsiye ettiler)
an idiot abrooad..
misfits iki sezon izle bırak :S sonrasını zorlaya zorlaya izlediysem de gram zevk aldıysam şerefsizim :S bir de yalnız izle. aile dizisi değil anladın sen onu =P
gece gece deli dürttü bişeyler yazayım (üşenmemiş edition)
person of interest - big brother muhabbeti var ya, onu konu alıyor. en kısa özet bu herhalde. benim yaptığım gibi ard arda izlemeyin çünkü şu an devam eden sezon çok iyi ve sonraki bölümü beklemek işkence. önceki sezonlar da harikaydı gerçi :S
house md - 8 sezon. eğer daha çabuk bitirmek isterseniz her sezonun ilk 3 ve son 3 bölümünü izleseniz yeter. aralardaki bölümler eğlenmelik. bunun istisnası olan tek bir sezon yok 8 sezon içinde.
doctor who - bilimkurgu derler inanmayın. fantastik bi dizi. gram bilim yok içinde. benim gibi hastası da olabilirsiniz bu ne lan deyip kapatabilirsiniz de. ingiliz dizilerini seviyorsanız +1 puan verin.
sherlock - sherlock holmes bugün yaşasaydı nolurdu diye soruyor. telefon, internet herşeyi kullanıyor. bölümler çok çok dolu adeta her bölüm bir film. ne yazık ki bölüm sayısı çok da az.
breaking bad - ilk birkaç bölüm sıkıcı, sonraki tüm 5 sezon ise tempo hiç mi düşmez arkadaş? fazla bişey demiyorum, nasılsa herkes anlatıyor. not : her sezon başında, sezon sonundan bi sahne gösterir. sezon bittiğinde o sahne hiç hayal etmediğiniz şekilde gerçekleşir.
galip derviş - orjinali "monk" isimli dizidir. bizim versiytonu tercih ederim açıkçası. monktan sonra ne kadar garip gelse de monk, hiç ilerlemeyen bir dizi. sürekli olay çözüyoruz. izlettiriyor fakat sonraki bölümü hiç merak ettirmiyor. galip derviş çok mu farklı? hayır ama daha sıcak geliyor. bizden işte ya. ne yazık ki oyunculuk monk kadar iyi değil.
dexter - sadece kötüleri öldüren bir seri katilin maceraları. sonunu beğenmeyenleri ayıplıyorum :S evet pek atraksiyonlu bitmedi fakat çok epik bitti. final olarak sadece son bölümü değil tüm son sezonu görmek lazım.
da vinci's demos - eğlencelik diye tanımlarım. fantastik yapmışlar başka bişey yapmamışlar. yine de hep yaşlı hayal ettiğimiz da vinci'yi genç görmek güzel. aynı şeyi da vinci adını kullanmadan yapsalar gene izlenirmiş. kaldı ki hakkaten da vinci ile bağlantısı yok. saygısızlık etmişler.
yazılan dizilere baktım, görüşlerimi açıkladım. diğer izlediklerimi yazsam yaz yaz bitmez.
-
doctor who, fringe, the big bang theory, shameless(yabancı bir diziye bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi aynı bölümde deli gibi duygulandırıp deli gibi güldürme potansiyeli var), biraz aksiyon seviyorsan sons of anarchy de iyidir
-
iSo bunu yazdı
Sen bir filmin yada dizinin kitabını okuyup sonra " abi filmi / dizisi süper olmuş " diyen duydun mu hiç :)
Bunun yanı sıra supernatural var. Biraz mitoloji biraz dünya dinleri bilgi birikimi ile izlendiğinde her sezonda en az 10 kere hass...r dedirtir adama.
duymadım :D yine de biliyorum ki orda bi yerlerde kitabından daha iyi filmler var :D
supernatural'ın senaristlerini de araştırdım ben :D neden dersen adamlar hakkaten büyük bilgi birikimiyle yazıyor. böyle biri olamaz dedim hakkaten böyle biri yokmuş, bir sürü senarist varmış :D her ne kadar bilinenleri piç etseler de her kültürden her dinden birşeyler ekliyorlar. o kadar kurgunun içinde gerçeğe uygun (en azından orjinal inanca uygun) bilgi parçacıkları mutlaka oluyor. Lucifer gittikten sonra devam ettirdiklerinde sıçacaklar demiştim. Leviathan sezonunda sıçmasalar da gaz çıkardılar, sonra toparladılar. gerçi yine de Lucifer'ın gelişine kadar olan kısım gibi olmuyor. o kadar büyük varlıkları harcadılar ki adeta polat alemdar oldular evrende :D 2 sezon içinde tanrıyı gösterdiler gösterdiler yoksa millet dexter olup senaristleri avlayacak yazdım buraya.
-
cizik
-
Fringe izle beğenmezsen gel yanıma :)
-
Fringe , Person of interest , Two broke girls de iyi ya , tbbt ( Big bang theory ) , Agents Of Shield , Game of thrones , Two and half men
-
supernatural ve my name is earl'ü izlemeden ölme derim.
-
Walking Dead tek geçerim :)
-
game of thrones , lanet olsun ki dizi standartlarını her açıdan fena halde yükseltti. artık bundan sonra ne izlesek ne saçma şey lan bu diyeceğiz kaçınılmaz olarak .
GOT , TWD ,spartaküs falan seviyorsan vikings diye bir dizi var onu izlememiş olman büyük kayıp. ilk sezonu izle sen şubatta ikinci sezon geliyor
-
Walking Dead tek geçerim :)