İzleniyoruz; Haberiniz Var Mı!...
-
Telekomünikasyon Kurumu(TK) ve Türk Telekom(TT) internet üzerinden yapılan tüm işlemleri izleyebilecek yetkiyi hem teknik hem de yasal olarak ele geçirmiş durumda.Bundan sonra gireceğimiz her site kontrol altında olacak .Durumunun ne kadar vahim olduğunu basit bir örnekle açıklayalım…Örneğin forum sitesine giriş yaptınız(www.tahribat.com) ve doğal olarak sitede bulunan tartışmalara ve güncel konulara yorum yapıyorsunuz ve forumda bir hata yaparak milliyetçi kardeşlerimize faşist dediniz öyle mi? Şimdi bu durumda siteyi denetleyen yetkililer sizin bu tür yorumlarınızı anayasanın bilmem kaçıncı maddesine uygun olmadığını düşünerek sizin hakkınızda soruşturma başlatacaklar sadece bununla da kalmayacak,bu sitede bu tür söylemlere izin verildiği için sitede soruşturma geçirecek.
Türk Telekom Siteyi Nasıl Denetleyecek?
Bunun için Telekomünikasyon Kurumu ve Türk Telekom tüm siteleri kaydedecek ve bu kayıtlar 1 sene boyunca saklı tutulacak.Bunun için gerekli alt yapı çok dan oluşturulmuş durumda.Şu andan itibaren tüm siteler denetleniyor belli bir süre sonra TK ve TT suç unsuru bulduğu sitelere gerekli olan soruşturmayı başlatacaktır.
Forumda Yaptığım Yorumlardan Beni Nasıl Bulacaklar?
Siteyi denetleyen TK ve TT Anayasaya veya Ülkenin Bölünmez Bütünlüğüne aykırı bir yorum yazan arkadaşı tespit ettik den sonra o kişinin kimlik bilgilerini site yönetiminden isteyecekler(yasal olarak) eğer alınamazsa site TT tarafından kapatılır sadece bununla da kalmaz 10.000 YTL para cezası kesilecektir.
Evimdeki Bilgisayarda Gözetlenir Mi?
Kesinlikle evet ve durum sadece gözetlenmeyle de kalmaz TK ve TT tarafından kayıt altına alınır(kayda alınmasının sebebi mahkemede delil olarak kullanılması).
-
telekomun amk..
-
O iş yaş. TTnet daha götündeki boku çıkaramıyo bunuu yapacak
-
Her kesi Hapsemi Tıkmaya Niyetleri var, Mevcut Hapishaneler Tıka basa Dolu Zaten, Belirtmeden Edememedim. :)
Bu R.T.E. Kendi Sitesi Hacklandıktan, Hıyarlı İndex Yedikten Beridir, Sanal Ortama Aslan Kesilmiş, Eli Maşalı Kasım Paşalımıdır nedir.. Ah varya Gariban Hackerlerden Ne İster Bu Kıravatlı Şey Anlamadım Gitti...
Sigaramıza Kadar Uraştılar, Kahvelerde Kimse İçerde Oturmuyor Farkındamısınız, Millet Dışarda Bağdaş Kuruyo Artık. Kışın Milletin Halini Düşünmek bile istemiyorum. :)
-
burdaki yorumlarım neysede.tube8 deki rus hatunlara yorumlarım için kaç yıl verirler merak ettim :D
-
-
zor
-
TT nete komple ben gırım :D
-
Bu Gün TtNet Aradı, 8Mb Pakete Terfi Ettirdiler Beni, Umarım Pişman Olmam. 3 Ytl Fark, 3 Ay Boyuncada Aynı Tarifeyle. Geçiş Yaptım. 15Gb Kota Aştığım Zaman, Şimdiki 1Mb Seviyesine Düşeceğini Söyledi, 512 Geçiyomuş Düşeceği Seviye Ama Hız Sürati, Şimdiki 1Mb Kadar bişey Olurmuş. Çok Yavaş Olmaz Dediler. Onların Yalancısıyım. Ne Yapiyim Kabul Ettim Valla.
Aylık 15 Gb Kotada Bana Yetermi Yetmezmi Bilmem ama İnternetimi Hızlı Görmeyi Hep Arzulamıştım. Sanırım İdareli Kullanırsam Rahat Edicem.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bu Gün TtNet Aradı, 8Mb Pakete Terfi Ettirdiler Beni, Umarım Pişman Olmam. 3 Ytl Fark, 3 Ay Boyuncada Aynı Tarifeyle. Geçiş Yaptım. 15Gb Kota Aştığım Zaman, Şimdiki 1Mb Seviyesine Düşeceğini Söyledi, 512 Geçiyo Ama Hız Sürati, Şimdiki 1Mb Kadar Olurmuş. Onların Yalancısıyım. Ne Yapiyim Kabul Ettim Valla.
Aylık 15 Gb Kotada Bana Yetermi Yetmezmi Bilmem ama İnternetimi Hızlı Görmeyi Hep Arzulamıştım. Sanırım İdareli Kullanırsam Rahat Edicem.
-----------------------------geçen ay 70 gb çektim düşmedi 512 ye önceki ay 20gb çektim 512 e düştü :D bende anlamıyom nasıl oluyo
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------
burdaki yorumlarım neysede.tube8 deki rus hatunlara yorumlarım için kaç yıl verirler merak ettim :D
-----------------------------Hocam ne yaptın tube 8 ide katapatacların şidi yasalar geregi :D:D:D euehheheeheuhu neremle gülsem sasırdım artık bunlara yav.. :):)