folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İzleniyoruz; Haberiniz Var Mı!...

İzleniyoruz; Haberiniz Var Mı!...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Anasını satayım atkafalı TT eline almış ortalığı.işyerimde TTnet var normal bir siteye giremiyorsun.(yoksa elimden gelse Superonline a çevirecem.)youtube,lastfm,myspacedaha neler neler.bizim Kanada lı hosting şirketi hepsi erişim engelli atkafalılar yüzünden.neymiş sebebi aradım Ttnet i.Dediki ya da dedirttiriyorlar galiba.güvenlik amaçlı proxy serverlarımız bu şekilde çalışıyor dediler.a.q. gelde kızma onların yüzünden bende proxy kullanıyorum.TTnete kafa kol bacak sokarak.napalım yasal değil derlerse sizin işiniz de yasal değil yazık değilmi bir sürü insanın caresizliği.ama bizim halkımıza bafilenmek sevap yoksa akıllanmayız buna layığız demek ki %47 ile iktidar edersen alır bir güzel düzülürsün.ondan sonrada televizyonlardan anana avradına küfür ederler helal olsun deriz.bakalım ne zaman yuvarlanıcaz uçurum aşağı merak ediyorum karanlık günler yakın.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sıçtık desene
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    beni içeri sokmayana ben sokacam hadi bakalım :F

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------
    beni içeri sokmayana ben sokacam hadi bakalım :F

Vaaaay Çok İddialısın SLeyMn :) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    Yakında millet internetten tamamen soğuyunca kime satacaklar bakalım o neti merak ediyorum.. Eskiden girdiğim sitelerden akşama kadar çıkmazdım şimdi ise 10 dakka sonra çıkıyorum ve netide kapattırdım. Gerek yok..

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Eğer bu yorumum görüyorlarsa birkaç söyleyeceklerim var onlara...

1-) Neden interneti o kadar pahalıya satıyon kardeşim manyak mısın sen nereni sokcan bize hortumladığın paraları?

2-) İkide bir zırt pırt video sitelerini engelleyirosunuz neden? ULU ÖNDERİMİZE küfür ediyorlar diye... Bence yanlış ama beni eleştiren arkadaşlar olacaktır ama açıklayayım:

"Bugün herkesin derdi Atatürk olmuş; demekki zamanında iyi koymuş =))...."

3-) Kota diye bi zımbırtı koydunuz bırakta inrielim istediğimiz kadar kardeşim ne karışıyon zaten ebesinin .mı kadar para calıyon bizden bi de onu yapınca iyice aile ekonmisini sikion sonrada "Alın verin ekonomiye can verin" SİE !!!

4-) O kadar hızlı internet geldi vs. vs. dediniz ben daha bişi göremedim 8Mbps ye cıktı internet hatta 5 lira fazla aldın ondan da ama hala 30 Kb/sn hızla indiriyor...

Şimdi istediğin kadar kontrol et anayasanın bilmem kaçıncı maddesini al götüne sok !! Ama biz burda yazdığımızla kalmıyoruz ki sizin u Yahudi ortağınızda Dünya kadar küfür yiyor siz de... Gün gelecek intikamımızı alcaz ama bunuda hatırlatrım ;). Yeniden Atatürk' ün Türkiye' si olcak merak etmeyin...

Telekoma Kafam girsin :P :P:P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

watervay bunu yazdı:
    Yakında millet internetten tamamen soğuyunca kime satacaklar bakalım o neti merak ediyorum.. Eskiden girdiğim sitelerden akşama kadar çıkmazdım şimdi ise 10 dakka sonra çıkıyorum ve netide kapattırdım. Gerek yok..

Kuru Gürültü Hocam, Çoban Dağa Küsmüş Dağın Haberi Olmamış Misali, O Zaman Çalış Kurtar Bizi.... İnternete Kendimiz Çare Üretmezsek Onların Verdiğine Mecburuz, İnternetsiz Olmaz, Bilmem Anlatabildimmi.?

O Yüzden Üretmediğimiz için Adamlar İstedikleri Kadar Sokar. Olay Budur... Tekel Piyasası Bu.!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Proxykaspersky bunu yazdı:

la amklere baq sen, millet sayın ocalan dio, atatürk değil öcalan bizim milletimiz dio onlara bişi yok, biz burda yazıncamı olcak

+1

O da yok.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:

la amklere baq sen, millet sayın ocalan dio, atatürk değil öcalan bizim milletimiz dio onlara bişi yok, biz burda yazıncamı olcak

+1

Hocam : ►"+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, bu tip mesajların foruma yazılması yasaktır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:
    KafirImam bunu yazdı:

+1

Hocam : ►"+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, bu tip mesajların foruma yazılması yasaktır.

Sen kuralları bayağ iyi okudun galiba çömez :P :D (şaka yapıom doru söyliyon...)

Toplam Hit: 6051 Toplam Mesaj: 43