İzleniyoruz; Haberiniz Var Mı!...
-
Ben susayım. Avatar Konuşsun.
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Ben susayım. Avatar Konuşsun.
-----------------------------katılıyorum
-
kaynak nedir? kaynak olsa bile belge olsa bile bunun uygulanabiliği nedir? kaç adam koyacaklar bu işin başına :) bu arada faşizmi anayasal suç olarak biliyorum faşist söylemde bulunanlardamı ceza yiyecek..banlıcakmısın bizi telekom?
-
internet altyapısını yapacaklarına bunun altyapısını yapmışlar e? salaklar...
-
töbe töbe :/ zorla sövdürecekler :/
-
olamaz böyle birşey ttnet daha 15 gbyi izleyemiyo bunumu yapıcak ayrıca bütün siteler ssl kullanırsa hiç bi halt göremezler
-
Iyide zaten izleniyorduk ve ttnette loglar halinde dosyalarimiz var saniye saniye bugun bu mesaji kacta kac salisede yazdigimi bile biliyorlar zaten bunu anlamamak icin salak olmak gerekirdi.Bilisim suclarindan bir suc islkediginiz zaman mahkemeye ciktiginizda suclulugunuzun kesinlesmesi icin ttnete soruyorlar oda loglar halinde sayfa sayfa size sunuyor gidin en basitinden okul sitesi hackleyin avukatinizin soylediklerini aklinizdan cikartmayin aynen sunlari soyler " Oglum sen Manyak misin ? Izlendigimizi billmiyor muyudun ? " En azindan bana bunlari soylemisti...
-
siz sanıyormusunuz ki onlar bizim kolay bilgiye ulaşmamızı yada rahat iletişmemizi istiyorlar?devletler ellerinden gelse hepimizi bir odaya kapatır.
-
-
önce türkiyeye arka kapidan giren imf kazıklarını çıkarsınlar
usa..sam amcayı kovsunlar
avrupaya taviz vermekten vazgeççsinler
konuşmaya hakları olur belki
Toplam Hit: 6044 Toplam Mesaj: 43