folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İzmir Halkına Helal Olsun. Tebrik Ediyor Ve En Derin Saygı, Sevgilerimi Sunuyorum.

İzmir Halkına Helal Olsun. Tebrik Ediyor Ve En Derin Saygı, Sevgilerimi Sunuyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CellyM bunu yazdı

izmir halkını zaten her zaman milliyetçi tavrından dolayı çok sevmişimdir.

gerçekten  tebrik ediyorum, istanbul da olsa kim bilir ne kadar ilgi olurdu... sanmıyorum izmir kadar olsun.

saygılarımla izmir, önünde eğiliyorum.

Kesinlikle katılıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

Güzel İzmire gavur diyenler papa kadar müslüman olabilseler keşkeeee

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

bunun dinle ne alakası var. bu tamamıyla insalık. izmir insanı sıcak kanlıdır. sevecendir. buda izmirliler için normal bir harekettir. tabi izmirde yaşamayanlar yere göğe sığdıramaz benim gibi ayrı tabi.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

izmir türkiyenin heryerinden daha milliyetçi bence helal olsun

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

tebrikler izmir helal olsun izmir..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

bunun milliyetçilikle değil insan olmakla ilgisi var da neyse. tartışma çıkmasın. =)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

bunun milliyetçilikle değil insan olmakla ilgisi var da neyse. tartışma çıkmasın. =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Ben de izmirliyim ve gavur izmire gavur izmir derim hocam tabiki herkesi ayni kefeye koyamazsin ama misal burda ramazanda kimse oruc tutmaz sokakya yemek yiyene ters bakmaz, hosgoruden degil ramazan oldugunu bilmediklerindendir. Bakkala girerim selamun aleykum derim icerde 1 bakkalci 2 musteri vardir, 3u de ters ters bakar en sonunda bakkal tesekkur ederim der bana, bundan ote gavurluk mu var? Cok yasiyorum bu tip olaylari bu birinci sebep. İkincisi hakiki izmirlilerin cogunun kokeninin yunanistana ve rumlara dayanmasi, illa ki duymussunuzdur. Ucuncusu de izmirde zerre kadar gelisme olmamasina ragmen yillardir chpde. Adamlarin hic bir faydasi yok, izmirli anca bi olay oldu mu itiraz eder, bu ne boyle der, ama iki saat gecti mi koyun gibi hayatinda devam eder. Cogu aksaklik mustehak yami buraliya. Misal, onlarca seneden sonra ulastirma bakanliginin el atmasiyla izban geldi, insanlar kapidan iceri sigmiyor, bi zamanlar bi cin metrosu videosu vardi guvenlik gorevlilerinin iterek insanlari iceri soktugu, onun kadar fena halde olmamiza ragmen kimse mi itiraz etmez, herkes birbirine dayayarak gidiyor metroda erkek erkege bayan bayana..

kan vermek icin seferber olmaya geldik mi , nufusu kalabalik her ilden boyle bi cagriya 4bin kisi cikar. Gidenlere helal olsun, ve insallah o hengamenin arasinda kimsenin hastaligi kimseye bulasmamistir, kullanilmis malzemelerin yanlislikla veya bilncli olarak malzeme azligindan tekrar kullanilmasindan oturu...

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    Ben de izmirliyim ve gavur izmire gavur izmir derim hocam tabiki herkesi ayni kefeye koyamazsin ama misal burda ramazanda kimse oruc tutmaz sokakya yemek yiyene ters bakmaz, hosgoruden degil ramazan oldugunu bilmediklerindendir. Bakkala girerim selamun aleykum derim icerde 1 bakkalci 2 musteri vardir, 3u de ters ters bakar en sonunda bakkal tesekkur ederim der bana, bundan ote gavurluk mu var? Cok yasiyorum bu tip olaylari bu birinci sebep. İkincisi hakiki izmirlilerin cogunun kokeninin yunanistana ve rumlara dayanmasi, illa ki duymussunuzdur. Ucuncusu de izmirde zerre kadar gelisme olmamasina ragmen yillardir chpde. Adamlarin hic bir faydasi yok, izmirli anca bi olay oldu mu itiraz eder, bu ne boyle der, ama iki saat gecti mi koyun gibi hayatinda devam eder. Cogu aksaklik mustehak yami buraliya. Misal, onlarca seneden sonra ulastirma bakanliginin el atmasiyla izban geldi, insanlar kapidan iceri sigmiyor, bi zamanlar bi cin metrosu videosu vardi guvenlik gorevlilerinin iterek insanlari iceri soktugu, onun kadar fena halde olmamiza ragmen kimse mi itiraz etmez, herkes birbirine dayayarak gidiyor metroda erkek erkege bayan bayana..

kan vermek icin seferber olmaya geldik mi , nufusu kalabalik her ilden boyle bi cagriya 4bin kisi cikar. Gidenlere helal olsun, ve insallah o hengamenin arasinda kimsenin hastaligi kimseye bulasmamistir, kullanilmis malzemelerin yanlislikla veya bilncli olarak malzeme azligindan tekrar kullanilmasindan oturu...

geri kalanını okumadım bile  hoca millet bilmek zorundamı ? Hoşgörüden değilmiş orada kimse sen oruç tutuyorsun diye dövüp sövmüyorsa hoşgörü vardır.

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

hoca o izmire has değil kütahya-afyon- eh işte denizli Hariç egenin tümünde var :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 10332 Toplam Mesaj: 80