İzmir Halkına Helal Olsun. Tebrik Ediyor Ve En Derin Saygı, Sevgilerimi Sunuyorum.
-
CellyM bunu yazdı
izmir halkını zaten her zaman milliyetçi tavrından dolayı çok sevmişimdir.
gerçekten tebrik ediyorum, istanbul da olsa kim bilir ne kadar ilgi olurdu... sanmıyorum izmir kadar olsun.
saygılarımla izmir, önünde eğiliyorum.
Kesinlikle katılıyorum.
-
Güzel İzmire gavur diyenler papa kadar müslüman olabilseler keşkeeee
-
bunun dinle ne alakası var. bu tamamıyla insalık. izmir insanı sıcak kanlıdır. sevecendir. buda izmirliler için normal bir harekettir. tabi izmirde yaşamayanlar yere göğe sığdıramaz benim gibi ayrı tabi.
-
izmir türkiyenin heryerinden daha milliyetçi bence helal olsun
-
tebrikler izmir helal olsun izmir..
-
bunun milliyetçilikle değil insan olmakla ilgisi var da neyse. tartışma çıkmasın. =)
-
LizardKing bunu yazdı
bunun milliyetçilikle değil insan olmakla ilgisi var da neyse. tartışma çıkmasın. =)
-
Ben de izmirliyim ve gavur izmire gavur izmir derim hocam tabiki herkesi ayni kefeye koyamazsin ama misal burda ramazanda kimse oruc tutmaz sokakya yemek yiyene ters bakmaz, hosgoruden degil ramazan oldugunu bilmediklerindendir. Bakkala girerim selamun aleykum derim icerde 1 bakkalci 2 musteri vardir, 3u de ters ters bakar en sonunda bakkal tesekkur ederim der bana, bundan ote gavurluk mu var? Cok yasiyorum bu tip olaylari bu birinci sebep. İkincisi hakiki izmirlilerin cogunun kokeninin yunanistana ve rumlara dayanmasi, illa ki duymussunuzdur. Ucuncusu de izmirde zerre kadar gelisme olmamasina ragmen yillardir chpde. Adamlarin hic bir faydasi yok, izmirli anca bi olay oldu mu itiraz eder, bu ne boyle der, ama iki saat gecti mi koyun gibi hayatinda devam eder. Cogu aksaklik mustehak yami buraliya. Misal, onlarca seneden sonra ulastirma bakanliginin el atmasiyla izban geldi, insanlar kapidan iceri sigmiyor, bi zamanlar bi cin metrosu videosu vardi guvenlik gorevlilerinin iterek insanlari iceri soktugu, onun kadar fena halde olmamiza ragmen kimse mi itiraz etmez, herkes birbirine dayayarak gidiyor metroda erkek erkege bayan bayana..
kan vermek icin seferber olmaya geldik mi , nufusu kalabalik her ilden boyle bi cagriya 4bin kisi cikar. Gidenlere helal olsun, ve insallah o hengamenin arasinda kimsenin hastaligi kimseye bulasmamistir, kullanilmis malzemelerin yanlislikla veya bilncli olarak malzeme azligindan tekrar kullanilmasindan oturu... -
Noneyim bunu yazdıBen de izmirliyim ve gavur izmire gavur izmir derim hocam tabiki herkesi ayni kefeye koyamazsin ama misal burda ramazanda kimse oruc tutmaz sokakya yemek yiyene ters bakmaz, hosgoruden degil ramazan oldugunu bilmediklerindendir. Bakkala girerim selamun aleykum derim icerde 1 bakkalci 2 musteri vardir, 3u de ters ters bakar en sonunda bakkal tesekkur ederim der bana, bundan ote gavurluk mu var? Cok yasiyorum bu tip olaylari bu birinci sebep. İkincisi hakiki izmirlilerin cogunun kokeninin yunanistana ve rumlara dayanmasi, illa ki duymussunuzdur. Ucuncusu de izmirde zerre kadar gelisme olmamasina ragmen yillardir chpde. Adamlarin hic bir faydasi yok, izmirli anca bi olay oldu mu itiraz eder, bu ne boyle der, ama iki saat gecti mi koyun gibi hayatinda devam eder. Cogu aksaklik mustehak yami buraliya. Misal, onlarca seneden sonra ulastirma bakanliginin el atmasiyla izban geldi, insanlar kapidan iceri sigmiyor, bi zamanlar bi cin metrosu videosu vardi guvenlik gorevlilerinin iterek insanlari iceri soktugu, onun kadar fena halde olmamiza ragmen kimse mi itiraz etmez, herkes birbirine dayayarak gidiyor metroda erkek erkege bayan bayana..
kan vermek icin seferber olmaya geldik mi , nufusu kalabalik her ilden boyle bi cagriya 4bin kisi cikar. Gidenlere helal olsun, ve insallah o hengamenin arasinda kimsenin hastaligi kimseye bulasmamistir, kullanilmis malzemelerin yanlislikla veya bilncli olarak malzeme azligindan tekrar kullanilmasindan oturu...geri kalanını okumadım bile hoca millet bilmek zorundamı ? Hoşgörüden değilmiş orada kimse sen oruç tutuyorsun diye dövüp sövmüyorsa hoşgörü vardır.
-
Noneyim bunu yazdıBen de izmirliyim ve gavur izmire gavur izmir derim hocam tabiki herkesi ayni kefeye koyamazsin ama misal burda ramazanda kimse oruc tutmaz sokakya yemek yiyene ters bakmaz, hosgoruden degil ramazan oldugunu bilmediklerindendir. Bakkala girerim selamun aleykum derim icerde 1 bakkalci 2 musteri vardir, 3u de ters ters bakar en sonunda bakkal tesekkur ederim der bana, bundan ote gavurluk mu var? Cok yasiyorum bu tip olaylari bu birinci sebep. İkincisi hakiki izmirlilerin cogunun kokeninin yunanistana ve rumlara dayanmasi, illa ki duymussunuzdur. Ucuncusu de izmirde zerre kadar gelisme olmamasina ragmen yillardir chpde. Adamlarin hic bir faydasi yok, izmirli anca bi olay oldu mu itiraz eder, bu ne boyle der, ama iki saat gecti mi koyun gibi hayatinda devam eder. Cogu aksaklik mustehak yami buraliya. Misal, onlarca seneden sonra ulastirma bakanliginin el atmasiyla izban geldi, insanlar kapidan iceri sigmiyor, bi zamanlar bi cin metrosu videosu vardi guvenlik gorevlilerinin iterek insanlari iceri soktugu, onun kadar fena halde olmamiza ragmen kimse mi itiraz etmez, herkes birbirine dayayarak gidiyor metroda erkek erkege bayan bayana..
kan vermek icin seferber olmaya geldik mi , nufusu kalabalik her ilden boyle bi cagriya 4bin kisi cikar. Gidenlere helal olsun, ve insallah o hengamenin arasinda kimsenin hastaligi kimseye bulasmamistir, kullanilmis malzemelerin yanlislikla veya bilncli olarak malzeme azligindan tekrar kullanilmasindan oturu...hoca o izmire has değil kütahya-afyon- eh işte denizli Hariç egenin tümünde var :)