folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirin En Büyük Avm‘Si. Point Rezidans & AVM

İzmirin En Büyük Avm‘Si. Point Rezidans & AVM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

hocam sana ithafen söylemedim önce onda bir anlaşalım.

ikinci olarak yeşil alanların betonlaştırılmasına ben de karşıyım ama olay farklılasti artık. felsefe, amaç bir kenara bırakılıp salt avm karşıtlığına dönüştü bu iş, ışte bu kolpalığı, amaçsızlıgı anlamıyorum. onun için sordum farklı bir felsefesi mı var bu işin diye.

hocam benim akp li arkadaşlarım da diyordu yeşil için bizde çıkarız diye , tüm tükiye de yürüyüşler oldu Türk bayrağını kapan geldi , ama onlar gelmedi. Niye hani yeşili savunurdunuz ? (arkadaşları kastedyorum senin ile ilgili degil ) 

Herşeyi başka yere çekmeye çalışan fırsatçı insanlar vardır hacım. Ben tamamen mantık insanıyım. 

Bir yere üniversite yapmak , bir yere AVM yapmak , Bir yere hastane yapmak o bölgeyi geliştirir kalkınmasına yadımcı olur iş fırsatları doğurur.

Fakat yaparken nasıl bir alana nasıl bir şekilde yapacaksın. 

Gezi parkı olayarında etrafa molotof atan , kapı pencereyi tekmeleyen , ev dükkan yakan insanların yeşili sevmesi mümkün mü ? İnsan bile değil onlar.  Fakat tam tersi karşısında durup körü körüne partin için fanatiklik yapmakta yanlış. Çadırlayı yakmakta.

Demokrasi şuan hiç bir ülkede düzgün işlemiyor. Demokası çoğunluğun azınlığı ezmesi degildir ( günümüzde demokrasi malesef bu ) Gerçek demokrasi  1 kişinin bile söz hakkının olması ve onun haklarına isteklerine özgürlüğüne çoğunluğun kulak vermektir. 

İster ABD olsun ister Türkiye  bir dönem başka bir siyasi düşünce tarafından ( solu sağu ortası çaprazı ) başka bir dönem başka bir düşünce tarafından yönetilir. Herkez kendi istediği olsun ister Milletin istediği olsun değil.

PanxeR tarafından 02/Ara/13 02:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Hocam AVM lerin emlakları pahalı hale getirme durumu 2000 lerin başında kaldı , en azından istanbul'da öyle , neredeyse her semtte bir avm mevcut , bu olay artık taşra şehirlerde tutar diye düşünüyorum yani izmir e hiç gelip görmedm ama en azından büyük şehir diye geçtiği için avm ler artı bir değer katmaz diye düşünüyorum , mesela okulda çorumlu bir eleman var dediğine göre  çorum da hiç avm yokmuş kimi yerlerde mc donalds burger king bile yok .. o tip yerlerde yapar yani . 

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı

İzbanın Dokuz Eylüle gelişini mezun olmadan görebilecek miyim acaba :D

Göremessin imkanı yok..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı

İzbanın Dokuz Eylüle gelişini mezun olmadan görebilecek miyim acaba :D

Göremessin imkanı yok..

8 sene önce aynısını ben de sordum. cevabı "hayır" oldu.

ama izban'la birlikte izmir'de tren ulaşımı oldukça rahatladı, fiyatlar da çok iyi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crackolly
    crackolly's avatar
    Erkek

Olacak olan avm nin 300 metre gerisinde bizim evimiz var.. arkadaşın dediği gibi fiatlar katlıycak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

Hocam AVM lerin emlakları pahalı hale getirme durumu 2000 lerin başında kaldı , en azından istanbul'da öyle , neredeyse her semtte bir avm mevcut , bu olay artık taşra şehirlerde tutar diye düşünüyorum yani izmir e hiç gelip görmedm ama en azından büyük şehir diye geçtiği için avm ler artı bir değer katmaz diye düşünüyorum , mesela okulda çorumlu bir eleman var dediğine göre  çorum da hiç avm yokmuş kimi yerlerde mc donalds burger king bile yok .. o tip yerlerde yapar yani . 

izmir megaköy zaten hocam :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Yahu Ankara'ya gelin de görün. AVM harici bir şey yok.

Ağaçları kesip AVM dikersen, Melih'i başkan olarak seçersen Ankara'dan sittin sene adam olmaz.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Sikim avm sini.. amk 10 yildir ucyoldan balcovaya metroyu baglayamadilar... En sonunda izmirden kactim..

metroya akp el attı. bakalim ne olacak.

tren hattına da öyle.

Banliyo %50 devlet %50 BB'ye ait. Hal öyle olunca uzlaşma s.. s... oluyor. :) Metronun bitmeme sebebide özkaynalarla yapılmaya çalışılması. Yazık İzmire... 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    haci beni bir uzaylı olarak görün ve şu soruma cevap verin.

özellikle gezi ile patlak veren avm karşıtlığının felsefesi nedir?

doğa tutkusu, beton yığınlarının arasında boğulma ve fight club(sisteme karşı gelme, beyaz yaka vs vs) karışımı bir şey mi nedir cidden merak ediyorum.

Hocam bilmiyorum hic avm de calistinmi veya calisipda gozlem yaptnmi bilmyrm ama benim  icin avm dusmanligi 2 senedir avm de calisyrm halada devam ediyorum fakat ben yesil  alanlara yapilmasini gectim 

Bu avmlere gelen insanlari bi disardan gozlem yaparak izleme firsati bulsaniz yeminle insanliginizdan utanirsiniz insan bu kadar ucuz bi varlik mi derdiniz simdi diyebilirsiniz ki aq felsefe yapmak sana mi kaldi ama felsefe degilde gozlemle tabi olmus bii durum cunku iinsanlar aptallasti ya bildigin gerizekali oldular o avm ye girince kendilerini kaybediyorlar eline

azicik para geciren avm ye geldimi kendini kral saniyor hani eskiden insanlari ne bilim koy yerlerinde cocuklara tiyatro tanistirma etkinligi falan dduzenleniyordu simdi ise avm lere okullardan geziler geliyor ya boyle ornekleri daha da cogaltabilirlriz ben artik yesil alanini gectim bu avm karsitligindan cunku yesillikten once insanlarimizi insanligi  kurtulmasi gerekiyor cunku insani kurtarirsak agaclar zaten kurtulur. Bi cafede oturup sabahtan aksama kadar oturup konusup dedikodu yapan kizli erkekli insanlar sosyallestiklerini zanneden bi nesil olustu ya amaclari sadece kiz erkek olan bi insan turu olustu o avmler artik alisveris yeri degil sadece ego tatmini icin bi beton armelere donustu insanoglu kendi yarattigi canavara yenik dustu bi drenkastayn dusunen bi bilgisayar yaratti sanki ve insanligi ele gecirmeye basladi lutfen kendimizi avm ye teslim etmiyelim .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı
    haci beni bir uzaylı olarak görün ve şu soruma cevap verin.

özellikle gezi ile patlak veren avm karşıtlığının felsefesi nedir?

doğa tutkusu, beton yığınlarının arasında boğulma ve fight club(sisteme karşı gelme, beyaz yaka vs vs) karışımı bir şey mi nedir cidden merak ediyorum.

Hocam bilmiyorum hic avm de calistinmi veya calisipda gozlem yaptnmi bilmyrm ama benim  icin avm dusmanligi 2 senedir avm de calisyrm halada devam ediyorum fakat ben yesil  alanlara yapilmasini gectim 

Bu avmlere gelen insanlari bi disardan gozlem yaparak izleme firsati bulsaniz yeminle insanliginizdan utanirsiniz insan bu kadar ucuz bi varlik mi derdiniz simdi diyebilirsiniz ki aq felsefe yapmak sana mi kaldi ama felsefe degilde gozlemle tabi olmus bii durum cunku iinsanlar aptallasti ya bildigin gerizekali oldular o avm ye girince kendilerini kaybediyorlar eline

azicik para geciren avm ye geldimi kendini kral saniyor hani eskiden insanlari ne bilim koy yerlerinde cocuklara tiyatro tanistirma etkinligi falan dduzenleniyordu simdi ise avm lere okullardan geziler geliyor ya boyle ornekleri daha da cogaltabilirlriz ben artik yesil alanini gectim bu avm karsitligindan cunku yesillikten once insanlarimizi insanligi  kurtulmasi gerekiyor cunku insani kurtarirsak agaclar zaten kurtulur. Bi cafede oturup sabahtan aksama kadar oturup konusup dedikodu yapan kizli erkekli insanlar sosyallestiklerini zanneden bi nesil olustu ya amaclari sadece kiz erkek olan bi insan turu olustu o avmler artik alisveris yeri degil sadece ego tatmini icin bi beton armelere donustu insanoglu kendi yarattigi canavara yenik dustu bi drenkastayn dusunen bi bilgisayar yaratti sanki ve insanligi ele gecirmeye basladi lutfen kendimizi avm ye teslim etmiyelim .

http://umutceylan.blogspot.com/2013/12/yeni-dunya-ego-alskanlklar-uzerine.html blogumda yazılarınızı kullandım hocam, bilginiz olsun.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 6153 Toplam Mesaj: 28