folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirin En Büyük Avm‘Si. Point Rezidans & AVM

İzmirin En Büyük Avm‘Si. Point Rezidans & AVM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı
    haci beni bir uzaylı olarak görün ve şu soruma cevap verin.

özellikle gezi ile patlak veren avm karşıtlığının felsefesi nedir?

doğa tutkusu, beton yığınlarının arasında boğulma ve fight club(sisteme karşı gelme, beyaz yaka vs vs) karışımı bir şey mi nedir cidden merak ediyorum.

avm karşıtı degiliz , avm yapılması iyidir fakat abi gelip şehirdeki 1-2 son kalan ağaçlık bölgeye avm yapmak isteyince iş değişiyor

AKP o gezi parkını güzelleştireceğine yıkıp avm yapmak istedi sanki betondan baska bisi yok sanki her yerde avm yok.

Mesela bornova ege üniversitesinin içine forum bornova var mis gibi yerde full çekio ama ege üniversitesinde zaten yeşillikten bol bişi yok , kampus dışında ise bornova   büyük park ve buz pistinin oldugu park hariç betoname.

sen git değeri düşük yerleri kamulastır yık sonra avm yap.

akp napıyor nerde yeşillik , nerde sit alanı , nerde rant kapısı alıp özel sektöre satıyor tüm kurumlarımızı sattığı gibi.

AVM ye karşı olmak değil olay , nefes alacak bırakında 1-2 yer kalsın olayı.

Karını çocugunu gezdirebileceğin bir yerler olsun. 

Ağaç görerek büyüsün yeni nesil.

hocam sana ithafen söylemedim önce onda bir anlaşalım.

ikinci olarak yeşil alanların betonlaştırılmasına ben de karşıyım ama olay farklılasti artık. felsefe, amaç bir kenara bırakılıp salt avm karşıtlığına dönüştü bu iş, ışte bu kolpalığı, amaçsızlıgı anlamıyorum. onun için sordum farklı bir felsefesi mı var bu işin diye.

peki şunu farz sayalım sen bi esnafsın geldiler mahallene avm açtılar sen ve çevrendeki adamlar 0 kazanırken avm 100 kazanacak ne olur bu avm nin içindeki burger king defacto gibi markaların çoğuda yabancı. bu paraların tamamı yabancı sermayaye gidecek

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    c0nversec0nverse bunu yazdı
    antivirus bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı
    haci beni bir uzaylı olarak görün ve şu soruma cevap verin.

özellikle gezi ile patlak veren avm karşıtlığının felsefesi nedir?

doğa tutkusu, beton yığınlarının arasında boğulma ve fight club(sisteme karşı gelme, beyaz yaka vs vs) karışımı bir şey mi nedir cidden merak ediyorum.

Hocam bilmiyorum hic avm de calistinmi veya calisipda gozlem yaptnmi bilmyrm ama benim  icin avm dusmanligi 2 senedir avm de calisyrm halada devam ediyorum fakat ben yesil  alanlara yapilmasini gectim 

Bu avmlere gelen insanlari bi disardan gozlem yaparak izleme firsati bulsaniz yeminle insanliginizdan utanirsiniz insan bu kadar ucuz bi varlik mi derdiniz simdi diyebilirsiniz ki aq felsefe yapmak sana mi kaldi ama felsefe degilde gozlemle tabi olmus bii durum cunku iinsanlar aptallasti ya bildigin gerizekali oldular o avm ye girince kendilerini kaybediyorlar eline

azicik para geciren avm ye geldimi kendini kral saniyor hani eskiden insanlari ne bilim koy yerlerinde cocuklara tiyatro tanistirma etkinligi falan dduzenleniyordu simdi ise avm lere okullardan geziler geliyor ya boyle ornekleri daha da cogaltabilirlriz ben artik yesil alanini gectim bu avm karsitligindan cunku yesillikten once insanlarimizi insanligi  kurtulmasi gerekiyor cunku insani kurtarirsak agaclar zaten kurtulur. Bi cafede oturup sabahtan aksama kadar oturup konusup dedikodu yapan kizli erkekli insanlar sosyallestiklerini zanneden bi nesil olustu ya amaclari sadece kiz erkek olan bi insan turu olustu o avmler artik alisveris yeri degil sadece ego tatmini icin bi beton armelere donustu insanoglu kendi yarattigi canavara yenik dustu bi drenkastayn dusunen bi bilgisayar yaratti sanki ve insanligi ele gecirmeye basladi lutfen kendimizi avm ye teslim etmiyelim .

http://umutceylan.blogspot.com/2013/12/yeni-dunya-ego-alskanlklar-uzerine.html blogumda yazılarınızı kullandım hocam, bilginiz olsun.

Tabiki hocam memnun olurum .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

İzbanı da selçuk a kadar uzatsalar artık

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Hacım bu dediklerin harbiden doğrumu yoksa o bölgede arsası olan veya emlakçılık yapan birimisin sen, Yada arsa sahipleri toplandıda böyle bi reklammı türetiyorlar ortaya..dökümanlarıda toplamışsın güzelce,resimler falan.. olurmu olur aga:)  Hani pahalanacak siz şimdiden satın alın meselesi. Olay doğruysada iştah kabartiyor gerçekten. Şeytan dürtüyor git yatırım yap.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocam ne emlakcisi :) alakam yok sadece tahminimi soyluyorum.

Ayrıca evet sadecs avm bir evin yada arsanın degerini cok arttirmaya bilir fakat

-avm

-sehirler arasi terminal

-metro

Ayni yere koyunca bi dusunun neler oluyor.istanbuldaki devasa rezidanslar en cok reklamini yaptiklari iki sey var

Alisveris magazalari alt katinizda

Metroya yurume mesafesinde

Yukarda saydigim 3 etken turkiyenin baska yerinde varmi bilmiyorum ama benim gordugum hic bir yerde her yere ulasim metro ve avm yok :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Hocam ne emlakcisi :) alakam yok sadece tahminimi soyluyorum.

Ayrıca evet sadecs avm bir evin yada arsanın degerini cok arttirmaya bilir fakat

-avm

-sehirler arasi terminal

-metro

Ayni yere koyunca bi dusunun neler oluyor.istanbuldaki devasa rezidanslar en cok reklamini yaptiklari iki sey var

Alisveris magazalari alt katinizda

Metroya yurume mesafesinde

Yukarda saydigim 3 etken turkiyenin baska yerinde varmi bilmiyorum ama benim gordugum hic bir yerde her yere ulasim metro ve avm yok :)

çok basit iki örnek vereyim , kanyon ve zorlu center'a metro'dan giriş var : ) yani metrodan dışarı dahi çıkmıyorsun .. iniyorsun ilerliyorsun ve avm'nin içine giriyorsun.

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Lemuia :)

Ya metro ya yakinsindir

Ya avm ye

Ya terminale

Veya hem avm ve metroya.

Peki üçüne birden yakın olan varmı diye sordum :) 

Zorlu dan çıkıp bodrum otobusune binebilirmisin direk

Toplam Hit: 6152 Toplam Mesaj: 28