Japonya 8.9 Deprem - Tsunami
-
bizde 5 olunca geceyi dışarda geçiriyoruz. vay anasına 3.dünya ülkesiyiz lan resmen :W
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------
bizde 5 olunca geceyi dışarda geçiriyoruz. vay anasına 3.dünya ülkesiyiz lan resmen :W
Bunu senin söylemen sevindirdi :)
Bir yandan da hüzünle düşündürdü :S
Geçmiş Olsun Diyelim Japonlara, inşallah fazla kayıpsız atlatmışlardır.
-
diyordunuz ya 2012-2013 ahanda basladi galiba allah herkese yardim etsin dicem hayirda serde allahtan..allah peygamber vefati nasip etsin...!
-
Az önce haberlerde gördüm ölü sayısı 350'nin üstünde.Allah yardımcıları olsun.
Canlı canlı izliyoruz haberlerde suların şehri alt üst edişini izliyoruz ama ülkemizde yine bu tür afetlere karşı hiç bir önlem yok.Japonya'da sulardan korunmak için şehirlerde sur gibi çelik duvarlar var.
-
japonların depremi en az kayıpla atlatacaklarında eminim.Allah yardımcıları olsun
-
2012 ile ilgisi varmıdır lan :S
aklıma geldi durduk yere :S
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Pole Shifting...
-----------------------------wop bi dk :| kutup değişimi denilen olay bu kadar cabuk olmazki :| yani milyonlarca yıl surebilir. ayrıca bu turden bir degişim dunya nufusunun % 90 ını etkiler ki bu kucuk kıyamet degil bildigin kıyamettir.
bilmiyorum ama bu yorum biraz garip geldi.
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------Canı tez olana astar kısa mı geliyor anlamadım ki :D
-
-
Allah'ım kimseye hiç bi millete hiç bi devlete böyle birşey göstermesin arkadaşın dediğine katılıyorum Türkiye de böyle birşey olsaydı uygarlık yok olurdu..