"Kabus" Diye Bir Mürid Vardı,Bilmem Hatırlar Mısınız?
-
kabus diye bi mürüd vardı bilmem hatırlar mısınız?
Fakir ama gururlu :D -
şarkının sözleri müziği ve hissettirği duytgular çok güzel
bana uzaklarda olan birini hatırlattı ve gözlerim doldu kabusun msn si olan varsa bana pm den atarsa sevinirim...
-
evde vardı arşivimde dinliyorum rene abü anlat biraz eski deliliklerinde bizde bilelim
-
güzel bi parça dinledim dinlerken hüzünlendim :S
-
EmiRReiS bunu yazdı:
renegadealien, abi olurya bir gün yine intihar edersen hakkın rahmetine kavusunca bilgisayarların benim olsun mu
rene sen olmeden ( allah gecınden versın ) mıllet senın malları paylasmaya basladı. :P
-
o şarkıyı kabus yapmamıştı ya.öle şakasına kabus yaptı flan denilmişti ama soradan kendi sölemişti ben yapmadım flan die
-
evt kabus, hatta o şarkıyı amatör şarkıların meşhur olduğu bi zamanda vermişti. Bir topic vardı, amatör şarkılar vardı o da bu şarkıyı da ben söylüyorum diye koymuştu.

Vay be eskiden ne günlerdi -
şarkı güzeldi baya sonra itiraf etti ama ben yapmadım diye
-
renegadealien bunu yazdı:
ohoo.. neler neler oldu :)
Eskiler bilir o zamankiler.. Antikky filan bilir :)
ben biliom o intihar olayını, şaşırmıştım baya :) "Duyamıyorum, sağır oldum "
hatta Tahriarşiv'de var falan diyodun, bulsak da tekrar okusak :)
-
rene intihar etti öldü pc ler size kaldı :))) olm adamı 2 dk öldürdünüz malları paylaşmaya başladınız bile yuh :D rene sen ne zaman intihar etmeyi düşünüon abi birdaha yok yani erken geleyim pc lerine kimse dokunmasın art niyetim yok hdd leri versen yeter.
rene ölürse bende uçaklarını isterim abi :D çok para valla reneden beleş alırıs.
Toplam Hit: 4990 Toplam Mesaj: 38