"Kabus" Diye Bir Mürid Vardı,Bilmem Hatırlar Mısınız?
-
rene hocam demekki intaharı tam olarak başaramamışsın :D bir daha ettiğinde bari bir planörde bana ver bende bir tane var amk pervanesini kardeşlerim kırdı uçuramıyom ıraktan geldi motorlu.:d gerçi kanat aldım ama uçuracak alan yok
-
konu nerden nereye geldi:))
-
kabus benim kankamdır. Adı yavuz. Kütahyalıdır. Uzunca bir süre almanyada kalmıştır. Bir süre önce yurda geri döndü. Evlendi barklandı pc ile alakayı kesti :)
-
şarkı onun mu bimorumda güzelmiş şarkııı...
-
intihar edecem dediğinde ilk başta biranın içine asprin at iç iyi gelir demiştim :D ama sonra baya bi uğraştık vay renem vay ne günlerdi.. :D
şarkı olayına gelince arkadaşlar bahsetmiş zaten ben o vakitler irem mirem olaylarından dolayı ölesine geyik olsun die konu açmıştım benim değil o parça. ;)
Tuğrulbabam aslan kankam verdiğin bilgiler için teşekkürler lakin şöyle bi kafa yazımız olmadı seninki gibi tarikatımızın babası :)
-
kabus hoşgeldin : ) sen yazmasanda o şarkıyı gönlümde sen yazdın onu kardeş : )
Evlenmişsin,hayırlı olsun,darısı başımıza
-
Hoşgördük taratahta
teşekkürler kardeşim, tekrar tarikat ile beraberiz hayırlısıylan
-
Ben de seni hoşgördüm kabusum!
Sen de düştün sonunda ocağa :)
Hoş geldin!
-
senin kafa yazın benim aklımda "gangsta" kabusum benim. Ciğerimsin canımsın hayırsız andam benim. Sırf senin için Allah nasip ederse otağına gelecem kütahyaya.
Yeğenlerin hele bi zıplamaya başlasın hayırlısıyla elini öptürmeye gelecem can kardeşim benim..
-
arkadaşlar reneye en yakın benim oda gayseride bende ilk ben alırım ne demişler sona kalan dona kalır :)