folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?

Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu oda resimlerine kadar gayet iyiydi.Ama onun konuyla ne alakası var anlayamadım.Seviye bir anda yerlere indi.Ayrıca bir erkek kadınlardan üstün olduğunu göstermek için oda resimleri koymazdı.Fark burda... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

annenin soyadı aynı evlenecek olan çocuğunun soyadı anne kızlık soyadından evlenecek olan kişininde soyadı çıkacak anne soyadından kardeş soyadından dolayı soyadlar örtüşür ve nikah memuru bu durumu çakınca savcı emriyle memur tarafından böylece akraba evliliği olmayacaktır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Cyber , Neden her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir ?

Resimler ornegi ile kanunlarin surekli daginik bir bicimde tekrar tekrar ''duzenleniyor'' denilerek degistirilip arap sacina benzedigi ornegini verdim. Erkeklerin kendilerinde olan ustunluk kibirleri onlari malesef bir cok konuda itinali,temiz ve duzenli olmaktan cok daha uzak bir noktaya tasiyor.

Itcelik , bu biraz pozitif ayrimciliga kaciyor cagdas kadina yonelik uygulamalarin butunu bu zaten ama bu dogudaki Turk kadinina karsi degildir cunku doguda ayrimcilik olmaz ya eziyet vardir yada sevgi olur.Cagdas kadin zaten sevgiden yoksun birakilmis is dunyasinda surekli eziyet cekiyor,arada bir de boyle pozitif ayrimcilik uygulamalariyla siringayla agri kesici veriyorlar...Size de sorum su olsun , erkeklerin yaptiklari kanunlar daha iyi ise neden Turkiye'de hemen hemen her kanunun bir acigi,bir boslugu var ? Erkeklerin yaptiklari kanunlar yeterli ise neden hukuki alanda medeti AIHM'den umuyoruz ? Ulkemizi en dogru sekilde kanuni kurallar cercevesinde yonetmemiz icin onlara neden akil danisiyoruz ?

Mr monk siz soy isminizi almak istemeyen bir kadin ile evlenmeyeceginizi soylemissiniz,erkeklerin yaptigi kanunda bu boyle,peki kadinlar kanunu yapsa da erkeklerin kadinlarin soyadlarini almalari gerektigi ile kanunlari degistirse bu sefer ne yapardiniz, bunu hic dusundunuz mu ? Bir cocugun babasi belli olmayabilir ama anasi bellidir , o halde asil soy agaci analarin uzerinde kurulsa daha mantikli olmaz miydi ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Benim soyadımı taşımayacak karı ziktirsin gitsin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her başarılı erkeğin arkasına sığınmış bir kadın vardır."Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" sözü bile ezikliğin göstergesidir.Dünyadaki kadın erkek nufusu eşit diye biliyorum.Hatta kadınların nufusu daha fazla.Ama en başarılı işlerin başında erkekler vardır.Daha düne kadar sizin iş alanlarınız bile kısıtlıydı.Beni yargılama, ayrımcı değilim.Ama bir kıyaslama yapılıyorsa açık ara erkek üstündür.Dünyayı erkekler yönetir... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bknz: Rahşan affı.

Kadınlar okutulmasın falan demiyorum diyen salaktır  zatende siyaset bence kesinlikle duygusallık işi değil.Duygusallık ise kadınların olmazsa olmazı dolayısıyla siyaset kadın işi değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

irem kardeş bak söylemedi deme sen bu kafa ile gidersen evde kalırsın :)

Yada kendinden 15 yaş büyük şişko kel gobekli birisiyle evlenirsin yazık etme kendine

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit:-

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

niye böyle saçma sapan kadın erkek çekişmesine sokuuyoruz ki onu anlamıyorum yapabiliyorsa herkes yapar kadının erkeği yok kim iyi yaparsa o yapsın herkes herkesin mesleğinin yapıyor günümüzde illa cinsiyet ayrımına gerek yok burada bu şekilde bir sınıflandırma ayrı bir saçmalık
    böyle at gibi yarışa sokmak zaten başlı başına bir saçmalık

kadın hukukta bunun başardı iyyi erkeklerin başardıkalrınıda sayalım iş benim babam senin babanı dövere kadar gelsin

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

Neden her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir ?

-----------------------------

duygusal olarak erkekleri rahatlatıp güven verip destekledikleri için, kısaca odun olmadıkları için. 

aihm olayı için ise, başörtüsüyle türkiyede okuyamadığını anlatan ve uzun yıllar sonra cevap olarak : "sende okuma o zaman" diye karar veren bir kurum benim gözümde çok ileri demokrasiye falan sahip değildir ve bu konuda kadınlar kaybetmiştir (e yani?).

konuda yazılanların çoğuna katılıyorum, mesela kadınlar duygusal davranır mantıklı olmak onlar için hep geçerli değildir mantığını açıklasanda duygusal olarak bir şeye inanmışsa onun için o doğrudur. bu da vereceği kararları etkiler. (odun olmak mesleki hayatta +1 oluyor yani)

2.olarak ise, konuyu başka bir tarafa çekiyorum, yeni yapılacak aile düzenlemeleriyle hiç bir şey ispatlamadan sırf kadınsın diye elinde bulundurduğun ayrıcalıklar olacak, sebebi ise kadınların kendini koruyamaması vs (evet çok öküzümüz var kadına şiddet edecek kadar düşen ama bildiğim gördüğüm duyduğum çok çakal hin fikirli kadınlar da var ve yasanın bu açığını kullanabilirler çok rahat, burda erkeğin suçu ne ?) 

kısaca 1920 ye gerek yok, bir kadın-erkek farketmez okuyup mesleğinde ilerleyebiliyorsa kanunuda koyar başbakan da olur. ama sizce biz daha iyi yapamazmıyız falan demek komik kalıyor, ne yapalım yani evet siz en iyisini bilirsiniz diyip sizi alıp yönetime mi sokalım ? bilgi işidir kişilik işidir, kadınmı iyidir erkek mi iyidir, falan gereksiz komplekslere girmeye gerek yok. gösterdiğin odalarda da birisi stok foto resmen diğeriyse ev mi o bile belli değil.

düzenlemişsin yazını ben cvp veriyorum tek tek,

cyber a yazdğna cvp verdiğimi düşünüyorum

Itcelik e yazdğn için, kadınların sürekli eziyet çektiği doğrudur ama erkeklerin de sürekli eziyet çektiğini göz ardı etmemek lazım. ayrıca pozitif ayrımcılık bana göre saçmadır, ne demek yani eğer kaldıramıyorsan yapmazsın bi işi bu kadar basit ? aihm sorusu kısmına da yukarıdan cevap verdim. her kanunun açığı boşluğu olabilir bu demek değil ki bir kadın gelecek ve bütün sorunlar kalkacak. avrupa dediğin yer de çok ahım şahım kanunlarla yönetilmiyor.

mr monk a yazdğn kısım için, benim ailem de ta dedelerden beri evi dedem kurmuş dedemler didinmiş kadınlar rahat etsin diye yapabildiğini yapmış e kısaca aileyi bu kurmuş, kadın doğurmuş anası belli eyvallah da erkek olmadan kim neyi doğuruyo ? sosyo-kültürel şeyler ve örf bizim milletimiz de ayrı bi yer edinmiştir, buna da şöyle örnek vereyim, o çok güzel avrupa'da (almanya) iki müslüman arasında bir dava olursa kararı şeriat mahkemesi tarzı bir adam veriyor öyle avukat falan değil din adamı şeriat kurallarını bilen, ve devlet de bunu destekliyor son tarihlerde. sebep ne ? bu adamların örfü bu şekilde ve itiraz etmezler. 

sonuç şu, bir kadın kanunda yapar evde kurar, ama bu senin sorguladığın yoldan olmaz. biz daha iyi yapamazmıyız tarzı laflar sidik yarıştırmaktan öte değildir (ki o konuda üstümüze yok bedensel olarak). kanunları x erkek koyuyorsa 5x kadar erkek te senin gördüğün açıkları görüyor emin ol. 4x kadar kadının açıkları görmesi ve işte açık x kadar erkek yanlş yapmş biz kadınlar daha iyi yaparız demenin hiç bir mantığı yok. 

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 22379 Toplam Mesaj: 158