Kadınlar Ve Yasadıklarımız.
-
xxspiderxx bunu yazdı
Kaldığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsunlarki..Bi sike yarasın gidişimiz
şerefe gençleer :)
şerefe amınagoyimlan.
adamsın.
-
ONEMINUTE bunu yazdıu235 bunu yazdı
aga senin konuların çok yapmacık geliyor çok kolpalıyorsun.Mesajlarında "hep birileriyle paso sevişiyorum,casanovayım her kız benden ilgi bekliyor,alkole bayılırım,psikopatım" mesajı var.Bir ara sadece çok sevişiyorum mesajı vermek için "bel soğukluğunu yendim" diye konu açmıştın.
Sanki kanseri yendin mk :D
Her Ke$'in bi hikayesi var:'/
-
Aşk maşk hikaye arkadaş bu yaşıma kadar edindiğim en güzel tecrübedir aşk denilen şeyin olmaması insan istediğine aşık olabilir tamamen kendisiyle alakalı. Problem hep kendimizde Kendimizi ilk önce aşık ediyoruz sonra iş bittiğinde unutamıyoruz. Aslında unutamıyoruz değil unutmak istemiyoruz .Müzik dinleyerek içerek ve onu düşünerek unutamazsın aksine kendi kendine eziyet edersin.
-
erdoganb bunu yazdıxxspiderxx bunu yazdı
Kaldığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsunlarki..Bi sike yarasın gidişimiz
şerefe gençleer :)
şerefe amınagoyimlan.
adamsın.
yazıp yazıp siliyorum.
Şimdi ne yapar kim bilir?
Hangi ellerde dolaşır?yaşanan onca şeye, pay edilen ekmeğe, birlikte ilk defa dinlenen şarkılara...
ceptekini birleştirmeye, başlı kıçlı yatmalara, damı akan odalarda kurulan hayallere...
ilk aşklara..
ilk reddedilişlere...
salondaki çekyatta yattığımız eş dost gezmelerine...
sırf ucuz olsun diye yediğimiz ketçaplı? pilavlara...
yoklukta içtiğimiz, mantarı hep içine düşen, şişesinden ucuz şaraba...
kaçak binilen trenlere, esnaf lokantalarına..
görüşmediğimiz arkadaşlara, ayrıldığımız sevgililere..
Alayınının şerefine -
Gör.. güzel kardeşim,
Sana şimdi beyninin bu olaya yaklaşımını anlatacağım. Bizim beynimizin diğer canlılardan ayırıcı temel fiziksel özelliği kortekstir. Korteksimiz diğer canlılara göre çok daha gelişmiştir. Büyüktür. Bu bize hayvani iç güdülerin üstünde bir yorum yeteneği katar. Bir maymun muza sadece tatlı ve karnımı doyurur diye bakarken insan o muza tatlı, ağaçta yetiyor, tadı bana şunu anımsatıyor, ilk yediğim muz, muz meyve kategorisinde, muz pahalı, muz şöyle böyle diye bir sürü anlam katar. Duygularımızda aynen böyledir. Sevme bir objeye bir duruma bir şahısa yapılan yorumların tümüdür. Bir muzu sevmen ve bir kadını sevmen arasında sevgi şiddeti dışında bir farklılık yoktur. O kadına anlam katarsın, o kadını yorumlarsın, o kadını özümsersin, anılar depolarsın ve o kadından bir beklenti oluşturursun. Bir muzun yediğinde ki tat beklentinle bir kadına sahip olduğunda ki beklenti şekli şiddet(seviye) dışında aynıdır.
Şimdi sana bir kutu sunuyorum. Kutunun içine bir muz koymuş olduğumu söylüyorum. Ama kutunun içine muz koymadım. Sana kapalı bir şekilde verdim ve bunu açmayacaksın dedim. Sen o kutuyu açana kadar o kutunun içerisinde beynin bir muz olduğunu düşünür.
Sen kendine bir kutu yarattın, kutunun içine aşık olduğum dediğin kadını koydun. Onun orda var olduğunu biliyorsun. Kutunun içi aşkınla dolu, o kutunun içinin dolu olduğunu beynin her an hatırlatıyor belkide. Beyninin tüm kutuları içerisinde çok önemli bir kutu aşkının olduğu kutu.
Ben alışkanlıklarımı bu kutuları açıp bakmanın tersini yaparak bırakıyorum. Aşk kutusunun içerisinde birşey olmadığını bilerek o kutuyu kapat. Varlığını dahi düşünme. Belli bir süre sonra o kutu senin için boş olacak. Gerçek hayatta var olacak elbette, ama idealar dünyanda var olmayacak. Tanımlanmış veri beynin tarafından inkar edilecek.
Ben alkole bunu yaptım ve yok şuan benim için. Cidden canım filan çekmiyor. Çünkü ne olduğunu dahi hatırlamıyorum. 6-7 aydır temizim.
-
Ulan ben niye bu kadar sevemiyorum mk. Bi iliskim var. 1 seneye yakin olcak. O beni deli gibi seviyor. Onun hatrina surduruyorum. Bende ha bu gun sevicem ha yarin sevicem diye kendimi avutuyorum. Yardim edin lan ben de asik olmak istiyorum :(
-
zeybekustasi bunu yazdı
2 Senem bir kızla anlaşmak için geçti.
İkimizde çok feci acılar yaşattık birbirimize.
En son hava alanında beni zorla karşılamaya geldiğinde,
Ağzımda sakız keliteli bir takım karizma druşla karşısına oturdum.
Öyle unutmuştum ki onu.
En son gözyaşıyla masadan kalkıyordu.
Hİç utanması yoktu. Hem ihanet edip hem unutmamıştı. Ama ben unuttum ve zaten belli düşüncelerim vardı ardında durdum.
Bir erkek kadına muhtaç değildir. Acı çekecek kadar muhtaç asla değişdir. Aşk dediğin nedir ki ?
Şimdi var bir kız hayatımda çok zeki ve çalışkan ufkumu açıyor.
Faydası var manevi bir huzuru var ama oda biliyorki yanımda kalıcı değil. Çünkü gerek yok ömrümü ona harcamayacak kadar akıllı olduğumu biliyor.
Gerçek aşkmış ilk sevdaymış unutulamazmış işleri tamamen yalan ve kendimizi kandırıyoruz.
Çünkü,
Acı çekmeye bayılıyoruz hocam.
Ver elini öpicem ... :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=OKCFhXHpSgc
brK tarafından 25/Oca/13 11:00 tarihinde düzenlenmiştir -
edit mettoman tarafından 25/Oca/13 18:28 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bir kızı kendine aşık etmek istiyorsan asla duygusal olma. Cool takıl. Onu sevdiğini bilsin, ama yinede bunları dile getirme. Kızın sana ilgisi varsa zaten o sana bunları söyletmek için illaki çabalar. Çabalarken nasıl olduğunu anlamadan aşık olur, sever.
Haa ben cool olun dedim odun olun demedim. Herşey dozunda.. Duygusal mod olmayın. Kıza asla senin için ağladım, ağlarım vs. demeyin. Bitersiniz. Böyle bişeyi ancak kız size aşkını itiraf edip duygusal takıldığında bi ihtimal söylersiniz. <Söylemek yerine hissettirmeyi deneyin...
Ben bu kadar şey söyledim, bunlar başarıya ulaşmıştır. Ancak yinede sevdiğim kız için bunu tam yapamadım ben. Zaman zaman duygusal olabiliyorm. Tabi her zaman değil ;)