folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kadir Topbaş Tan Yeni Dönemin Açılışı

Kadir Topbaş Tan Yeni Dönemin Açılışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Direk yazıyı kopyalıyorum zira baska söze gerek yok;

Merhabalar,

Pişkinliğin bu kadarına pes birader. Fener davasında konuşma yasağı var ya, adamlar görme ve duymaya da yasak koymuşlar sanki. Ya da bay pişkinler öyle sanıyor. Alman mahkemelerince suçlu bulunmuş ama Ergenekon'la meşgul yargımızdan yüz bulamamış fenerin ışıkçısı yedinci kanalın sahibi Bay Karaman otlağında koyun gütmeye devam ediyor. Bu sefer fenerci muhallebici elele vermiş yaşlıların muhtaçların sırtından nemalanmanın planını yapmışlar. Şöyle ki;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Darülaceze Müdürlüğü, müdürlüğe bağlı Kartal Çocuk Evi, İsmem, Yakacık Huzur Evi ve Darülaceze Kayışdağı Tesisleri’nde barınan 1240 kişinin 2009 yılı içerisindeki hür türlü bireysel bakım, sağlık kontrolünün sağlanması, yemek, günlük yaşam aktiviteleri ile rehabilitasyon ihtiyaçlarının karşılanması için, 25 Aralık 2008 tarihinde hizmet alım ihalesi düzenliyor. İhale için 11 firma şartname alıyor ama sadece ikisi teklif verebiliyor. İhale 34,5 milyon liraya Mepa diye bir şirkete kalıyor. Bilin bakalım şirketin ortağı kim? Bildiniz, bizim Karaman. Gelin görün ki, Kamu İhale Kurumu şikayet üzerine usulsüz bulduğu ihaleyi iptal ediyor. Bu karardan tam üç gün sonra İBB, sadece doğal afet dönemlerinde uygulanabilecek aciliyet durumunu bahane ederek davet usülü ihaleye çıkıyor. Ve tabi, ihaleye tek başına katılan Mepa 4 aylık hizmet karşılığı 11 milyon liraya el sıkışıyor. Bu arada Mepa'nın ihaleden 6 gün önce şirket sözleşmesini tadil edip bu tip sağlık hizmetlerini eklemesini de bir kenara not etmemiz gerekiyor. Yani muhallebici başkan fenercinin lambasına gaz koymak için hortumu uzatmış, o da almış uygun yere takıyor.

Buyrun size bir yolsuzluğun dik alası. Kitabına uygun diye başımızı kuma gömeceksek ne ala ama yok yemeyiz diyorsak, sesimizi biraz daha fazla çıkarmamız gerekiyor, benden hatırlatması. Kalın sağlıcakla.

Bir sonraki sayıda buluşuncaya kadar bulunduğunuz yerden bir adım öne çıkın. Sevgiyle...       Cem Özbatur

http://www.kahvemolasi.com/ 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hayir arkadasim kadir topbas istanbula cok guzel hizmetlerde bulunmustur,

trilyonluk metrobuslerimiz var, tamam kullanmiyor olabiliriz, garajda yatiyor olabilir ama olsun en azindan metrobuslerimiz var,

metrobusler icin yol yaptik bakin, tamam metrobusler yaptigimiz yolda gidemiyor ariza veriyor veya donemiyor olabilir ama super yol yaptik

kim demis deprem guclendirmesi yapmiyoruz diye bak ne guzel deprem sonrasi oluler icin milyonlarca ceset torbasi alarak hazirligimizi yaptik,

asfaltlarimiz artik daha kaliteli, danismanlik hizmeti aldigimiz serdar kepenek sayesinde cok ultra supersonik asfalt uretiyoruz, danismanlik hizmeti pahali olsada yapilan is icin az bile, yandasmis arkadasmis hepsi palavra

trilyonluk laleler diktik guzel istanbulumuz icin, tamam 3 gun omurleri var ama olsun gozumuz gonlumuz acildi. birde cikmislar bu laleleri aldigimiz kisi akp yandasiymis da, bizim cemaattenmiste yalaan palavra efendim.

cumhuriyet gosterileri butun illerde iptal edilirken terorde olen insanlar yuzunden istanbul halkini bu gorsel solenden mahrum edemezdik, birde cikmislar bu gosteriler icin yigenime trilyonluk para vermisim de haksiz kazanc elde ettirmisim de yanli tarafli davranmisim da yalan efendim

sonra birde cikmislar istanbulda ki reklam tebalalarini kayseride bulunan cumhurbaskani abdullah gul un babasina (akrabasi da olabilir) yaptirmisim

reklam hizmetlerini yine bir akrabama vermisim 

iftira atmayin istanbulu surda guzel guzel yonetiyoruz. 

tesekkurler istanbul halki tesekkurler...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    underzero abi sn burda kadir topbaşı kötüledinmi savundunmu pek bişi anlamadım da :S

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herşeye rağmen istanbul halkı yine de kadir topbaş demiştir. Yani kemal kılıçdaroğlunun o suçlamalarına boş ve yalan belgelerine Türk Milleti tam'a etmemiştir. Yeni Kadir Topbaş dönemi ile birlikte İstanbulda çok başarılı işlere imza atacağından hiçbirimizin şüphesi yoktur. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------
    herşeye rağmen istanbul halkı yine de kadir topbaş demiştir. Yani kemal kılıçdaroğlunun o suçlamalarına boş ve yalan belgelerine Türk Milleti tam'a etmemiştir. Yeni Kadir Topbaş dönemi ile birlikte İstanbulda çok başarılı işlere imza atacağından hiçbirimizin şüphesi yoktur. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.
    -----------------------------

tabi ki, bunca yazilan yolsuzluklarin hepsi iftira, 

serdar kepenek hakkinda ne dusunuyorsun ? 

veya yukarida yazdiklarim hakkinda ne dusunuyorsun. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu sözlerimden kesinlikle akp yandaşı olduğumu düşünmeyin. Ak partiyi destekleyen bir yanım yok. Fakat ben sadece Kadir Topbaşın kişiliğine saygı duyuyorum ve yaptığı hizmetlerin olumlu olduğunu düşünüyorum. İstanbul halkı da benle aynı fikirde olacak ki tekrar kendisini başkan seçti. Eğer bir dahaki yerel seçimlere kadar umduğumuz performansı gösteremezse sandıkta bizden alacağı yanıtı kendisi çok iyi biliyor :)

Kemal Kılıçdaroğlu ise iftira ile yanlış belgeler ile halkın gönlünde yer edeceğini düşündü. Ama şunu bilmiyor ki hiçbir siyasi lider karalama ile çamur atma ile kamuoyuna birini kötüleyen belgeler sunarak başa gelememiştir. Kemal Kılıçdaroğlu kişilik olarak uysal bir insan. Ona bu tip karalamalar yakışmıyor. İstanbul halkının içinde kemal kılıçdaroğluna oy verenlerin bir çoğunun sempatik ve sakin tavırlarını beğendiği için oy verdiğini düşünüyorum. 

Kendisine birçok kez elindeki belgelere güveniyorsa Kadir Topbaşı mahkemeye vermesi istendi fakat kendisi sürekli bundan kaçındı. Madem elindeki yolsuzluk belgeleri kesin delil ise ver mahkemeye alınsın başkanlığı elinden ? neden vermiyorsun ? çünkü elindeki belgelerin sahte olduğunu kendiside iyi biliyor

chp den istifa eden bir kişi Kemal Kılıçdaroğlunun o elindeki belgelerin ve kanal 7 dosyasının bir çoğunu internetten indirip çıktı alıp halkı kandırmaya çalıştığını söylemişti.

Bir hukuk devletinde yaşıyoruz. Yolsuzlukların çözüm yeri yargıdır. Elindeki belgeye delile güvenen insan o serdar kepenek dosyasını da dahil ederek yargıya gider öyle değil mi ? neden sürekli mahkemeye gitmekten çekiniyorlar ?  Mahkeme onların elindeki belgelerin sahte olduğunu ortaya koyunca kamoyuna kendilerini nasıl savunacaklar ? :D halk demiyecek mi "bunlar bizi kandırıyormuş meğerse belgeler sahteymiş" 

O yüzden çekiniyorlar başka bişeyden değil. Cumhurbaşkanlığı seçimini bile mahkemeye götüren chp bunu neden götürmedi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

abi evleri iyi çalışıyor mına kii, millete neler öğretmişler =))

edit: kahvemolası da harbiden kaliteliymiş, üye olalı 1 ay kadar oluyor sanırım, okutuyor kendisini :W...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Simdi Aytac Durak denen adam Adana nin a.q resmen.Kimsede dava acamiyor adama neden , cunku kilifini uydurmus arkadas.Adamin milyon metre kare topragi var .Adanain butun kavsaklarindaki arsalari ese dosta yapmis , apartman dikmis.Kendi insaat sirketi var.Peyzaj calismalarinda ihaleler kizina verilir , kizinin kaldirim tasi ve cicek serasi var.Sondaj islerini bir akrabasina verir gunlugu 3bin ytl olan araci 26.bin e kiralar.Trilyontane boyle yolsuzluk sayarim...Ayni sey diger iller icinde gecerli.Simdi bu adamlar salakmi ki herseyi aciktan yapsin , adamlar kilifini uyduruyor.Adi uzerinde yolsuzluk...Akli basinda adam durup bi dusunur...Istanbulda yasamiyorum ama dunyanni en buyuk metropollerinden deniyor.Guler adama resmen dunyanin en buyuk koyu konumunda.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@Blue_moon

peki madem iftira atiyor, madem yalan karalama camur atma islemi yapiliyor

kadir topbas neden gidip hakkini aramiyor ? niye mahkemeye basvurup hakkimda usulsuz karalama yalan iftira var diye dava acmiyor ?

kilictaroglu nun bi tane dosyasi iftiradir yalandir diye cikartabiliyormusun ?

compu nun dedigi gibi yolsuzlugun belgesini mi ariyorsun. 

buyur kepenek olayi. danismanlik adi altinda trilyonlarca para aktarilmis. evraklarda ismi gecen hicbir kisi birak belediyeyi istanbula bile gelmemis.

yapilanlar iftiradir karalamadir diyorsun baska birsey demiyorsun. belgeleriyle sunulmus seyler bunlar. neden mahkemeye gidilmiyor, cunku hersey kilifina uydurulmus.

sen 10 kurusluk isi 10 lira ya yaptiriyorsun yaptirdigin kisi senin akraban belli ki bir adam kayirma yolsuzluk var

mahkemeye verdiler seni diyelim cikip "bu adam daha iyi yaptigi icin bu isi bu adama yaptirdim, bu iste kanunun su maddesine uygun olarak yaptim" diyecek 

mahkeme seni aklayacak ta vicdanlarda sen aklanabilecek misin ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yolsuzluğun belgesi olmaz diyorsun da, belgesi kanıtı olmayan bir yolsuzluğun olduğuna nasıl inanabiliyorsun ? Ellerinde yolsuzluğun olduğuna dair belge olmadan peki Kadir Topbaşı neye göre suçluyorlar ? Halk peki neden inanmadı bütün bunlara ?

Tamamiyle elimizi vicdanımıza koyarak bir düşünelim. Underzero abim, mesela birisi çıkıp da senin hakkında yalan yanış iftiralar atsa şöyledir böyledir dese sen ne dersin?  "bana iddialarını ispat et, kanıtla kardeşim" dersin dimi :) o adam da çıkıp sana "iddianın, iftiranın belgesi olmaz" derse ona kim inanır ? :)

Ben ortadaki tartışmaları tamamiyle tarafsız bir şekilde izledim. Kadir Topbaş kendisine yöneltilen onca iftiraya rağmen kılıçdaroğlu hakkında veya chp hakkında bir tek dahi kötü söz söylememiştir. Kendisine bunu yakıştıramamıştır en azından. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ya yazmayayım, konuyu açtım başka fikirler vurgulansın dedim ama dayanamayacağım.

Blue_moon arkadaş;

Hani bzde bir söz var, seven s*klir s*ken sevilir diye, direk canlı örneksin arkadaşım. Yani apacık toptaş ın el yazısıyla altında imzası bulunan belge mi olacak?? Öyle olsa adamları zaten alırlar ama bunlar politikacı, kılıfları hazırlıyorlar.

Bu arada kişisel merak, sen hala hukuk devleti oldugumuzu yada hukuk devletiysek bile bağımsız bir hukuka sahip oldugumuza inanıyor musun? 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 3364 Toplam Mesaj: 25