folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kadir Topbaş Tan Yeni Dönemin Açılışı

Kadir Topbaş Tan Yeni Dönemin Açılışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Arkadaslar simdi size yapılan bir şerefsizligi anlatıcam... istanbulda yasamayanlar icin biraz daha ayrıntılı anlatıcam...

akbil sistemi var bildiginiz gibi... bu akbil ile ilk bindiginiz otobüste ögrenci:85 kuruş tam:1.3 lira para ödüyor... 2. bindigin vesaitte ise ögrenci:21 kuruş tam:65 kurus ödüyor... metrobüse gelelim... zincirlikuyu diye bir durak vardırki burda , dehşet merkezi bir yerdedir. düz giderseniz hisarüstü,bebek taraflarına , asagısında besiktas , üst tarafında maslak olan bir yerdir... Metrobüse bütün duraklardan binen yolcular kadar sadece zincirlikuyuda bile yolcu binebilir... özellikle iş çıkışı saatlerinde muazzam bir kalabalık olur bu durakta...evet şimdi ibbnin yaptıgı seyi söylüyoruz... Zinclirkuyu duragında aktarmalar kalktı... yani nedir? tam akbil kullanan kişi 65 kurus basacagına YİNE 1.3 lira , ögrenci insan (yani ben , biz ) 21 kurus yerine yine 85 kurus basıyoruz... belki aradaki fark bana cok koymayabilir... ama zincirlikuyuya gelen o muazzam yolcu kalabalıgını gördügünüzde , yapılan vurgunun ne denli büyük bir şey olacagını anlarsınız... çok sevgili kadir topbaşa seçimden sonra bizi domalttıgı icin tesekkürler...tesekkürler halkımız

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:
    -----------------------------
    Prometheus bunu yazdı:

+1

@blue_moon aklım almıyor tavrını

adamlar 1 liralık işi 10 liraya akrabasına ya da yandaşına veriyor. bunda resmi bir usulsüzlük yok ama sence bu şerefsizlik dolandırıcılık o.ç.lik değil de nedir? 

Sen o 1 liralık işi  10 liraya verme meselesinde küçük bişr araşrıam ytap istersen  o zmana görürsün 1 liralık işi  100  liraya  CHP li hangi belediye başkanı vermiş   ( Yuvacık barajı meselesini biraz kurcala görürsün )

yani?

ne alaka? 

chpyi mi savunucam şimdi sana? ya da chpliye benzer bi halim mi var?

ya da herhangi başka bi siyasi partinin yalakasına mı benzettin? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:

Yolsuzluğun belgesi olmaz diyorsun da, belgesi kanıtı olmayan bir yolsuzluğun olduğuna nasıl inanabiliyorsun ? Ellerinde yolsuzluğun olduğuna dair belge olmadan peki Kadir Topbaşı neye göre suçluyorlar ? Halk peki neden inanmadı bütün bunlara ?

Tamamiyle elimizi vicdanımıza koyarak bir düşünelim. Underzero abim, mesela birisi çıkıp da senin hakkında yalan yanış iftiralar atsa şöyledir böyledir dese sen ne dersin?  "bana iddialarını ispat et, kanıtla kardeşim" dersin dimi :) o adam da çıkıp sana "iddianın, iftiranın belgesi olmaz" derse ona kim inanır ? :)

Ben ortadaki tartışmaları tamamiyle tarafsız bir şekilde izledim. Kadir Topbaş kendisine yöneltilen onca iftiraya rağmen kılıçdaroğlu hakkında veya chp hakkında bir tek dahi kötü söz söylememiştir. Kendisine bunu yakıştıramamıştır en azından. 

Yaw dostuım senin anlamını gecenki çydd mi etö konusunda mı ne yazdım, madem kimsenin savunmasını yapmıyosun etmiyosun akpartici değilsinde neden bütün mesajlarında adamları savunuyosun 1 tane kötü mesajını göremedim, adamlar bu kadar mı iyi gerçekten yaw, kendimden şüphelenmeye başladım :D:D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

student bunu yazdı:
    Prometheus bunu yazdı:

+1

@blue_moon aklım almıyor tavrını

adamlar 1 liralık işi 10 liraya akrabasına ya da yandaşına veriyor. bunda resmi bir usulsüzlük yok ama sence bu şerefsizlik dolandırıcılık o.ç.lik değil de nedir? 

Sen o 1 liralık işi  10 liraya verme meselesinde küçük bişr araşrıam ytap istersen  o zmana görürsün 1 liralık işi  100  liraya  CHP li hangi belediye başkanı vermiş   ( Yuvacık barajı meselesini biraz kurcala görürsün )

student imzama karsilik gelen yazi bu son yazdigin yazi oluyor. kim caliyorsa kim yetimin fakirin fukaranin parasini yiyorsa Allah belasini versin.

cikip hala hirsizi savunmayin arkadasim. elli satir yazi yazdim hala isinize geldigi gibi algiliyorsunuz yaziyorsunuz, yazacak bir konu bulamayinca susuyorsunuz. 

susmamaya calistiginiz zamanda cem yilmaz in esprisi gibi "s.ctim simdi siviyorum" durumuna giriyorsunuz. 

elli satir yolsuzluk yazildi bi tanesi cikip yok aslinda soyle olmustur diyebilen olmadi. olamaz cunku bunlarin hangisi iftira.

iftira ise niye mahkemeye verilmiyor.

kilicdaroglu niye mahkemeye vermiyor diyorsunuz. bunu hala diyebiliyorsaniz onceki yazilarimi okuyun. 

+ kepenek olayi mahkemeye intikal etmistir. 

bunun adi soygundur, bunun adi talan dir. "calmayacaksin" diyor siz calmiyorsunuz ama calani savunarak onlardan farkli bir is yaptiginizi mi saniyorsunuz ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 3365 Toplam Mesaj: 25