Kadir Topbaş Tan Yeni Dönemin Açılışı
-
ak partilide değilim chplide değilim istanbulda yaşamıyorum ama sık sık gidip geliyorum. ben bile gordum ki Kadir Topbaş
çalışıyor abi ya partisini sevmem ama yerinn hakkını veriyo. ben istanbul gibi bi yerde tuzladan beylikdüzüne gece nin 1de
tek aktarma yaparak 1 saatte gittseysem yani bu hizmettir bence.bu sadece bi örnek yani. kılıçdaroglu işte cıkardıgı belge rüzgarıyla dedi bi aday
olayım. işte hem kendi belgelerinin ruzgarı hemde krizden dolayı olan tutumdan dolayı o kadar oy aldı. sıradısı olmayan
bi durumda yarıssalardı emınım ki kadi topbas ezerdi onu. dışardan gozlemlerim bunlar istanbul için
-
sen yazdiklarimi okumuyorsun sanirim.
minareyi calan kilifini uydurur olayi vardir diyorum.
kepenek olayi hakkinda ne dusunuyorsun ? iftiramidir o olaylar.
benim yukarida yazdigim olaylar hakkinda dusuncelerin nedir ? yukarida yazilanlarin hepsi iftiramidir ?
madem iftira neden kadir topbas gidip bana camur atiyorlar iftira atiyorlar diye mahkemeye basvurmuyor ?
varmi bu sorulara bi cevabin ?
-
bakınız Tevrat'ta öldürmeyin yazıyor, siz öldürüyorsunuz, öldürmeyeceksin
bakınız Kuran'da çalmayın yazıyor?
hebele hübele, kem küm
-
muhder bunu yazdı:
-----------------------------bakınız Tevrat'ta öldürmeyin yazıyor, siz öldürüyorsunuz, öldürmeyeceksin
bakınız Kuran'da çalmayın yazıyor?
hebele hübele, kem küm
-----------------------------+1
@blue_moon aklım almıyor tavrını
adamlar 1 liralık işi 10 liraya akrabasına ya da yandaşına veriyor. bunda resmi bir usulsüzlük yok ama sence bu şerefsizlik dolandırıcılık o.ç.lik değil de nedir?
-
Prometheus bunu yazdı:
adamlar 1 liralık işi 10 liraya akrabasına ya da yandaşına veriyor. bunda resmi bir usulsüzlük yok ama sence bu şerefsizlik dolandırıcılık o.ç.lik değil de nedir?
-----------------------------Sen o 1 liralık işi 10 liraya verme meselesinde küçük bişr araşrıam ytap istersen o zmana görürsün 1 liralık işi 100 liraya CHP li hangi belediye başkanı vermiş ( Yuvacık barajı meselesini biraz kurcala görürsün )
-
student bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Sen o 1 liralık işi 10 liraya verme meselesinde küçük bişr araşrıam ytap istersen o zmana görürsün 1 liralık işi 100 liraya CHP li hangi belediye başkanı vermiş ( Yuvacık barajı meselesini biraz kurcala görürsün )
-----------------------------Hocam yazık diyorum. burda çalanı diğer çalanla savuşturma düşüncenizin ne kadar küçük olduğunu görüyorum...Chp çalmışsa chp suçludur. akp çalmışsa akp suçludur. Hiçbir çalan parti önemli değil. çalan kimse o vatan hainidir düşüncesi yok mu sizde _? kıyaslamanız bu mudur ? Kurtuluş bu mu ?
yuvacık barajı kocaeli yuvacık barajı istanbul mu ki ? gaziantepte şaban dişliden başla sonu gelmezki bu hırsızlık...hepsi vatan hainidir..
-
Şunu unutmayın ki topbaşın yaptığı projeleri zamanında Ali Müfit Gürtuna yapmıştı ama hepsini yapacak zamanı yoktu yani kısaca topbaş sadece hazıra kondu....Projeler gürtuna ya aittir..
Kaynak : Sağlamdır...
-
hocam sizde mi bir sorun var yoksa benim düşünce tarzımda mı anlayamadım :S konu kadir topbaş ve yaptığı yolsuzluklar siz savunma olarak chpli bir hırsızı gösteriyorsunuz yani hırsızı hırsızla savunuyorsunuz! halkın malını calanı savunmak hırsızlığa göz yummakla sizlerde hırsıza destek olmuş olmuyor musunuz? chpliyi burda kimse savunmuyor çaldıysa o da hırsızdır o da vatan hainidir! ama kadir topbaşında ne bok olduğunu görün artık rica ediyorum! artık şu at gözlüklerinizi cıkarında gerçeklerin farkına varın!
madem bu belgelerin hepsi yalan kılıçdaroğlu yalancı o zaman neden topbaş gidip de iftira atıyor die tazminat davası acmıyor? partizan olmayın bir partiye oy veriyorsanız iyisini de bilin kötüsünü de...
-
ülkemizde herşey seçime odaklı.seçime kadar herkesin foyası ortaya çıkıyor.seçimden sonra koltuğa oturan kaldığı yerden devam ediyor.tamam kazanmış olabilir.ama niye bunca zaman bunlar ortaya çıkarılmıyor veya neden savcılarımız ilgilenmiyor bunca açıklama dosya belge varken.neden?benim anlamadığım nokta bu.herkes kılıfını hazırlamış koltuğa oturmayı bekliyor.benim paramla bana hizmet etmeye çalışıyor görüntüsü veriyor ama etmiyor hocam.kaldırımları yolları tekrar tekrar kazıp yeniden yapan bir ülke var mı?neden bu kadar duyarsız olduk?hükümet bir tarafta muhalefet diğer tarafta herkes yükünü kaldırıyor tabi vatandaş nasıl olsa öyle böyle vergisini veriyor.ama karşılığını göremiyor.yazılacak o kadar şey var ki... artık insanımız geçim derdinden birşeye ses çıkaramıyor çıkaracak hali de kalmadı.bizden önceki kuşaklar sonu hüsranlada bitmiş olsa enazından bi başkaldırıda bulundular.sözlerim de yanlış anlaşılmasın ama kaç kişi yakın tarihimizde neler olduğunu tam olarak biliyor??1938 den 2009 a ne biliyoruz??koskoca bir hiç.bildiğimiz kıbrıs harekatı ayşe seyahata çıksın...kenan evren...pkk...ya ayrıntıları kimse anlatmıyor.27 yıl önceki darbenin bile belgeseli yayınladığından beri değişmedi 32.günde...daha sı yok...kalın sağlıcakla......
-
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------Şunu unutmayın ki topbaşın yaptığı projeleri zamanında Ali Müfit Gürtuna yapmıştı ama hepsini yapacak zamanı yoktu yani kısaca topbaş sadece hazıra kondu....Projeler gürtuna ya aittir..
Kaynak : Sağlamdır...
-----------------------------Gürtüna da projelerinin neredeyse hepsini Tayyip'ten aldı.. Hadi buyrun cenaze namazına :)