Kafa Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

merhaba hocalar, evet argo tabiri başlıktaki gibi..

lol oynuyorum ve her oyundan çıkınca beynim vücuduma hadi yoruldun şimdi git yat der gibi bi tepki veriyor, hissedebiliyorum en azından.

Örneğin programlamaya girdikten sonra hayata,olaylara, kişilere bakış açıları değişmiştir insanların, kendilerini zihinde hisseder, en ufak bir probleme karşı en pratik çözümü bulmaları artık pek zaman almamaktadır.

Program yazmakla uğraşırken bana olan tam olarak bu,hayata daha matematiksel ve realist bi yaklaşım sergiliyorum. Beynin aktif olması, kaba tabirle piston gibi vurması demektir bu.. 

Ancak eğlenmelik işler yaparken beynimin durulması bana rahatsızlık veriyor. 

bununla ilgili olarak; dokunmatik telefon kullanmak, sudoku çözmek, hiç birşey yapılamıyorsa bile aklınızdan sayıları geçirmek gibi pratik çözüm yöntemleri olduğunu biliyorum.

Balık yağı diye bir ilaç vardı kapsül şeklinde, vize ve finallerde iyi işimi gördü(ancak vücudumda yağlanmalar meydana geldi)

beynin tembelliğine karşı günlük klişe olarak yapılabilecek herkesin kendisine has yöntemleri vardır.. 

Sizin yönteminiz nedir ? 

Bu gerçekten gayet samimi ve derin bir konu ciddiyet çerçevesinde post atılması ricamdır..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

takipteyim

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Konuyu takipteyim. Bazen öyle mallaşıyorum ki 194 x 4 gibi bir işlem için mesela uzun süre düşündüğüm oluyor.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Konuyu takipteyim. Bazen öyle mallaşıyorum ki 194 x 4 gibi bir işlem için mesela uzun süre düşündüğüm oluyor.

Ne gerek var şimdi...

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam ciddiyim alkol iç. Ama ole al bir 70lik votka al iç demiyorum.

2 tane şişe bira iç lole girmeden önce. Bir araştırmaya göre 2 bira içmek dikkat yeteneğini arttırıyormuş artık alkoliklerin yalanımı bilmiyorum.

hafif rahatlamış hissedersin ve bu beynin error vermesini engeller sanırım. Loldeyken banada oluyor özellikle rankedda hayvan gibi kasıyorum kendimi o minyon senin bu minyon benim. Haydi hurra tfye. Özellikle çok hareketli maçlarda beynim artık kaynıyor gibi hissediyorum.

ama ne zaman alkollü lol atsam oyun kabiliyetim biraz düşsede beynim rahat oluyor. 

Demek istediğimi anlatamasamda sen anla. Tabi eğlenmelik işlerin hepsinde alkollu olamayacağına göre :/

Ayrıca nörolojik bir açıklamasıda olabilir. Bilenler bir el atsın. 

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

@Easx

hocam mesele benim loldeyken aktif hafızaya sahip olmak istemem değil, lolden çıktıktan sonra bu lazım veya başlı başına lol bi problem değil, gündelik hayat için de karşısına çıkaibliyor insanın.

teşekkür ederim tavsiyelerin için..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

@Easx

hocam mesele benim loldeyken aktif hafızaya sahip olmak istemem değil, lolden çıktıktan sonra bu lazım veya başlı başına lol bi problem değil, gündelik hayat için de karşısına çıkaibliyor insanın.

teşekkür ederim tavsiyelerin için..

Anladım hocam. Ama şöyle düşün ne kadar az yorarsan o kadar rahat olursun sonrasında. Yine bu biraz dikkate bağlı bir sorun gibi geldi bana.

1 Hafta içinde psikiyatristime gidicem onada bir sorayım özellikle haber ederim sana anlar sanırım bu işlerden

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hoca içimdekini yazmışsın, takipteyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Sevgili kefilim :) günde kaç saat uyuyorsun?

saftiriksincap tarafından 17/Tem/13 09:12 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Abi bazen zehir gibi çalışıyor eşşolu eşek, bazende durup kalıyor. Özellikle bir muhabbet ortamına girince, millet şakır şakır öterken ben mal gibi susup kalabiliyorum. Kafereryaya iniyorum kahve isteyecem ne isteyeceğimi unutuyorum falan.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

Abi bazen zehir gibi çalışıyor eşşolu eşek, bazende durup kalıyor. Özellikle bir muhabbet ortamına girince, millet şakır şakır öterken ben mal gibi susup kalabiliyorum. Kafereryaya iniyorum kahve isteyecem ne isteyeceğimi unutuyorum falan.

küçükken havalemi geçirdin

Toplam Hit: 4512 Toplam Mesaj: 29