Kafa Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

Abi bazen zehir gibi çalışıyor eşşolu eşek, bazende durup kalıyor. Özellikle bir muhabbet ortamına girince, millet şakır şakır öterken ben mal gibi susup kalabiliyorum. Kafereryaya iniyorum kahve isteyecem ne isteyeceğimi unutuyorum falan.

küçükken havalemi geçirdin

ne alaka :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

takipteyim

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şekerini ölçtür, beynin durup aniden çalışması diye tabir ettiğin şey genelde şeker rahatsızlığından olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam ciddiyim alkol iç. Ama ole al bir 70lik votka al iç demiyorum.

2 tane şişe bira iç lole girmeden önce. Bir araştırmaya göre 2 bira içmek dikkat yeteneğini arttırıyormuş artık alkoliklerin yalanımı bilmiyorum.

hafif rahatlamış hissedersin ve bu beynin error vermesini engeller sanırım. Loldeyken banada oluyor özellikle rankedda hayvan gibi kasıyorum kendimi o minyon senin bu minyon benim. Haydi hurra tfye. Özellikle çok hareketli maçlarda beynim artık kaynıyor gibi hissediyorum.

ama ne zaman alkollü lol atsam oyun kabiliyetim biraz düşsede beynim rahat oluyor. 

Demek istediğimi anlatamasamda sen anla. Tabi eğlenmelik işlerin hepsinde alkollu olamayacağına göre :/

Ayrıca nörolojik bir açıklamasıda olabilir. Bilenler bir el atsın. 

alkol doğrudur kanımca . beyni uyardığı için dikkati arttırabilir . ama böyle bir makale hayatımda okumadım ; bende alkol alınca dikkatimi daha rahat veriyorum . kafein alırsanız kesinlikle artar . kafein tartışılmaz.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

takipteyim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

2 tane şişe bira iç lole girmeden önce. Bir araştırmaya göre 2 bira içmek dikkat yeteneğini arttırıyormuş artık alkoliklerin yalanımı bilmiyorum.

hafif rahatlamış hissedersin ve bu beynin error vermesini engeller sanırım. Loldeyken banada oluyor özellikle rankedda hayvan gibi kasıyorum kendimi o minyon senin bu minyon benim. Haydi hurra tfye. Özellikle çok hareketli maçlarda beynim artık kaynıyor gibi hissediyorum.

ama ne zaman alkollü lol atsam oyun kabiliyetim biraz düşsede beynim rahat oluyor. 

Demek istediğimi anlatamasamda sen anla. Tabi eğlenmelik işlerin hepsinde alkollu olamayacağına göre :/

Hoca belkide "sevdiğin" bir içeceği içtiğinden sana öyle geliyordur. 1-2 bira içince bana öyle rahatlama gelmiyor mesela sadece beynime ağırlık çöküyor :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

Exael tarafından 17/Tem/13 16:21 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Hoca belkide "sevdiğin" bir içeceği içtiğinden sana öyle geliyordur. 1-2 bira içince bana öyle rahatlama gelmiyor mesela sadece beynime ağırlık çöküyor :D

Alışırsın :D bir süre sonra sudan fazla ihtiyacın oluyor :D ne demişler bazen bir içki şişesi yaşam destek ünitesi

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

Abi bazen zehir gibi çalışıyor eşşolu eşek, bazende durup kalıyor. Özellikle bir muhabbet ortamına girince, millet şakır şakır öterken ben mal gibi susup kalabiliyorum. Kafereryaya iniyorum kahve isteyecem ne isteyeceğimi unutuyorum falan.

ben bildim bileli böyle doktor beyler :R

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

küçükken havalemi geçirdin

ne alaka :D 

kahve istemekten utanmak ve ne diyeceğini unutmak için anca havale geçirmiş olman lazım :D nasıl bir beyin kafa yapısı

Toplam Hit: 4513 Toplam Mesaj: 29