Kafa Açmak
-
ArduouS bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Abi bazen zehir gibi çalışıyor eşşolu eşek, bazende durup kalıyor. Özellikle bir muhabbet ortamına girince, millet şakır şakır öterken ben mal gibi susup kalabiliyorum. Kafereryaya iniyorum kahve isteyecem ne isteyeceğimi unutuyorum falan.
küçükken havalemi geçirdin
ne alaka :D
-
takipteyim
-
Şekerini ölçtür, beynin durup aniden çalışması diye tabir ettiğin şey genelde şeker rahatsızlığından olur,
-
Easx bunu yazdı
Hocam ciddiyim alkol iç. Ama ole al bir 70lik votka al iç demiyorum.
2 tane şişe bira iç lole girmeden önce. Bir araştırmaya göre 2 bira içmek dikkat yeteneğini arttırıyormuş artık alkoliklerin yalanımı bilmiyorum.
hafif rahatlamış hissedersin ve bu beynin error vermesini engeller sanırım. Loldeyken banada oluyor özellikle rankedda hayvan gibi kasıyorum kendimi o minyon senin bu minyon benim. Haydi hurra tfye. Özellikle çok hareketli maçlarda beynim artık kaynıyor gibi hissediyorum.
ama ne zaman alkollü lol atsam oyun kabiliyetim biraz düşsede beynim rahat oluyor.
Demek istediğimi anlatamasamda sen anla. Tabi eğlenmelik işlerin hepsinde alkollu olamayacağına göre :/
Ayrıca nörolojik bir açıklamasıda olabilir. Bilenler bir el atsın.
alkol doğrudur kanımca . beyni uyardığı için dikkati arttırabilir . ama böyle bir makale hayatımda okumadım ; bende alkol alınca dikkatimi daha rahat veriyorum . kafein alırsanız kesinlikle artar . kafein tartışılmaz.
-
Nvidia bunu yazdı
takipteyim
-
Easx bunu yazdı
2 tane şişe bira iç lole girmeden önce. Bir araştırmaya göre 2 bira içmek dikkat yeteneğini arttırıyormuş artık alkoliklerin yalanımı bilmiyorum.
hafif rahatlamış hissedersin ve bu beynin error vermesini engeller sanırım. Loldeyken banada oluyor özellikle rankedda hayvan gibi kasıyorum kendimi o minyon senin bu minyon benim. Haydi hurra tfye. Özellikle çok hareketli maçlarda beynim artık kaynıyor gibi hissediyorum.
ama ne zaman alkollü lol atsam oyun kabiliyetim biraz düşsede beynim rahat oluyor.
Demek istediğimi anlatamasamda sen anla. Tabi eğlenmelik işlerin hepsinde alkollu olamayacağına göre :/
Hoca belkide "sevdiğin" bir içeceği içtiğinden sana öyle geliyordur. 1-2 bira içince bana öyle rahatlama gelmiyor mesela sadece beynime ağırlık çöküyor :D
-
-
DevilRullz bunu yazdıEasx bunu yazdı
Hoca belkide "sevdiğin" bir içeceği içtiğinden sana öyle geliyordur. 1-2 bira içince bana öyle rahatlama gelmiyor mesela sadece beynime ağırlık çöküyor :D
Alışırsın :D bir süre sonra sudan fazla ihtiyacın oluyor :D ne demişler bazen bir içki şişesi yaşam destek ünitesi
-
sLeymN bunu yazdı
Abi bazen zehir gibi çalışıyor eşşolu eşek, bazende durup kalıyor. Özellikle bir muhabbet ortamına girince, millet şakır şakır öterken ben mal gibi susup kalabiliyorum. Kafereryaya iniyorum kahve isteyecem ne isteyeceğimi unutuyorum falan.
ben bildim bileli böyle doktor beyler :R
-
sLeymN bunu yazdıArduouS bunu yazdısLeymN bunu yazdı
küçükken havalemi geçirdin
ne alaka :D
kahve istemekten utanmak ve ne diyeceğini unutmak için anca havale geçirmiş olman lazım :D nasıl bir beyin kafa yapısı