Kafa Açmak
-
bir arkadaşta söylemiş, son bir haftadır her gece 2 yada 3 bira içip içerken lol e giriyoruz sabahlıyoruz arkadaşla lol başında, saat 7 de yatıp 10 gibi kalkıyorum hiç etkilemiyor, hergün pharmaton da alıyorum onunda etkisi olabilir emin değilim
-
ArduouS bunu yazdısLeymN bunu yazdıArduouS bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Abi bazen zehir gibi çalışıyor eşşolu eşek, bazende durup kalıyor. Özellikle bir muhabbet ortamına girince, millet şakır şakır öterken ben mal gibi susup kalabiliyorum. Kafereryaya iniyorum kahve isteyecem ne isteyeceğimi unutuyorum falan.
küçükken havalemi geçirdin
ne alaka :D
kahve istemekten utanmak ve ne diyeceğini unutmak için anca havale geçirmiş olman lazım :D nasıl bir beyin kafa yapısı
utanmak nerden çıktı hacı ya :D
-
Uyku duzenini yola sok tatli ye beynin en cok ihtiyac duydugu sey surekli aktif calisan beyni duraklamaya alirsan bu tip sorunlar cikmasi normal bu bi hastalik falan degil beyin kendini yakmamak icin rolanteye aliyor cozumu dedigim gibi
Uyku duzeni
Surekli evde kalmak
Sabit bi ise sahip olmamak
Tembellik
Arkadas cevresinin dar olmasi
Onceden cok okuyan insanlarda oluyor bu olay o yuzden okumayi artirmak en azindan sabit duzeyde tutmak.
Ama en buyuk etken bi arkadas yazmis insan icinde beynin durmasi bazen guven eksikliginden olur.
-
Hazır açılmışı var hocam boşuna yorma kendini *_*
ONEMINUTE tarafından 17/Tem/13 19:33 tarihinde düzenlenmiştir
-
uyku düzeni konusunda sıkıntı var evet düzensiz uyuyorum. @saftiriksincap
-
Uyku en onemlisi
+
aksatmadan hergun satranc oynuyorum. -
hoca o bazen banada oluyor sebebi kullandığın ilaç yada geçirmekte olduğun depresyon olabilir
-
WebJas bunu yazdı
uyku düzeni konusunda sıkıntı var evet düzensiz uyuyorum. @saftiriksincap
Sıkıntı o işte hocam.. En önemlisi hatta. Gece Uykusu şart.