folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafa Dinlemek, Tatile Çıkmak İstiyorum...

Kafa Dinlemek, Tatile Çıkmak İstiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Karabük Eskipazar'a git derdim çok ucuzdur ve çok sessiz sakindir zaman geçmek bilmez çok zevk alırsın 2 gün kalsan 1 ay kalmış gibi olur... Ama kene belası orayada bulaştı :@ Ondan ben bile gitmeye korkuyorum bu sene :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek
    Hocam Ayvalık Kafa dinlemek için 1 numaradır.karı kız deniz aynı zamanda deniz orman doğal güzellik..yeşil ve mavinin birleştiği,herzaman hafif bir rüzgar esen,insanın içini bunaltmayan,eski rum ve yunan kültürünüde içinde barındıran muhteşem bir mekan..Bende ordayım şuanda..ucuz güzel pansiyonlar war gecesi 15 20 ytl ye..Bekleriz;)

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Karabük Eskipazar'a git derdim çok ucuzdur ve çok sessiz sakindir zaman geçmek bilmez çok zevk alırsın 2 gün kalsan 1 ay kalmış gibi olur... Ama kene belası orayada bulaştı :@ Ondan ben bile gitmeye korkuyorum bu sene :(

Eskıpazarda ne varkı. Safranbolu desen neyse :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

MelancholiTr bunu yazdı:
    Hocam Ayvalık Kafa dinlemek için 1 numaradır.karı kız deniz aynı zamanda deniz orman doğal güzellik..yeşil ve mavinin birleştiği,herzaman hafif bir rüzgar esen,insanın içini bunaltmayan,eski rum ve yunan kültürünüde içinde barındıran muhteşem bir mekan..Bende ordayım şuanda..ucuz güzel pansiyonlar war gecesi 15 20 ytl ye..Bekleriz;)

otel tanıtım şeyleri gibim olmuş okurken arkadan hafif fonda cıstak cıstak sesleri gelio gibim oldum :D

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    en iyisi kendini balkondan aşağı at.1 hafta tatil yapacaksın sonra eve döneceksin gene aynı dert.seninde benim gibi uzuunca bir istirahate ihtiyacın var:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    erdek e gel hocam cok güzel biyerdir.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

FeRoCi bunu yazdı:
    bolu yaz kampları var oraya git derim.. belli bi ücreti var sanrım ama düşük osla gerek... çok güsel geçiyor.. trt 2 de izlemiştim.. vsiye ederim.. yinede sen araştır...

arkadaşın dediği şeyin bu olması lazım fakat bolu kampı iptal edildi trabzon kampı var  tavsiye ederim geçen yaz gitmiştim fiyatı 120 ytl civarında olması gerekiyor

işte gidiş dönüş ücreti sana ait kalacak yer yemek vs gibi ihtiyaçları kendileri karşılıyorlar

daha ayrıntısı linkte

http://kamplar.genclikhizmetleri.gov.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=37
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    burnunun ucunda mudanya var

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    grey-cells bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:
    bolu yaz kampları var oraya git derim.. belli bi ücreti var sanrım ama düşük osla gerek... çok güsel geçiyor.. trt 2 de izlemiştim.. vsiye ederim.. yinede sen araştır...

arkadaşın dediği şeyin bu olması lazım fakat bolu kampı iptal edildi trabzon kampı var  tavsiye ederim geçen yaz gitmiştim fiyatı 120 ytl civarında olması gerekiyor

işte gidiş dönüş ücreti sana ait kalacak yer yemek vs gibi ihtiyaçları kendileri karşılıyorlar

daha ayrıntısı linkte

http://kamplar.genclikhizmetleri.gov.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=37
    valla biraz inceledim de baya güzele benziyo aslında gitmek isterdim ama buraya çok uzak trabzon. şu mersin - silifke kampı 13-17 yaş arası olmasaydı giderdim :|

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evde çok daraldım...

iş yok...

canım sıkılıyor...

cebimde para yok...

bende gitmek istiyorum aslında biyerlere...

ama para yok :| herşey para amk. Anadolu yarımadasında

Toplam Hit: 4861 Toplam Mesaj: 47