folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafa Dinlemek, Tatile Çıkmak İstiyorum...

Kafa Dinlemek, Tatile Çıkmak İstiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    bundan 1 2 ay önce bene aynen böle bir konu açtım bildiğiniz yerler varmı diye. ama adminlerden bir arkdaş sildi konuyu sebeb olarak da burdaki kime ne senin tatilinden demişti:) ben daha birşey demiyorum bu konudakide hite bak . admin arkdaş düüşünemedi başka insanlarda tatil ister orda konu döner herkes  işine yarayanı alır bunu düşünemeyen adamı da admin yapmışlar keşke kim olduğunu hatırlasaydım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:
    -----------------------------
    bundan 1 2 ay önce bene aynen böle bir konu açtım bildiğiniz yerler varmı diye. ama adminlerden bir arkdaş sildi konuyu sebeb olarak da burdaki kime ne senin tatilinden demişti:) ben daha birşey demiyorum bu konudakide hite bak . admin arkdaş düüşünemedi başka insanlarda tatil ister orda konu döner herkes  işine yarayanı alır bunu düşünemeyen adamı da admin yapmışlar keşke kim olduğunu hatırlasaydım
    -----------------------------
    belki bu ay tatilin zorunlu bi ihtiyaç olduğunu anlamış olabilir arkadaş :)

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    şöyle bi göl olacak ormanın ortasında yanlız başına küçük bi ev.yiyeceğin geveceğin olacak.bir iki hafta kafa dinleyeceksin süper olurda nerdee.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhurcan
    ozhurcan's avatar
    Erkek

Antalya Çvuşköy süper bir koy salaş biyer deniz çarşaf gibi orda pansiyonlar falan var oralarda kalabilirisin çok pahalı olmasada biraz tuzludur ama denizi mükemmeldir

474 Karakter hakkım kalmış
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

Reklam olarak algılanmaz inş :)

www.rota360.net

baya bi gidilcek yer var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

bende tatil yapmak istiom ama daha 4 ay var askerin bitmesine

artık tezkereden sonra tatil yapacz 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
Toplam Hit: 4862 Toplam Mesaj: 47