Kafa Dinlemek, Tatile Çıkmak İstiyorum...
-
bundan 1 2 ay önce bene aynen böle bir konu açtım bildiğiniz yerler varmı diye. ama adminlerden bir arkdaş sildi konuyu sebeb olarak da burdaki kime ne senin tatilinden demişti:) ben daha birşey demiyorum bu konudakide hite bak . admin arkdaş düüşünemedi başka insanlarda tatil ister orda konu döner herkes işine yarayanı alır bunu düşünemeyen adamı da admin yapmışlar keşke kim olduğunu hatırlasaydım
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
bundan 1 2 ay önce bene aynen böle bir konu açtım bildiğiniz yerler varmı diye. ama adminlerden bir arkdaş sildi konuyu sebeb olarak da burdaki kime ne senin tatilinden demişti:) ben daha birşey demiyorum bu konudakide hite bak . admin arkdaş düüşünemedi başka insanlarda tatil ister orda konu döner herkes işine yarayanı alır bunu düşünemeyen adamı da admin yapmışlar keşke kim olduğunu hatırlasaydım
-----------------------------
belki bu ay tatilin zorunlu bi ihtiyaç olduğunu anlamış olabilir arkadaş :) -
şöyle bi göl olacak ormanın ortasında yanlız başına küçük bi ev.yiyeceğin geveceğin olacak.bir iki hafta kafa dinleyeceksin süper olurda nerdee.
-
Antalya Çvuşköy süper bir koy salaş biyer deniz çarşaf gibi orda pansiyonlar falan var oralarda kalabilirisin çok pahalı olmasada biraz tuzludur ama denizi mükemmeldir
-
-
bende tatil yapmak istiom ama daha 4 ay var askerin bitmesine
artık tezkereden sonra tatil yapacz
Toplam Hit: 4862 Toplam Mesaj: 47