Kafa Dinlemek, Tatile Çıkmak İstiyorum...
-
@darkvader89 et döner kesmeyi becerebilirsen gel yanima , ucak bilet parasini kazancindan duseriz :P
paran yoksa , ahbabin yoksa hazirla sirt cantani dogru antalya olymposa .. dunyanin dort bir yanindan cadirdi , kampti backpackers muhabbeti yapmaya gelmis genis insanlarin icine gir , orada ne paran gecer ne tafran. karsiliksiz bir sevgi tatilinde batip batip cikarsin :)
-
abi et dönerde kesemem :) antalya olimpos'da bana gelmez sanırım :D orta nekadar dayanırım bilmiyorum :D
aslında şimdi çıkıp otostop yapa yapa bi türkiye turunamı çıksam :M
-
al çadırını, dağa çık.
-
atla gel istanbula :F
-
lan ali realist demıs gel burya beklıom cadırda bul ama bakdım msnde yoksun burdan yazam bakrsın diye sey etım ınkum, amasra, filyos, güzelce hisar mugada kamp yaparıs gıderkende otostop cekerız :D malıyetı dusururuz yalnız tedbırlı gıdelımde postu deldrımyelım tatıl diye :p
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
atı nerden bulsun :D -
bizim oralar süperdir karadeniz havası fiyatlarda uygundur bizim orası Sinoptur :)
5 adım at ilerinde deniz daha ne istersin :P:P
15 gün sonra kaçacam sinopa kalacam 1 ay , harika yer herkese gitmesini tavsiye ederim :D -
sağolun arkadaşlar aklımda bir şeyler belirginleşti ama karadeniz taraflarını düşünüyorum =)
çadır kurmaya yer varsa karadenizdeyim :|
-
god bunu yazdı:
30 milyonluk bi çadır al atla gel yalova/çınarcık:)
aynen hem burda festival var yalova da bende gidicem 3 gün sınırsız eylence kamp kızlar deniz müzik rock hepsi bir arada al çadırını gel :| -
baron_27 bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
atı nerden bulsun :D
amq fdssfsdf :D
Toplam Hit: 4859 Toplam Mesaj: 47