Kağıtta Ne Yazıyor ?
-
Recursive yapı ile kağıtta "bu kağıtta ne yazıyor" ,
tabi sonuc recursive döngüye girince, Elemanlar Mavi ekran vermişler :D Cpu %100e vurunca :D
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
ulan herif kadına ne kağıt göndermiş A4 kağıdı falanmı altı üstü tanışabilirmiyiz yazıcaktı ne mantık ama beee kağıtta hikaye yazıomuş :D
-----------------------------
Zohahaha Dooru Dion -
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------ben pek inanmadım ama :) yinede sizinle paylaşim dedim. alıntıdır ben uydurmadım :DBu soru Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan bir IQ sorusuymuş…
Bir adam yıllar boyu Almanya’da bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar vermiş. O günlerde felekten bir gün çalayım bari deyip bara gitmiş. Barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş, bizimki kadına hayran kalmış, hemen garsonu çağırıp, kağıda tanışabilir miyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş. Kadın kağıdı almış okumuş, adama imalı bir bakış attıktan sonra kağıdın arkasında bir şeyler yazıp kağıdı adama geri yollamış. Adam kağıda bakmış bakmış, hiçbir şey anlamamış. Yazı ne Almanca ne de bildiği bir dile aitmiş.
Gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına vermiş. ‘’Yahu bunu bana bir kadın yazdı, ben anlamadım, ne yazıyor burada?’’ diye sormuş. Arkadaşı kağıdı okur okumaz ‘’Sakın bir daha beni arama, arkadaşlığımız sona erdi!’’ deyip yanından gitmiş.
Adam şaşkın bir halde eve gidip, anne babasına ‘’ Yaw siz eskisiniz, bilirsiniz, burada ne yazıyor?’’ diye sormuş. Anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan reddetmişler.
Karısına göstermiş, karısı boşanma davası açmış…
Adam artık çıldırma noktasına gelmiş, sonunda ‘’Bunu en iyi doktor anlar, ne de olsa onların yazısı karışık’’ deyip bir doktora gitmiş. Doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasına girmiş. Aradan 1-2 saat geçmiş, doktor yok. Bizim adam merak edip odaya girince bir de bakmış ki, doktor tavanda sallanıyor. Kendini asmış!
Adam en sonunda pes etmiş. ‘’Bu kağıt benim başıma çok işler açtı, bari başkalarının hayatını karartmasın!’’ diyerek kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. O akşam da tesadüfen bankaya hırsızlar girmiş. Kasadaki bütün paraları almışlar, tam kaçacakları sırada hırsızların reisi kağıdı görmüş, belki önemlidir diye okuyası gelmiş, okuyunca birden ‘’Çabuk paraları yerlerine koyun’’ demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler.
Şimdi gelelim sorumuza. Tahmin ettiğiniz gibi,
KAĞITTA NE YAZIYOR ???
-----------------------------akadaslar bu sorunun tam cevabını veriorum size bir daha sormamnız dilegi ile :D o soru bana yoneltilmişti o mulakatta itiraf ediorum. :D tamam tamam veriorum sorunun cevabını
adam kagıda tanısabilirmiyiz yamıs ve gondermiş, kadından gelen cevabı gorunce bişi anlamamış tabi. arkadasına goturmus arkadası polismiş kagıdı okumus ve onu sevgilisinin yazdıgını anlamıs ve adam arkadaslıgını sona erdirmiş... kagıdı anne ve babasıba goturdugunde babası kagıdı okuyup annesine anlatmıs ve oglunun cok sevdikleri ve hamile olan esini aldattıgını anlamışlar ve evlatlıktan rededmişler. karısına goturdugunde karısı kagıdı okumus ve okuldan cok iyi arkadasının el yazısı oldugunu anlamıs yazının ve kocasının kendini aldattıgını dusunup bosanma davası acmıs. doktora gittiginde kagidi yazan kişinin karısı oldugunu ve bu adamla aldattıgını dusunup kendini asmış. kasada hırsızlar buldugunda ise bir suprizle karsılasmıslar. kagıtta kendi gizli sifreleri ile "bu akşam olmaz gece bir banka soyulacagı haberini aldık ve baskına gidecegiz ozur dilerim" yazdıgını okuyunca kagıdı ve paraları bırakıp kacmıslar..
yani anladıgınız uzre butun olay bir orospu ruhlu kadının erkeklerle oynaması sonucu olusmus. :D kadın aynı anda doktorla evli, polis biri ile iş yerinden sevgili aynı zamanda da bizim kek elemanla da flort baslangıcında :D ehueheuheuh
ama bu sorunun cevabı bu. bu sorunun sorulmasının tek sebebini size soylemem gerekirse, en vahim gozuken durumlarda bile ne kadar yaratıcı oldugunuzu anlamak. sorunun adamlar tarafından hazırlanan cevabı ise YOK!!!!
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Recursive yapı ile kağıtta "bu kağıtta ne yazıyor" ,
tabi sonuc recursive döngüye girince, Elemanlar Mavi ekran vermişler :D Cpu %100e vurunca :D
-----------------------------rene gene çipleri yakmıssın sen gece gece :)) abi az uyu yafs :))