folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kahrolası Bahar Alerjisi Olanlar

Kahrolası Bahar Alerjisi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Forumda sağlam adam yokmuş yahu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek

Hepaq bunu yazdı:
    -----------------------------

blacksun bunu yazdı:

allah belasını versin böle alerjinin bu sene başladı bende de hayattan soğuttu beni:S

------------------------

geçen hafta piknige gittik şaudna ehr yerim kıpkırmıza sivilce gibi attı dışarı kaşıntıdan ölüyorum doktora gttim ilaç filan yazdı hacı insanın şeyinde bile çıkar mı ya

bnmkisi hapşuruk burun akıntısı filan yaa. dün ard arda 19 kere hapşurudm beynim burnumdan aktı resmen hemşerim bu ne illet böyle doktora gitmem lazımda üşengeçlik başa bela.. 

şiddete meyalim vallahi dertten..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

bi aşı geliştirilse şap dieye yapsalar gitse bi daha gelmese şu bela... (çok mu şey istedik lan)

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

benimde rutubete alerjim var  karadeniz özellikle d. lkaradenizde duıramıorum ölücek gibi oluyorum...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

aynı dert bende de var. Sadece polen de değil halı, giysi, yün vb. Her sene mayısın başlarında etkisini gösterir. haziran-temmuz en şiddetli dönemleridir. Ölsem de kurtulsam derim artık. 2009 eylül gibi doktora gittim, aşı tedavisi oldum ama kontrole gitmedim. bakalım bu sene ne olacak...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bendede var günde en az 50 kere hapşırıyorum burnum akıyor gözlerim kanlanıyor ağrıyor :) çok nalet bir alerji.

yanlız eczanelerde bunun hapı satılıyor günde bir tane atıyorsunuz 1 gün boyunca hiçbirşey olmuyor niye kasıyorsunuz kendinizi gidin alın hapı kullanın ismini hatırlamıyorum mavi küçük bir hap :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

blacksun bunu yazdı:

allah belasını versin böle alerjinin bu sene başladı bende de hayattan soğuttu beni:S

vay kader kardesim :)

bende de basladi bu sene, yaninda promosyon olarak astimda geldi !

migrende vardi zaten , tam oldu. 3 u bir arada bir hayat !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

gerçekten daha önce bu kadar yaygın değildi..bende de 2 yıldır var.. bu neden oldu die düşündüm aklıma bi sipekülsyon geldi..

teori1: sivrisinekleri yok etmek için sıkılan ağır ilaçlar sonunda arılarında canına okudu ve bunun sonunda polenleri toplayan arı kalmadığı için bizim canımıza okundu. Allah bizi affetsin.hidayet versin.arkadaşlar.. diğer konudaki mazlum çimenlere de selam olsun

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

hiç bir alerjim yok :D

Break Dance Bboy MaxeL
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Bende de var hocam.Selpak mendilsiz dışarı çıkamıyorum.Gözlerim acıyor, kaşımadan duramıyorum.

İlaç almayı düşünenler "Cetryn" almasın hiçbir işe yaramıyor.

Toplam Hit: 4952 Toplam Mesaj: 33