Kahrolası Bahar Alerjisi Olanlar
-
keşke sadece bahar alerjisi olsa ıspanaktan tut el kremlerine kadar hatta kafasına göre saçıma bile alerji yapabilen bi tene sahibim :S
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
keşke sadece bahar alerjisi olsa ıspanaktan tut el kremlerine kadar hatta kafasına göre saçıma bile alerji yapabilen bi tene sahibim :S
-----------------------------Ne kadar çok ortak noktamız var sizinle @ irwa hanım, ;) bende çok hassas ve narin birisiyim,
Bu arada ben cirrus alarak bu alerjiden baya kurtuldum arkadaşlar tavsiye ediyorum,
-
9-10 senedir var, biktim...
bazen ölmek daha iyi
-
Bahar alerjisi olsam keşke ; kola ve bilumum gıda boyası bulunanlar, süt ürünler , hayvansal gıdalar tüketemiyorum.Yatın kalkın bahar alerjisine şükredin hocam : )
-
beni de say:.
-
Listeye benide ekle.
-
Bende de var.Bu aralar geçti gibi.
-
10 senedir var bu bilima damları ne bo boka yarıyo anlamıyorum bu durumda. Beyler kurtarın beni valla bi çaresi varsa söyleyin bugun astım krizi gibi yakaladı öldürüyodu beni en son halinde yaşıyorum.İş gücüm nerdeyse %30 a düştü. FEnalardayım varmı çaresi ilacı bilen duyan alternatif tıp a bile açığım
-
Bende de var ama izmir de çok agır olmazdı, bi kaç kez hapşırır gözlerim yaşarırdı, Bu sene ankarada farklı bitkiden midir nedir baya sinir bozucuydu 2 hafta rahat ders dinleyemedim...
-
ta anasını azmış bitkiler burnumu mikiyor