Kali-Parrot Uyumlu Wifi Adaptör
-
KaptaN bunu yazdı
arkadaşlar piyasada bir tek burda buldum bu ürünü sipariş geçtim en kısa sürede elimde olacak atheros chipsetliymiş isteyenler burdan alabilirler.
firmayla hiç bir bagım yoktur sadece isteyenler alsın diye yazıyorum linki ilk mesajada ekliyorum
Benimki kargoda hala haftasonu diye yarın getirirler herhalde. Hocam modem eline geçince test edip yöntemi bizle paylaşırmısın?
Kernel_Panic tarafından 16/Tem/17 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Sadece WPS üstünden oluyor ancak modemlerde hep WPS koruması var. Çok deneme yapınca 10 dakikalığına banlıyor sizi. Ölme eşeğim ölme kısacası.
-
-
raspberry pi 3 model b üzerinde kali koşturuyorum ve dahili wifi kartını monitor moduna alıp WPA2 için handshake yakaladım. İlgililere duyurulur..
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
raspberry pi 3 model b üzerinde kali koşturuyorum ve dahili wifi kartını monitor moduna alıp WPA2 için handshake yakaladım. İlgililere duyurulur..
Verimli mi hocam?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
ben onu denediğimde kartın desteklenmiyor diyordu onu nasıl yaptın hocam?
-
kaptan usta paylaştıgından aldık bakalım elimize ulaşınca değerlendirme yaparız.
-
gamahawk bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
ben onu denediğimde kartın desteklenmiyor diyordu onu nasıl yaptın hocam?
(Google: raspberry pi 3 monitor mode)
Böyle arama yaptım seemod'un eski proje sayfası çıktı githubdaki. Ordan yardırdım.. https://github.com/seemoo-lab/bcm-rpi3
Adamlar wifi kartlarına patch yapmak için framework yazmış özetle..
-
KaptaN bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Verimli mi hocam?
Testlere devam ediyorum henüz
-
10 gündür demiyorum wireless şifreleri büyük oranda aynı. Kelime listesi yaptım. En çok 19051905 tarzı takım kuruluş yılı ve 18811881, 14531453, 10711071 tarzı önemli yıllar kullanılıyor. Ayrıca wireless isminde yazanıda deneyin.
mkyb tarafından 21/Tem/17 23:50 tarihinde düzenlenmiştir