folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kalıcı Dövme Yaptıranlar İçeri

Kalıcı Dövme Yaptıranlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

dövme konusu geçmişken http://www.youtube.com/watch?v=daRhEOkUL1o şu videodaki gibi disco ışıklarında parlıyan dövmelerden istiyorum ancak gün ışığında belli oluyomu vede fiyatı normal dövmeden fazla mı bilen varmı ?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dovmeci varsa ozel mesaj atsin, bir sey sorcam.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Askerliği de düşünün abartılı bişey yaptırısan hoş karşılamazlar

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Viole
    Viole's avatar
    Dişi

Sergen bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam ben başka bir konuya değinmek istiyorum dövme yaptırdıktan sonra boy abdesti olmuyomuş altı ıslanmıyor diye varmı öle bişey :D

onun da yolunu bulmuşlar.yani abdest geçiren kalıcı dövme yapıyolarmış artık.duydum sadece araştırmadım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

Viole bunu yazdı:

Sergen bunu yazdı:

Hocam ben başka bir konuya değinmek istiyorum dövme yaptırdıktan sonra boy abdesti olmuyomuş altı ıslanmıyor diye varmı öle bişey :D

onun da yolunu bulmuşlar.yani abdest geçiren kalıcı dövme yapıyolarmış artık.duydum sadece araştırmadım.

---------------------------

O nasıl oluyor acep araştırmak lazım ama pek mümkün değil gibime geliyor...

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

valla kolumda var.kolumun diğer bölgeleri ile dövmenin bulunduğu yer arasında kıl açısından hiç bir fark yok aynı :))

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Yaptırma derim hocam, Sildirmek istediğin zaman hem zahmetli hem ne kadar başarılı bi operasyon olsa da iz kalıyor. Şuan pişman olmucaksın gibi geliyor ama bi süre sonra sıkılırsan ne yapacaksın? Dinen dövme yaptırmak günah ve hoş kaşılanmaz ama Abdest geçirmez diyenler insanlara zulmetmekten başka bişey de yapmıyorlar, sırf korkutmak için Gusül geçirmez demek cinayettir. Dövme abdest geçirir ama Dinen de büyük günahtır. Arkadaşlarının, Çevrenin gazına gelme ya da farklı görünme çabasındaysan bunu daha farklı yollarla da yapabilirsin. Haddim olmayarak ufak tavsiyelerim bunlardır.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Sergen bunu yazdı:

şehir efsanesi

3 farklı hocaya ve alo fetvayada sordum babamın ınanması için ve oyle bir şey yok dediler.İşin aslısoyle ıgneyler derının altındakı pıgmentlere boya enjekte edıldıgı ıcın kolnuunz renklenıyor yoksa dırek derı ustune yparsanız dovme fılan olmaz zaten suda derının altındakı pıgmentlere ınemez sadece usttekı olu derıyı ıslatır yani bundan cıakrıclacak sonuc abdest kabul  olur. Zaten mantıklı dusunursenız bu sounca varırsınız

ama soyle bısey var hınt kınasıyla yapılanlar abdeste engeldır cunku derının ustunu kına ıle kapatıyorsunuz

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

dövme konusu geçmişken http://www.youtube.com/watch?v=daRhEOkUL1o şu videodaki gibi disco ışıklarında parlıyan dövmelerden istiyorum ancak gün ışığında belli oluyomu vede fiyatı normal dövmeden fazla mı bilen varmı ?

muhteşem .. :/ yok abi memur olduktan sora ancak. Oda görünmeyen bir yere sırta vs gibi ..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

abim koluna büyük bi şkilde K.Atatürk imzası yaptırdı kalıcı olarak... ama kolunu tüm altını kaplıyo çokda güzel oldu... Abdest kabul oluyomus abim arastırmış onu...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 9680 Toplam Mesaj: 39