Kalıcı Dövme Yaptıranlar İçeri
-
dövme konusu geçmişken http://www.youtube.com/watch?v=daRhEOkUL1o şu videodaki gibi disco ışıklarında parlıyan dövmelerden istiyorum ancak gün ışığında belli oluyomu vede fiyatı normal dövmeden fazla mı bilen varmı ?
-
Dovmeci varsa ozel mesaj atsin, bir sey sorcam.
-
Askerliği de düşünün abartılı bişey yaptırısan hoş karşılamazlar
-
Sergen bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben başka bir konuya değinmek istiyorum dövme yaptırdıktan sonra boy abdesti olmuyomuş altı ıslanmıyor diye varmı öle bişey :D
-----------------------------onun da yolunu bulmuşlar.yani abdest geçiren kalıcı dövme yapıyolarmış artık.duydum sadece araştırmadım.
-
Viole bunu yazdı:
-----------------------------
Sergen bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben başka bir konuya değinmek istiyorum dövme yaptırdıktan sonra boy abdesti olmuyomuş altı ıslanmıyor diye varmı öle bişey :D
-----------------------------onun da yolunu bulmuşlar.yani abdest geçiren kalıcı dövme yapıyolarmış artık.duydum sadece araştırmadım.
---------------------------O nasıl oluyor acep araştırmak lazım ama pek mümkün değil gibime geliyor...
-
valla kolumda var.kolumun diğer bölgeleri ile dövmenin bulunduğu yer arasında kıl açısından hiç bir fark yok aynı :))
-
Yaptırma derim hocam, Sildirmek istediğin zaman hem zahmetli hem ne kadar başarılı bi operasyon olsa da iz kalıyor. Şuan pişman olmucaksın gibi geliyor ama bi süre sonra sıkılırsan ne yapacaksın? Dinen dövme yaptırmak günah ve hoş kaşılanmaz ama Abdest geçirmez diyenler insanlara zulmetmekten başka bişey de yapmıyorlar, sırf korkutmak için Gusül geçirmez demek cinayettir. Dövme abdest geçirir ama Dinen de büyük günahtır. Arkadaşlarının, Çevrenin gazına gelme ya da farklı görünme çabasındaysan bunu daha farklı yollarla da yapabilirsin. Haddim olmayarak ufak tavsiyelerim bunlardır.
-
Sergen bunu yazdı:
Hocam ben başka bir konuya değinmek istiyorum dövme yaptırdıktan sonra boy abdesti olmuyomuş altı ıslanmıyor diye varmı öle bişey :D
-----------------------------şehir efsanesi
3 farklı hocaya ve alo fetvayada sordum babamın ınanması için ve oyle bir şey yok dediler.İşin aslısoyle ıgneyler derının altındakı pıgmentlere boya enjekte edıldıgı ıcın kolnuunz renklenıyor yoksa dırek derı ustune yparsanız dovme fılan olmaz zaten suda derının altındakı pıgmentlere ınemez sadece usttekı olu derıyı ıslatır yani bundan cıakrıclacak sonuc abdest kabul olur. Zaten mantıklı dusunursenız bu sounca varırsınız
ama soyle bısey var hınt kınasıyla yapılanlar abdeste engeldır cunku derının ustunu kına ıle kapatıyorsunuz
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
dövme konusu geçmişken http://www.youtube.com/watch?v=daRhEOkUL1o şu videodaki gibi disco ışıklarında parlıyan dövmelerden istiyorum ancak gün ışığında belli oluyomu vede fiyatı normal dövmeden fazla mı bilen varmı ?
-----------------------------muhteşem .. :/ yok abi memur olduktan sora ancak. Oda görünmeyen bir yere sırta vs gibi ..
-
abim koluna büyük bi şkilde K.Atatürk imzası yaptırdı kalıcı olarak... ama kolunu tüm altını kaplıyo çokda güzel oldu... Abdest kabul oluyomus abim arastırmış onu...