Kaliteli Matkap Ve Vidalama Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    cukurova bunu yazdı

Bende tamamını dewalt almıştım. 20v bataryalı vidalama ve torklu somun sökme set olarak usa amazondan. pnomatik kırıcı delici matkap da TR amazondan (malum 110v/220v olayından dolayı) almıştım. Özelliği profesyonel ve diğerleri kadar ağır değil, hafif.

https://www.amazon.com.tr/Dewalt-800Watt-Profesyonel-Sds-Plus-Pn%C3%B6matik/dp/B0B8SPBJJD/

Maaş 140bin+ prim mi abi 😄😄

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ptchicko
    ptchicko's avatar
    Erkek

Ev kullanımı için bence 2 alete gerek yok. Stanley 18v vidalama ve delme için f/p cihazı. Ben bu aletle karavan yaptım, işyerinde kallavi işlerde kullandım. Binlerce vidalama ve delme yaptım, banamısın demedi. 

Daha iyi bir alete ihtiyaç olduğunda usta çağırmak ucuza gelir diye düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    duburdovucu bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

tr de yaşayıp da çok para vermek saçmalık... bende bunun takımları var yapacağın şey beş pillilerin bataryasını açıp içine aspilsanlardan 10 adet koymak. böylece 5 amper oluyor makine de kömürsüz ve hassas tetikli bl24 motora sahip olduğundan her işini görüyor. darbeli şarjlı alma çöp onlar darbeli şarjlı alacaksan dewatt alacaksın. benim kullandığım makineler şunlar:

dawreek.com/akulu-grubu/vidalamalar/prd-komursuz-vidalama-mk36   başkasına bakma bu yeterli motor fırçasız batarya kutusu on pil alıyor içinde beş pil geliyor. fiyat 1600 öyle 6 7 verilmez matkaba burası türkiye biz yoksul bir ülkeyiz.

vidalama başlıklarını bosch al başlıklar önemli.

dawreek.com/batarya-sarj-cihazi/diger/prd-batarya-36  alacağın yedek batarya budur, on pillidir, makinenin yanında gelen 2 adet 5 pilli ile birlikte üçüncü bataryan olması bu cihazı 5 6 sene kullanmanı sağlar.

dawreek.com/akulu-grubu/torklu-vidalama-somun-sikma/prd-torklu-vidalama-mk24 torklu vidalama farklıdır torklu somun sıkma farklıdır sana vidalama lazım. ikinci makine olarak da bunu alıyorsun upuzun saplamaları bununla kalasa gömebilirsin veya çeliğe vida atabilirsin. bu da 2280 falandır. yani kalkıp da domalmaya gerek yok. bende dewatt da var diğerleri de var gözlemlerim bunların yeterli olduğu yönünde. einhell falan çöp ille pahalı alacam diyorsan dewatt alıp geç. 

aspilsanın avrupa giden bütün pillerin iade olmasından bir haber bir arkdasın onerisini okuyorsunuz

Hocam link ya da kaynak var mı?

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    3Dxsolid bunu yazdı
    duburdovucu bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

tr de yaşayıp da çok para vermek saçmalık... bende bunun takımları var yapacağın şey beş pillilerin bataryasını açıp içine aspilsanlardan 10 adet koymak. böylece 5 amper oluyor makine de kömürsüz ve hassas tetikli bl24 motora sahip olduğundan her işini görüyor. darbeli şarjlı alma çöp onlar darbeli şarjlı alacaksan dewatt alacaksın. benim kullandığım makineler şunlar:

dawreek.com/akulu-grubu/vidalamalar/prd-komursuz-vidalama-mk36   başkasına bakma bu yeterli motor fırçasız batarya kutusu on pil alıyor içinde beş pil geliyor. fiyat 1600 öyle 6 7 verilmez matkaba burası türkiye biz yoksul bir ülkeyiz.

vidalama başlıklarını bosch al başlıklar önemli.

dawreek.com/batarya-sarj-cihazi/diger/prd-batarya-36  alacağın yedek batarya budur, on pillidir, makinenin yanında gelen 2 adet 5 pilli ile birlikte üçüncü bataryan olması bu cihazı 5 6 sene kullanmanı sağlar.

dawreek.com/akulu-grubu/torklu-vidalama-somun-sikma/prd-torklu-vidalama-mk24 torklu vidalama farklıdır torklu somun sıkma farklıdır sana vidalama lazım. ikinci makine olarak da bunu alıyorsun upuzun saplamaları bununla kalasa gömebilirsin veya çeliğe vida atabilirsin. bu da 2280 falandır. yani kalkıp da domalmaya gerek yok. bende dewatt da var diğerleri de var gözlemlerim bunların yeterli olduğu yönünde. einhell falan çöp ille pahalı alacam diyorsan dewatt alıp geç. 

aspilsanın avrupa giden bütün pillerin iade olmasından bir haber bir arkdasın onerisini okuyorsunuz

Hocam link ya da kaynak var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=bhAu5wYlCrQ  

ben bunları kullanıyorum basit olup da 24bs veya 24bl fırçasız motor kullanan cihazları alıp bataryaları bunlarla modifiye ediyorum çok uzun süre problemsiz gidiyor. ben de merak ettim sorun nedir bu pillerde...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek

İstanbuldaysan hocam Karaköye git oradan kömürsüz şarjlı maktaplaran alabilirsin fiyat çok uygun oluyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Çok profesyonel girişmeyeceksen her alet&cihaz yeterli hocalar.

Yerli Kale Makina 'ya ait KLPRO lar de gayet yeterli ve iyidir misal. Hem parça desteği vs.. ilgilidirler personeller.

Bende Bosch Prof.. darbeli seçenekleri de olan Matkap var, Bosch elmas uçlar var setler setler var. ( Cok eski zamanlar aldım, şu an çok pahalıdır bence )  Bosch işte bilemiyorum muhteşem bir şey de , fark da göremedim. Bence o para verilmemeli.

KLPRO ufak boy vidalama var pek memnunum

Baumax-x (Baumax AG) vardı bilen bilir, kapandı sonra. Beylikdüzüne giderken devasa bir yerde açılmıştı. Muhteşem bir yapı marketti. Made in China DBK marka hilti aldım oradan da. Valla hayvan gibi bir şey 14 yıl oldu galiba. Şimdi dün baktım özelliklerine Pnömatik diyor.

İki gel git yapıyor bilmem kaç m2 duvar döküyor, ilk aldığımda şoka girmistim. Nasıl Çin bu lan diyerek hatta. Kiriş e bile banamısın demeden delik atıyordu.

Dawreek 'ler de gayet iyiler. GAYET.

Yani biz inşaat işçisi değiliz kullanım sıklığımız ve yedirdiğimiz toz toprak çamur yağmur altı kar altı belli, bize hepsi olur bu aletleri ne kadar strese sokabiliriz ki bizler? ... Dev paralar inanın vermeyin. Vallahi gerek yok. Bosch um var bir fark göremedim misal dediğim gibi.

LaNCeLoT tarafından 04/Tem/25 01:37 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Ben Köy e göçtüm beyler. Artık Tekirdağ Sultanköy ikametgah.

Her işimi görecek bir set yaptım. Arsanın ruhsat işlemlerine de başladık. Insaat süreçlerini kayda alıp YouTube içeriği gibi yapma planlarım var. Kamera vs bilgiler icin konu açıp fikir alacağım sizden.

Insaat ile 15 senedir iç içe olduğum icin birinci ağızdan deneyimleri dinleye dinleye aşağıdaki arkadaşları aldim. (Bazıları senelerdir benimle.) Öneri olsun.

Hayırlısı olsun kankim, sevindim vallahi

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 38
matkap