Kamyonu Ortalama Kaç Günde Bir Deviriyonuz ?
-
soru gayet açık.
mstrbsyn hariç, evliler de kaz kez $ettiğini yazabilir .merak ettim hajılar :)
-
sorumu yadırgamayın :)
hem hatunlarda merak ediyorlardır.
+ hatunların çoğu erkeklerden daha abaza. bugün gazetede bir yazı okudum. haydar hojama yazmışlar.
hocam biz yaşları 22-25 arasında değişen 4 genç kızız:) masturbasyon nasıl yapılr bize anlatırmısınız. kızlık zarımız bozulcak diye korkuyoruz. yapanlar varmış, onlara soruyoruz ama söylemiyorlar. yardım edin gibi bişeyler yazmışlar azgınlar :) merak eden gazeteye bakabilir :
------------------
zumsuk masturbasyonu kastetmiyorum. ruyanda kac gunde bir kamyonu deviriyorsun.
tabiki bu mastusbasyonlada alakalı. devamlı $eyedersen ruyanda $eyolmana gerek kalmaz elbet. evliysen zaten olmaz. gerek kalmaz
-
yahu sevimsiz onu bende okudum :D veledim biride zikime taş bağlasam uzarmı demiş :D:D....hayret sayın seyirciler yaa...
-
rüyada 2-3 kere oldu.Oda 4 gün uğraştım sonra gitmişti.Rekor 10 gün.Abicim bak şimdi bu bi ihtiyaçtır tabi hergün diye birşey yok.Fakat torbalar dolar dışarı çıkmak ister.Eğer siz bunu yapmıyorsanız bu uykuda kendiliğinden her tarafı batırır.Bunun yerine haftada 1 şart..
-
11.5 senede 1 sefer hoca :)
Hayatımda 2 sefer oldu :)
Birincisinde kızla cıktık cıkacaz, farklı şehire gittik, bütün gün oynaş, üstünede arkadaşda yattım... Doğanın kanunu tabiki :) Akacak kan damarda durmuo :D
İkincisindede, gene benzer bi mevzu, kafam ii eve gelmişim, kızla birlikte içiodum...
Sabaha doğru hafifde ayılmaya başlayınca :D
Not: Arkadaşlar, Kamyon devirme, insanın uyurken istem dışı boşalmasına söylenen şeydir, Hiçmi duymadınız a.k. :|
Millet ne kadar masturbasyon yaptığını fln yazmış, azcık okuyun öğrenin a.k :D
-
süper konu=) hayatım boynca 3 4 fln kez heralde=p eft kızlar daa çok abaza=)
-
18 yaşındaydım , 13 14 yaşımdan beri bu işlerin içindeyim ama kesinlikle rüyada yada yatarken öyle bişe yaşamadım , ben istersem olur , işte okadeeeeerrrrrr : )
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
18 yaşındaydım , 13 14 yaşımdan beri bu işlerin içindeyim ama kesinlikle rüyada yada yatarken öyle bişe yaşamadım , ben istersem olur , işte okadeeeeerrrrrr : )
daha kücüksün ortaam :)az bekle hele...
-
yapın oğlumda haftada 1-2 yapın hergün olurmu :)
ehuehe yada yapın a.q bület ersoy gibi şişersiniz :D -
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------yapın oğlumda haftada 1-2 yapın hergün olurmu :)
ehuehe yada yapın a.q bület ersoy gibi şişersiniz :D
hoca harbiden sakat mı?1 kere yapıyorum çok yapmıyorum ondan.Sonra işemek lazım yoksa idrar yolları içinde kalan spermlerdne dolayı enfeksiyon kapıyormuş bunuda ekliyim. -
walla beni sormayın .....hiç saymıyorum