folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanada Da Yaşayan Var Mı?

Kanada Da Yaşayan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı

Deniliyor ki ;  Sürekli gri bir havaya uyanmak , sürekli soğuk , sürekli bozuk hava zaman ile insanın da ruhunu , psikolojisini , iç dünyasını bozuyor. Ülkemin gözünü seveyim , şahsi yasam sartları daha uygun olsa da sürekli ülkemizde kalıp devam edebilsek , eğer kanadada yasıyorsanız ve mevsimleri belirgin yasıyan bir coğrafyadan buraya geldiyseniz , sevemeyecek , alısamayacak ilk zamanlar değil ama ilerleyen tarihlerde kaçıp kurtulmayı isteyeceksiniz. Tamam yasam sartları yüksek , yeme , içme , eglence , araç  , ev yaşam standartları yüksek olabilir ama , insan bir sabah uyanınca da sıcak havayı , pencereden ıslık ile öten rüzgarın sesini , dalların oynayısını , soguk bir havuza girmeyi , güneslenmeyi , sahilde kumlarda yatmayı istiyor. Tavsiyem nedir mi ? 10bin tl orada kazanacagınıza 5 bin tl türkiye de kazanın , ama türkiye de kalın. 

NOT: şahsi değil , okudugum bir metni paylastım.

Finlandiyadaki hayatin bir kismini yazmis arkadas.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

arkadaşlar henüz orada yaşayan çıkmadı akşam girenler görsün diye konu up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Bu durum dogruysa yalniz amcalar kuzenler orada basar giderim ha. Bak şimdi durduk yere heyecanlandım.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Bu durum dogruysa yalniz amcalar kuzenler orada basar giderim ha. Bak şimdi durduk yere heyecanlandım.

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2017/04/canada_s_new_entryrulesforbrazilianbulgarianandromaniancitizens.html

burada doğru gibi görünüyo ama şu satırlar kafamı karıştırdı biraz,

Travellers who:

• have held a Canadian visitor visa in the past 10 years, or
    • currently hold a valid United States nonimmigrant visa,

and who will:

• fly to or transit through a Canadian airport using a valid Brazilian, Bulgarian or Romanian passport, and
    • come for a short visit, business or tourist activity (normally for stays of up to six months)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2017/04/canada_s_new_entryrulesforbrazilianbulgarianandromaniancitizens.html

burada doğru gibi görünüyo ama şu satırlar kafamı karıştırdı biraz,

Travellers who:

• have held a Canadian visitor visa in the past 10 years, or
    • currently hold a valid United States nonimmigrant visa,

and who will:

• fly to or transit through a Canadian airport using a valid Brazilian, Bulgarian or Romanian passport, and
    • come for a short visit, business or tourist activity (normally for stays of up to six months)

What will happen when visa requirements are expected to change for citizens of Bulgaria and Romania on December 1, 2017?

The Government of Canada intends to lift the visa requirements for all Romanian and Bulgarian citizens on December 1, 2017. At that point, these citizens would no longer need a visa to travel to Canada. However, similar to other visa-exempt travellers, they would need an eTA to board a flight to Canada. Further information will be provided on Immigration, Refugees and Citizenship Canada’s website in November 2017.

bekleyecen yeğenim

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek

Ben hocam

orheyn tarafından 04/Tem/17 00:52 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Merhaba müridler,

Bulgaristanın Aralık 2017 de kanada vizelerinin kaldırılacağını duydum, bununla ilgili kanada da yaşam nasıl? Asgari saatlik çalışma ücreti ne civardadır? 10k dolarla gitsem alışana ve iş bulana nekadar yeter vb bilgiler ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam homestayler var aylik max 1000 cad$ birinin yaninda ikamet edebilirsin. Ek olarak insaatlarda calisicaksan saatlik ucreti 40-50 cad$ olmasi lazim diye biliyorum. Eger istersen yolda karsilastigim insaatcilikla ugrasan Turk bir adam taniyorum. Numarasini atabilirim, eleman ariyodu en son. Eger gunde 12 saat calisirsan 1 ayda 14cad$  yaparsin.

orheyn tarafından 04/Tem/17 00:59 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    orheyn bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Merhaba müridler,

Bulgaristanın Aralık 2017 de kanada vizelerinin kaldırılacağını duydum, bununla ilgili kanada da yaşam nasıl? Asgari saatlik çalışma ücreti ne civardadır? 10k dolarla gitsem alışana ve iş bulana nekadar yeter vb bilgiler ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam homestayler var aylik max 1000 cad$ birinin yaninda ikamet edebilirsin. Ek olarak insaatlarda calisicaksan saatlik ucreti 40-50 cad$ olmasi lazim diye biliyorum. Eger istersen yolda karsilastigim insaatcilikla ugrasan Turk bir adam taniyorum. Numarasini atabilirim, eleman ariyodu en son. Eger gunde 12 saat calisirsan 1 ayda 14cad$  yaparsin.

Hocam o iş bana çok ağır gelir ve yükseklik korkum var, barda, restoran da oto yıkama mağazada vs çalışabilirim, kendi mesleğim grafik tasarım ui design vb bilumum edit işlerini yapabilirim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    orheyn bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Merhaba müridler,

Hocam o iş bana çok ağır gelir ve yükseklik korkum var, barda, restoran da oto yıkama mağazada vs çalışabilirim, kendi mesleğim grafik tasarım ui design vb bilumum edit işlerini yapabilirim 

Hocam öyle bir yer tanımıyorum. Ek olarak çalışma iznin var mı artık öğrenciler bile belgesi olmadan çalışamıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    orheyn bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    orheyn bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Merhaba müridler,

Hocam öyle bir yer tanımıyorum. Ek olarak çalışma iznin var mı artık öğrenciler bile belgesi olmadan çalışamıyor.

Hocam konun başındaki yazdığıma bakarsan anlarsın

Toplam Hit: 5859 Toplam Mesaj: 34
kanada