Kantin İşletmeciliği Yardım ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

kantinden başka alışveriş yeri yokki okullarda yani ilgi çekmeye çalışma zaten senden alıcaklar alacaklarsa onun için rahat ol 

ya kantinde en kötü ihtimalle aylık 2bin lira masrafın var derdim çok kar getirecek ürünleri öğrenmek yeni fikirler almak arkadaşım teşekkür ederim :):):)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    çevrede ucuz restorant falan yoksa kasma bide veresiye vermeye bak ilkokul sonuçta bugün parası olmaz yarın olur bide kim kimin annesi babası öğren hatta palyaço falan getir biz görmedik bebeler görsün

yok ya veresiye falan yapma 5 kuruş eksik vereni de kabul et ama bence öğrencilik hali :) ama veresiye olunca vermeyebilirler bizzat şahit oluyordum buna arkadaşlardan :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    çevrede ucuz restorant falan yoksa kasma bide veresiye vermeye bak ilkokul sonuçta bugün parası olmaz yarın olur bide kim kimin annesi babası öğren hatta palyaço falan getir biz görmedik bebeler görsün

yok restorant felan hacı bakkal felanda yok o yünden şanslıyım :):):)teşekkürler 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    kanliparmak bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı

yok restorant felan hacı bakkal felanda yok o yünden şanslıyım :):):)teşekkürler 

zaten artık okullara dışardan öğrencilerin yemke sokması yasak müdürle görüş biraz konuda biraz baskı uygularsa her türlü sokamazlar

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı

yok ya veresiye falan yapma 5 kuruş eksik vereni de kabul et ama bence öğrencilik hali :) ama veresiye olunca vermeyebilirler bizzat şahit oluyordum buna arkadaşlardan :)

halden anlarız kardeş dert değil o 3 kuruş 5 kuruş  sadece 3 5 bende ekmek yiyim istiyorum hepsi o :):):)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    kanliparmak bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı

zaten artık okullara dışardan öğrencilerin yemke sokması yasak müdürle görüş biraz konuda biraz baskı uygularsa her türlü sokamazlar

bu gzel bi haber deneyeceğim :):):)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Hazir etrafta lokanta falan yokken tost vb urunleri de satabilirsin.

Patates kizartmasi, bardaklarin icinde satilan misirlar var ya onlardan da satabilirsin. Bence bunlar iyi is yaptirir.

Bortubocek sever
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Hazir etrafta lokanta falan yokken tost vb urunleri de satabilirsin.

Patates kizartmasi, bardaklarin icinde satilan misirlar var ya onlardan da satabilirsin. Bence bunlar iyi is yaptirir.

tost gözleme ayran çiğ köfte hamburger ekmek arası sandviç felan filan düşünüyorum kardeş :):):)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı

ilköğretimde olmaz heralde vermemezlik o yüzden dedim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    kanliparmak bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı

nerde hocam bu okul böle? restoran yok locaknta yok bakkal çakkal yok :) hakkardide dağın tepesinde misiniz :D

.
Toplam Hit: 6769 Toplam Mesaj: 39