Kantin İşletmeciliği Yardım ...
-
MaviGozluDev bunu yazdıkanliparmak bunu yazdımettoman bunu yazdıçevrede ucuz restorant falan yoksa kasma bide veresiye vermeye bak ilkokul sonuçta bugün parası olmaz yarın olur bide kim kimin annesi babası öğren hatta palyaço falan getir biz görmedik bebeler görsün
yok restorant felan hacı bakkal felanda yok o yünden şanslıyım :):):)teşekkürler
nerde hocam bu okul böle? restoran yok locaknta yok bakkal çakkal yok :) hakkardide dağın tepesinde misiniz :D
yok arkadaşım türkiyenin göbeğinde yozgattayız :):):)
-
Bizim bebenin okulunda kantinci tavuk döner de satıyordu...
Dondurma da satabilirsin..
-
ilkokul öğrencisi ne yapılır ki bizde 8 sene ilkokul okuduk kantincinin hiç promosyon reklam meklam yaptıgını görmedim değişik şeyler satılmıyo (cips,oyuncak moyuncak ,dondurma) zaten tenefüslerde okulun dışına cıkartmazlar sike sike gidersin o kantinin önüne 100 kişilik sırada bişeyler alabilirisen alırsın yoksa diğer tenefüsde denersin şansını bence sen sorunu" kantin işletmesi aldım parasayma makinası lazım olur mu ?" diye değiştir
-
SerYolcu bunu yazdı
Bizim bebenin okulunda kantinci tavuk döner de satıyordu...
Dondurma da satabilirsin..
tavuk döner işini bilmiyorum arkadaşım ama dondurma olacak :)
-

hocam öncelikle hayırlı olsun.. içeceklerin çoğu okullarda yasaklandığı için ortaokul öğrencileri için çay, nescafe gibi camlı bardak ile değil tek kullanımlık kristal plastik bardaklar var yukarıdaki örnekteki gibi 200 cc.lik plastik bardaklar ile satış yapabilirsin tabiki kaşıklarda tek kullanımlık plastik olacak :)
-
sahinka bunu yazdı
ilkokul öğrencisi ne yapılır ki bizde 8 sene ilkokul okuduk kantincinin hiç promosyon reklam meklam yaptıgını görmedim değişik şeyler satılmıyo (cips,oyuncak moyuncak ,dondurma) zaten tenefüslerde okulun dışına cıkartmazlar sike sike gidersin o kantinin önüne 100 kişilik sırada bişeyler alabilirisen alırsın yoksa diğer tenefüsde denersin şansını bence sen sorunu" kantin işletmesi aldım parasayma makinası lazım olur mu ?" diye değiştir
yok yaa o kadar karlı bi iş değil sanırım ama karı varsa öyle bi konuda açarım :):):)
-
essan bunu yazdı

hocam öncelikle hayırlı olsun.. içeceklerin çoğu okullarda yasaklandığı için ortaokul öğrencileri için çay, nescafe gibi camlı bardak ile değil tek kullanımlık kristal plastik bardaklar var yukarıdaki örnekteki gibi 200 cc.lik plastik bardaklar ile satış yapabilirsin tabiki kaşıklarda tek kullanımlık plastik olacak :)
çay olmazsa olmaz hocam :):):) tşk
-
Okulda senden başka kaç tane kantin varda ilgi çekicen müdür onu anlamadım ben ?
-
Smirnoff bunu yazdı
Okulda senden başka kaç tane kantin varda ilgi çekicen müdür onu anlamadım ben ?
yok arkadaşım öyle değil mesela bisküvi kar oranı düşüktür bana kazandırmaz meyve suyu desen öyle ama çay kar oranı büyüktür çay gibi ürünlere için fikir almak istemiştim :):):) yanlış yazdım galiba özür dilerim
-
bizim okuldaki gibi dönerlerin içinden kemik çıkanından yap çok dikkat çekiyo :/