Kantin İşletmeciliği Yardım ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    kanliparmak bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı
    çevrede ucuz restorant falan yoksa kasma bide veresiye vermeye bak ilkokul sonuçta bugün parası olmaz yarın olur bide kim kimin annesi babası öğren hatta palyaço falan getir biz görmedik bebeler görsün

yok restorant felan hacı bakkal felanda yok o yünden şanslıyım :):):)teşekkürler 

nerde hocam bu okul böle? restoran yok locaknta yok bakkal çakkal yok :) hakkardide dağın tepesinde misiniz :D

yok arkadaşım türkiyenin göbeğinde yozgattayız :):):)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Bizim bebenin okulunda kantinci tavuk döner de satıyordu...

Dondurma da satabilirsin..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

ilkokul öğrencisi ne yapılır ki  bizde 8 sene ilkokul okuduk kantincinin hiç promosyon  reklam meklam yaptıgını görmedim değişik şeyler satılmıyo (cips,oyuncak moyuncak ,dondurma) zaten tenefüslerde okulun dışına cıkartmazlar sike sike gidersin o kantinin önüne 100 kişilik sırada bişeyler alabilirisen alırsın yoksa diğer tenefüsde denersin şansını bence sen sorunu" kantin işletmesi aldım parasayma makinası lazım olur mu ?" diye değiştir

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Bizim bebenin okulunda kantinci tavuk döner de satıyordu...

Dondurma da satabilirsin..

tavuk döner işini bilmiyorum arkadaşım ama dondurma olacak :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Yömser%20

hocam öncelikle hayırlı olsun.. içeceklerin çoğu okullarda yasaklandığı için ortaokul öğrencileri için çay, nescafe gibi camlı bardak ile değil tek kullanımlık kristal plastik bardaklar var yukarıdaki örnekteki gibi 200 cc.lik plastik bardaklar ile satış yapabilirsin tabiki kaşıklarda tek kullanımlık plastik olacak :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı

ilkokul öğrencisi ne yapılır ki  bizde 8 sene ilkokul okuduk kantincinin hiç promosyon  reklam meklam yaptıgını görmedim değişik şeyler satılmıyo (cips,oyuncak moyuncak ,dondurma) zaten tenefüslerde okulun dışına cıkartmazlar sike sike gidersin o kantinin önüne 100 kişilik sırada bişeyler alabilirisen alırsın yoksa diğer tenefüsde denersin şansını bence sen sorunu" kantin işletmesi aldım parasayma makinası lazım olur mu ?" diye değiştir

yok yaa o kadar karlı bi iş değil sanırım ama karı varsa öyle bi konuda açarım :):):)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Yömser%20

hocam öncelikle hayırlı olsun.. içeceklerin çoğu okullarda yasaklandığı için ortaokul öğrencileri için çay, nescafe gibi camlı bardak ile değil tek kullanımlık kristal plastik bardaklar var yukarıdaki örnekteki gibi 200 cc.lik plastik bardaklar ile satış yapabilirsin tabiki kaşıklarda tek kullanımlık plastik olacak :)

çay olmazsa olmaz hocam :):):) tşk 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Okulda senden başka kaç tane kantin varda ilgi çekicen müdür onu anlamadım ben ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Okulda senden başka kaç tane kantin varda ilgi çekicen müdür onu anlamadım ben ?

yok arkadaşım öyle değil mesela bisküvi kar oranı düşüktür bana kazandırmaz meyve suyu desen öyle ama çay kar oranı büyüktür çay gibi ürünlere için fikir almak istemiştim :):):) yanlış yazdım galiba özür dilerim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

bizim okuldaki gibi dönerlerin içinden kemik çıkanından yap çok dikkat çekiyo :/

test 1 2
Toplam Hit: 6767 Toplam Mesaj: 39