Kantin İşletmeciliği Yardım ...
-
müzik yayını yap bide
-
taneyle elma armut vb. sat bence
kiloyla al cilala parlat mis gbi diz sırayla. hem saglıklı hemde cok karlı olablir
-
yemek hanede yok diyorsun, satmıyorum desen bile mecbur alacaklar. Sen sadece sağlıklı üret ürünlerini, sağlık dışında hiç bir sik senin satışı baltalamaz.
-
Bukadar kasma be hocam. Hazır fresh patates kızartması (yasakmış bazı yerlerde de el altından satılıyor) veya ince dilimlenmiş kaşar al bunları hazır alacaksın tabi. malzemeyi kısık tut ekmeği de şu hazır küçük hamburger ekmekleri gibi olanlardan al (yuvarlak değilde düz) ekmekten böyle kazanırsın. Diğerlerinden zaten normal fiyata kazanacaksın. Çocukların ilgisi filan olmaz.
Ha illede ilgi filan istersen hatırlıyorum biz ilkokuldayken leblebi tozu harby gibi ürünleri her tenefüs alırdık. Yazın da meybuz. Öğlen teneffüsü varsa hamburger (tatlısından :D) döner filan satabilirsin.
-
bu işin inceliği para üstünü sakız olarak vermek :) şaka bi yana hocam bu iş böyle olmaz gidip bi kantinciye danışsan daha hoş olur,şahsen bizim lisede dışarı çıkma yasağı vardı acıkınca mecburduk gidip kantinde tıkınmaya adam para basıyordu.
-
Ben taso cikior diye cips alirdm bolbol Kinder yumurta falan sat
-
Ilköğretim kantini ise bu alengirli ve oyuncaklı şekerlerden bolca bulundur hocam. Çevrende bakkal varsa felan sakın pahalıya satma. Özellikle suyu. Kantincilerin kazançları genelde sudan olur. Lise kantinldrinde adam depoyu su ile doldurur sudan kazanır kazanacağını. Ilköğretim kantinlerinde tam olarak nasıl bilmiyorum ama. Yemek satacaksan eğer ve kantinin kapalı alandaysa sakın ucuz diye bok gibi kokan patateslerden alma. Kaçar millet. Para üstünü sakızla tamamla. Okulun nüfusu çok sanki veresiye yazdırırsan ödemezler gibime geliyor. Hangi birini not edeceksin. Ufak ufak sonradan getir de. Bi de çocuklara iyi yaklaşın şakalaşın felan. Çocukların arasında ismin bilinsin, mesela diyelim ki ahmet abi de çok kral ya felan desinler. Ince iş aslında ya. Dentist tarafından 08/Ağu/12 17:46 tarihinde düzenlenmiştir
-
hocam beni işe al :) hazır işsizim :P hamburger tost patso simit açma her türlü gideri var hocu :)
edit: kola ayran gazoz çay da vardı bizim ilk okulda cips ucuz pratik yemekler hazırlanması kolay. ögrenci menuleri koy patates hamburger kola çak gitsin işte :)
bamboocha tarafından 08/Ağu/12 18:42 tarihinde düzenlenmiştir