Kapatalizm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı

sen şimdi bunları buraya yazdın insanları ayaklandırmaktan alırlar seni içeri 

PyramiD, merak etme adamlar istedikleri yerlerde ayaklandırma çıkartıp kaos yaratıyorlar ;) Senin gibi itler de pkk ya destek veriyor işte. Güya pkk kapitalizmin düşmanı, özgürlük için çalışıyor zart zurt.

Konuya gelicek olursak.

Bu dünyada insanlar eşit değil kafanıza sokun şunu. Konuyu açana demiyorum aslında bunu. Sosyalizmmiş, komunizmmiş hepsi hikaye.. Ulan kıçınız rahat değil tabi "her insan eşit olucak" sözü size mutluluk veriyor. neden? çünki siz eziksiniz veya kendinizi ezik görüyorsunuz bunun getirisi ile de bu saçma sapan hayallerle kendinizi avutuyorsunuz :)

pesimistic tarafından 03/Ara/12 21:35 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

PyramiD, merak etme adamlar istedikleri yerlerde ayaklandırma çıkartıp kaos yaratıyorlar ;) Senin gibi itler de pkk ya destek veriyor işte. Güya pkk kapitalizmin düşmanı, özgürlük için çalışıyor zart zurt.

Konuya gelicek olursak.

Bu dünyada insanlar eşit değil kafanıza sokun şunu. Konuyu açana demiyorum aslında bunu. Sosyalizmmiş, komunizmmiş hepsi hikaye.. Ulan kıçınız rahat değil tabi "her insan eşit olucak" sözü size mutluluk veriyor. neden? çünki siz eziksiniz veya kendinizi ezik görüyorsunuz bunun getirisi ile de bu saçma sapan hayallerle kendinizi avutuyorsunuz :)

katılıyorum.

bu dünyada insanlar eşit değil.

bana miras kaldı 1 trilyon :) fakir fukaranın çocuğu fakirlik çekecek bense miraslık oldum :) fakir çocuk üniversiteye gidecek okuyacak bense zengin hayatın sefasını sürecem altta kalan ezilsin diyecem :)

babanız gelir 60 ına hala çalışır hala belini düzeltememiştir
    zengin adam gününe gün katar dünyanın amuğa koyar skeyim hepinizi der

işte faşistlik işte kapitalistlik :))) konu başlığı kapitalizm olucaktı  la

kaygusuz tarafından 03/Ara/12 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

Konuya gelicek olursak.

katılıyorum.

bana miras kaldı 1 trilyon :) fakir fukaranın çocuğu fakirlik çekecek bense miraslık oldum :) fakir çocuk üniversiteye gidecek okuyacak bense zengin hayatın sefasını sürecem altta kalan ezilsin diyecem :)

Aynen hocam. Hep dikkat ederim böylelerine. Kendilerini ezilmiş hissediyorlar "insanlıktan, eşitlikten" bahsediyorlar. O faşist dediğiniz amcalarınız olmasa idi siz böyle olmayacaktınız :) hepinizin götü kalkacaktı. ama iyi oldu iyi. ucu bana da dokunuyor aslında olmasını istemem ama insanlara acımıyorum. O faşist amcalar sizin cezanızı iyi kesiyor :) Onlar sırf kendi çıkarı için yapıyor buna ne diyeceksin hadi söyle bakayım? Adamın kıçı rahat istediği zaman istediği karıyı getirip sikiyor istediği adamı ayağına getiriyor rahat içinde yaşıyor. Sende ona gıcık oluyorsun işte. Kendinizi şimdi ezik hissediyorsunuz o sebeple o duyguyu yaşamışsınız ya başkalarını ezmiyorsunuz :)

Ama emin ol o adamlar olmasaydı dediğim gibi insanların götü öyle bir kalkardı ki.. Herkes "bu benimde hakkım" diyerek birbirlerini ezmeye çalışırdı. Bakın kadınlara. Eskiden dayak yerlerdi otururlardı bi köşeye şimdi öyle mi? Götleri bir karış havada. Neden? Ee onu şuan ezmiyorsun. Konuşmasına izin veriyorsun. Böyle olunca ne oluyor. Tepene çıkıyor. Kendini bi bok sanıyor. İşte böyle hayat.

Jean Calvin'den bir söz gelsin benden size.

Adaletsiz ve diktatörce yönetenler de, yine tanrı tarafından insanların günahlarından dolayı onları cezalandırmak için görevlendirilmişlerdir. - Jean Calvin.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben sadece mizahi bir mesaj verdim durum hakkında yoksa zengin felan değiliz :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

ben sadece mizahi bir mesaj verdim durum hakkında yoksa zengin felan değiliz :)

Tabiki anladım orasını hocam fakat bak öyle bir durumda yapacağın şeyler belli :) Oturup keyfine bakıcaktın. Böyle işte insanın yapısı. Oturup iki dakika mantıklı düşünmek gerek. Bende zengin değilim.  Bende eziğim. Fakat tutupta "insanlar eşit olmalı" falan demiyorum. Eski kölelere benziyor böyleleri :) Tarihte bir çok din çıkmış adamlar öbür dünyada zengin olucam diye zarttan inanmış. Kendini ezik hisseden böyle oluveriyor. Parası pulu olup keyfi yerinde olanda hiç düşünmüyor bile bunları :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Anlatmak istediğim konu buna benzer ayrıca kapitalizm'dende bir parça dışarı çıkıp neyi nerden nasıl ne şekilde temin edebiliriz bilgilendirmesidir bir örnek daha vereceğim ki şöyle bizzat takdim ediyorum ;

Metrodan 19 tl'ye aldığım kamp oturağını, istoçta bir adam sordu görevliye kaç para dedi? Görevli 60 tl dedi, şok oldum ve fiyatı soran adam tamam istiyorum dedi ben hayretle izliyorum halâ, ve diyemedim ki git metroda aynısı 20 tl, adam aldı gitti.

Her boku almadan önce çok feci araştırmak lazım arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyor kısaca.

Bauhaustayım, organizer almaya gittim fiyatı 11 tl idi, neyse baktım ve dolaşmaya başladım, sonra birde alet çantası gördüm onun fiyatıda 25 lira bir şey, az daha dolandım çok ilersinde bu gördüklerimi set yapmış hali vardı rafta, 16,25 Organizer + Takım çantası ( Kampanyalı hali )

Bak az geride 2 sini alsam 36 tl vermek zorundayım, az ilerde bir reyonda 2 si bir arada 16 25 aynı dükkanda ve aynı gün içinde neyse tabi 16 25 olanı aldım kasiyer kıza dedim bu nasıl bir satış taktiği az gezmesem feci kazıklanıyordum dedim haklısınız efendim kampanyaları takip etmek lazım diyor bana.

+ Bir örnek daha vereyim ;

Adam meselâ yemeksepetinden menü sipariş ediyor sözde %30 indirimli istiyor 20 milyona geliyor menü + içeceği olmuyor halbuki şubeyi arayıp söylese aynı menü bak birde + içecekli 15.90, ama şube demiyor yemeksepetinden verdiğiniz sipariş, şu kadar bizden söyleseniz 15,90 + içecekli demiyor milletin araştırması lazım.

1-618-GR tarafından 03/Ara/12 22:50 tarihinde düzenlenmiştir

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

dikkat cekici bir nokta

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Günde 10 saat çalışıyoruz, bin lira maaş alıyoruz, daha bakamadan uçup gidiyor para bazen bir telefona 400 500 veriyoruz ama o para için 15 gün boyunca her sabah kalkıp çalışıp emek verdiğimiz gözümüze gelmiyor.

O kadar pahalı telefon alma sende bütçene göre al.

Fight Club'da dendiği gibi ihtiyacımız olmayan şeyleri almak zorunda kalıyoruz.

Kimse kafana silah dayamıyor alma.

Bir yerde 30 tl ise bir ürün aynı adamda daha başka bir yerde 70 tl adam nerden kâr edersem hesabı, bir ara ora avm'ye gittim puma'ya, pumada orjinal yerinde 40 tl olan çanta gittigidiyor ve bazı sitelerden baktım 80 tl falan.

Neresi ucuz fiyat veriyorsa oradan al.

Fatih tarafından 04/Ara/12 01:12 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

Konuya gelicek olursak.

katılıyorum.

Aynen hocam. Hep dikkat ederim böylelerine. Kendilerini ezilmiş hissediyorlar "insanlıktan, eşitlikten" bahsediyorlar. O faşist dediğiniz amcalarınız olmasa idi siz böyle olmayacaktınız :) hepinizin götü kalkacaktı. ama iyi oldu iyi. ucu bana da dokunuyor aslında olmasını istemem ama insanlara acımıyorum. O faşist amcalar sizin cezanızı iyi kesiyor :) Onlar sırf kendi çıkarı için yapıyor buna ne diyeceksin hadi söyle bakayım? Adamın kıçı rahat istediği zaman istediği karıyı getirip sikiyor istediği adamı ayağına getiriyor rahat içinde yaşıyor. Sende ona gıcık oluyorsun işte. Kendinizi şimdi ezik hissediyorsunuz o sebeple o duyguyu yaşamışsınız ya başkalarını ezmiyorsunuz :)

Ama emin ol o adamlar olmasaydı dediğim gibi insanların götü öyle bir kalkardı ki.. Herkes "bu benimde hakkım" diyerek birbirlerini ezmeye çalışırdı. Bakın kadınlara. Eskiden dayak yerlerdi otururlardı bi köşeye şimdi öyle mi? Götleri bir karış havada. Neden? Ee onu şuan ezmiyorsun. Konuşmasına izin veriyorsun. Böyle olunca ne oluyor. Tepene çıkıyor. Kendini bi bok sanıyor. İşte böyle hayat.

Jean Calvin'den bir söz gelsin benden size.

Adaletsiz ve diktatörce yönetenler de, yine tanrı tarafından insanların günahlarından dolayı onları cezalandırmak için görevlendirilmişlerdir. - Jean Calvin.

Yahu @DawilRulz Senin Neyin Var Anlıyamıyorum, Nedir Vermiş Veriştirmişsin....

@XzXz Hocamı Geride Bırakmışsın... Bu Dangolozları Övmüşün Neredeyse Yahu......  Sende Gücün Güçlünün Yanındamısın...?

Sana Bir Şey Diyeyimmi.... Şahsım Adına Diyecem....    Ne Kadar Güçlü Olursam Olayım, Maddi Gücüm Malıım Mülküm Ve İmkanlarım Çoğalırsa Çoğalsın, Asla Bu Kimselere Benden Prim Gitmeyecektir...  Bu Edebiyat Değildir Ayrıca Ezik Kimselere Mahsus Bir Akım Hiç Değildir..  Çok Güçlü Kimselerde Diktatörleri Ve Kan Dökmüş İnsanlara Kıymış Kimseleri Lanetlemişlerdir.. Övmemişlerdir.. Seni Derin Düşünmeye Davet Ediyorum.

Ayrıca Dünyayı Şekillendirdikleri Yada Fayda Sağladıkları Savı Kocaman Bir Yalakalıktan İbaret Söylemdir. Asla Savunduğun Tarz Kimseleri Övmeyecem. Hiç Kusura Bakma..

Bence Biraz Hava Al, Sanırım Ruh Halin Sıkıntılı İken Yazdın Bunları...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

yalniz ne dikkatimi çekti arkadasin verdiği videolar çok güzel anlatiyor ama izleyen sayisi 6000 veya 5000 

komik:D

878,737,311

bu rakamda gangm stylenin video izleme sayisi 

bu daha da komik :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 7183 Toplam Mesaj: 49