Kapatalizm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bir arkadaşımız da komünizm demiş izm lerin hepsi yahudi teranesidir ve komünizm bile onların kontrolündedir.ki ülkemizdeki yeşil kuşak haçlı müslümanlığı yeşil komünizmi saymıyorum.biz türklere kapalı sınırlayıcı şeyler gelmez anca olursa olacağı kurtuluşuda temeli türk milletinde olan  imece sistemi gibi karma ekonomi veya sosyal devlete dayali milli ekonomi olur özünde Atatürk politikaları olan o politikayı bugün benimseyin bakın nasıl sıçrama yapıyoruz cumhuriyetimiz ilk yılları gibi.elin amerikalısı 350 yıldır aynı kafada sistem aynı yutmak yutmak yutmak tüketmek ve geri dönülmeyecek şekilde yok etmek.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

bi mod şu başlığı değiştirse artık?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

"Başlıkta biraz istediğim şeyle olan şeyin kelime oyununu yaptım orşinal başlık kapitalizm."

Adam ilk mesajınıda bunu yazmış anlama kabiliyetiniz yok mu hocam ya ?
    Kapatın kapitalizmi manasına getirmiş güzelde olmuş anlamıyorsanız boş verin takılmayın başlığa, konu çok iyi kısacası kazıklanmamak için iyice araştırmak gerekli onlara değinmişler.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

"Başlıkta biraz istediğim şeyle olan şeyin kelime oyununu yaptım orşinal başlık kapitalizm."

Adam ilk mesajınıda bunu yazmış anlama kabiliyetiniz yok mu hocam ya ?
    Kapatın kapitalizmi manasına getirmiş güzelde olmuş anlamıyorsanız boş verin takılmayın başlığa, konu çok iyi kısacası kazıklanmamak için iyice araştırmak gerekli onlara değinmişler.

içeriğini okumadım zaten, başlığa hitaben yazdım.

daha kibarca uyarabilirdin.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

-------

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

sen şimdi bunları buraya yazdın insanları ayaklandırmaktan alırlar seni içeri 

PyramiD, merak etme adamlar istedikleri yerlerde ayaklandırma çıkartıp kaos yaratıyorlar ;) Senin gibi itler de pkk ya destek veriyor işte. Güya pkk kapitalizmin düşmanı, özgürlük için çalışıyor zart zurt.

Konuya gelicek olursak.

Bu dünyada insanlar eşit değil kafanıza sokun şunu. Konuyu açana demiyorum aslında bunu. Sosyalizmmiş, komunizmmiş hepsi hikaye.. Ulan kıçınız rahat değil tabi "her insan eşit olucak" sözü size mutluluk veriyor. neden? çünki siz eziksiniz veya kendinizi ezik görüyorsunuz bunun getirisi ile de bu saçma sapan hayallerle kendinizi avutuyorsunuz :)

katılıyorum.

bu dünyada insanlar eşit değil.

bana miras kaldı 1 trilyon :) fakir fukaranın çocuğu fakirlik çekecek bense miraslık oldum :) fakir çocuk üniversiteye gidecek okuyacak bense zengin hayatın sefasını sürecem altta kalan ezilsin diyecem :)

babanız gelir 60 ına hala çalışır hala belini düzeltememiştir
    zengin adam gününe gün katar dünyanın amuğa koyar skeyim hepinizi der

işte faşistlik işte kapitalistlik :))) konu başlığı kapitalizm olucaktı  la

Aynen hocam. Hep dikkat ederim böylelerine. Kendilerini ezilmiş hissediyorlar "insanlıktan, eşitlikten" bahsediyorlar. O faşist dediğiniz amcalarınız olmasa idi siz böyle olmayacaktınız :) hepinizin götü kalkacaktı. ama iyi oldu iyi. ucu bana da dokunuyor aslında olmasını istemem ama insanlara acımıyorum. O faşist amcalar sizin cezanızı iyi kesiyor :) Onlar sırf kendi çıkarı için yapıyor buna ne diyeceksin hadi söyle bakayım? Adamın kıçı rahat istediği zaman istediği karıyı getirip sikiyor istediği adamı ayağına getiriyor rahat içinde yaşıyor. Sende ona gıcık oluyorsun işte. Kendinizi şimdi ezik hissediyorsunuz o sebeple o duyguyu yaşamışsınız ya başkalarını ezmiyorsunuz :)

Ama emin ol o adamlar olmasaydı dediğim gibi insanların götü öyle bir kalkardı ki.. Herkes "bu benimde hakkım" diyerek birbirlerini ezmeye çalışırdı. Bakın kadınlara. Eskiden dayak yerlerdi otururlardı bi köşeye şimdi öyle mi? Götleri bir karış havada. Neden? Ee onu şuan ezmiyorsun. Konuşmasına izin veriyorsun. Böyle olunca ne oluyor. Tepene çıkıyor. Kendini bi bok sanıyor. İşte böyle hayat.

Jean Calvin'den bir söz gelsin benden size.

Adaletsiz ve diktatörce yönetenler de, yine tanrı tarafından insanların günahlarından dolayı onları cezalandırmak için görevlendirilmişlerdir. - Jean Calvin.

Yahu @DawilRulz Senin Neyin Var Anlıyamıyorum, Nedir Vermiş Veriştirmişsin....

@XzXz Hocamı Geride Bırakmışsın... Bu Dangolozları Övmüşün Neredeyse Yahu......  Sende Gücün Güçlünün Yanındamısın...?

Sana Bir Şey Diyeyimmi.... Şahsım Adına Diyecem....    Ne Kadar Güçlü Olursam Olayım, Maddi Gücüm Malıım Mülküm Ve İmkanlarım Çoğalırsa Çoğalsın, Asla Bu Kimselere Benden Prim Gitmeyecektir...  Bu Edebiyat Değildir Ayrıca Ezik Kimselere Mahsus Bir Akım Hiç Değildir..  Çok Güçlü Kimselerde Diktatörleri Ve Kan Dökmüş İnsanlara Kıymış Kimseleri Lanetlemişlerdir.. Övmemişlerdir.. Seni Derin Düşünmeye Davet Ediyorum.

Ayrıca Dünyayı Şekillendirdikleri Yada Fayda Sağladıkları Savı Kocaman Bir Yalakalıktan İbaret Söylemdir. Asla Savunduğun Tarz Kimseleri Övmeyecem. Hiç Kusura Bakma..

Bence Biraz Hava Al, Sanırım Ruh Halin Sıkıntılı İken Yazdın Bunları...

Yok abim ben gayet rahat ve mantıklı birşekilde düşünerek yazdım. Beni yanlış anladın büyük ihtimal (: Benim demek istediğim şu. Bende faşistleri sevmiyorum ama adamlara kızmıyorum. Neden mi? Adamların kıçı rahat kıçı. Bu dünyada her insanın tek hedefi var. O da mutlu olmaktır. Bu mutluluk peşinde koşar. Gider karı siker, araba ile gezer, cebi para dolsun ister bunların getiri hep mutluluk. Ee bende diyorum ki bu faşist dediğimiz adamların elleri kolları çok geniş. İstediği karıyı gelip siker istediği arabaya biner. Cebi zaten dolu :) Ee sen bu adama ne diyeceksin şimdi? Ama burda kendini ezik gören veya ezilmiş kişiler bu adamlardan öyle nefret ediyorki. Neden? Çünki ucu ona da dokunuyor :) O adamlar hayattan zevk alırken bunlar üzülüyor. Bak bu adamların yaptıkları beni de üzüyor. Ucu bana da dokunuyor ama çıkıpta bu adamlar şöyle şerefsiz böyle ibne demiyorum. Ha elime geçse boğazlarını keserim o ayrı konu. Ama bana burda tutupta o faşistlere laf etmeyin. Faşistler orayı burayı bombalar insanlar üzülür. Savaşta insanın en ihtiyaç duyduğu şey sevgidir. Bu sevgiyi kazanmak içinde çevredekilere iyilik yapar. Neden? İyilik bulacağını düşünür çünki. İşte hayat insanları ezmeseydi insanların gerçek yüzünü herkes çok açıkca görecekti. Ama dar kafalılar bunu göremiyor. İnsanları iyi sanıyor. Öyle falan değil. Bakın zenginin çocuğuna. Şımarığın teki diyeceksiniz. Öyle. İşte insanın eline istediğini verir onu mutlu edersen böyle oluveriyor. İnsanlara acımayacaksın. Hiç bir zaman eline istediğini vermeyeceksin. Vermeyeceksin ki iyi olsun. Götü kalkmasın!

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

sen şimdi bunları buraya yazdın insanları ayaklandırmaktan alırlar seni içeri 

PyramiD, merak etme adamlar istedikleri yerlerde ayaklandırma çıkartıp kaos yaratıyorlar ;) Senin gibi itler de pkk ya destek veriyor işte. Güya pkk kapitalizmin düşmanı, özgürlük için çalışıyor zart zurt.

Konuya gelicek olursak.

Bu dünyada insanlar eşit değil kafanıza sokun şunu. Konuyu açana demiyorum aslında bunu. Sosyalizmmiş, komunizmmiş hepsi hikaye.. Ulan kıçınız rahat değil tabi "her insan eşit olucak" sözü size mutluluk veriyor. neden? çünki siz eziksiniz veya kendinizi ezik görüyorsunuz bunun getirisi ile de bu saçma sapan hayallerle kendinizi avutuyorsunuz :)

katılıyorum.

bu dünyada insanlar eşit değil.

bana miras kaldı 1 trilyon :) fakir fukaranın çocuğu fakirlik çekecek bense miraslık oldum :) fakir çocuk üniversiteye gidecek okuyacak bense zengin hayatın sefasını sürecem altta kalan ezilsin diyecem :)

babanız gelir 60 ına hala çalışır hala belini düzeltememiştir
    zengin adam gününe gün katar dünyanın amuğa koyar skeyim hepinizi der

işte faşistlik işte kapitalistlik :))) konu başlığı kapitalizm olucaktı  la

Aynen hocam. Hep dikkat ederim böylelerine. Kendilerini ezilmiş hissediyorlar "insanlıktan, eşitlikten" bahsediyorlar. O faşist dediğiniz amcalarınız olmasa idi siz böyle olmayacaktınız :) hepinizin götü kalkacaktı. ama iyi oldu iyi. ucu bana da dokunuyor aslında olmasını istemem ama insanlara acımıyorum. O faşist amcalar sizin cezanızı iyi kesiyor :) Onlar sırf kendi çıkarı için yapıyor buna ne diyeceksin hadi söyle bakayım? Adamın kıçı rahat istediği zaman istediği karıyı getirip sikiyor istediği adamı ayağına getiriyor rahat içinde yaşıyor. Sende ona gıcık oluyorsun işte. Kendinizi şimdi ezik hissediyorsunuz o sebeple o duyguyu yaşamışsınız ya başkalarını ezmiyorsunuz :)

Ama emin ol o adamlar olmasaydı dediğim gibi insanların götü öyle bir kalkardı ki.. Herkes "bu benimde hakkım" diyerek birbirlerini ezmeye çalışırdı. Bakın kadınlara. Eskiden dayak yerlerdi otururlardı bi köşeye şimdi öyle mi? Götleri bir karış havada. Neden? Ee onu şuan ezmiyorsun. Konuşmasına izin veriyorsun. Böyle olunca ne oluyor. Tepene çıkıyor. Kendini bi bok sanıyor. İşte böyle hayat.

Jean Calvin'den bir söz gelsin benden size.

Adaletsiz ve diktatörce yönetenler de, yine tanrı tarafından insanların günahlarından dolayı onları cezalandırmak için görevlendirilmişlerdir. - Jean Calvin.

Yahu @DawilRulz Senin Neyin Var Anlıyamıyorum, Nedir Vermiş Veriştirmişsin....

@XzXz Hocamı Geride Bırakmışsın... Bu Dangolozları Övmüşün Neredeyse Yahu......  Sende Gücün Güçlünün Yanındamısın...?

Sana Bir Şey Diyeyimmi.... Şahsım Adına Diyecem....    Ne Kadar Güçlü Olursam Olayım, Maddi Gücüm Malıım Mülküm Ve İmkanlarım Çoğalırsa Çoğalsın, Asla Bu Kimselere Benden Prim Gitmeyecektir...  Bu Edebiyat Değildir Ayrıca Ezik Kimselere Mahsus Bir Akım Hiç Değildir..  Çok Güçlü Kimselerde Diktatörleri Ve Kan Dökmüş İnsanlara Kıymış Kimseleri Lanetlemişlerdir.. Övmemişlerdir.. Seni Derin Düşünmeye Davet Ediyorum.

Ayrıca Dünyayı Şekillendirdikleri Yada Fayda Sağladıkları Savı Kocaman Bir Yalakalıktan İbaret Söylemdir. Asla Savunduğun Tarz Kimseleri Övmeyecem. Hiç Kusura Bakma..

Bence Biraz Hava Al, Sanırım Ruh Halin Sıkıntılı İken Yazdın Bunları...

Yok abim ben gayet rahat ve mantıklı birşekilde düşünerek yazdım. Beni yanlış anladın büyük ihtimal (: Benim demek istediğim şu. Bende faşistleri sevmiyorum ama adamlara kızmıyorum. Neden mi? Adamların kıçı rahat kıçı. Bu dünyada her insanın tek hedefi var. O da mutlu olmaktır. Bu mutluluk peşinde koşar. Gider karı siker, araba ile gezer, cebi para dolsun ister bunların getiri hep mutluluk. Ee bende diyorum ki bu faşist dediğimiz adamların elleri kolları çok geniş. İstediği karıyı gelip siker istediği arabaya biner. Cebi zaten dolu :) Ee sen bu adama ne diyeceksin şimdi? Ama burda kendini ezik gören veya ezilmiş kişiler bu adamlardan öyle nefret ediyorki. Neden? Çünki ucu ona da dokunuyor :) O adamlar hayattan zevk alırken bunlar üzülüyor. Bak bu adamların yaptıkları beni de üzüyor. Ucu bana da dokunuyor ama çıkıpta bu adamlar şöyle şerefsiz böyle ibne demiyorum. Ha elime geçse boğazlarını keserim o ayrı konu. Ama bana burda tutupta o faşistlere laf etmeyin. Faşistler orayı burayı bombalar insanlar üzülür. Savaşta insanın en ihtiyaç duyduğu şey sevgidir. Bu sevgiyi kazanmak içinde çevredekilere iyilik yapar. Neden? İyilik bulacağını düşünür çünki. İşte hayat insanları ezmeseydi insanların gerçek yüzünü herkes çok açıkca görecekti. Ama dar kafalılar bunu göremiyor. İnsanları iyi sanıyor. Öyle falan değil. Bakın zenginin çocuğuna. Şımarığın teki diyeceksiniz. Öyle. İşte insanın eline istediğini verir onu mutlu edersen böyle oluveriyor. İnsanlara acımayacaksın. Hiç bir zaman eline istediğini vermeyeceksin. Vermeyeceksin ki iyi olsun. Götü kalkmasın!

Galiba Serzeniş Seninkisi Ben Köfteyi Çaktım..  Haklı Olduğun Çok Yerler Var Tabi.. Bu Açıdan Bakmamıştım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Haklıyım tabi abim. İnsanlara dikkat ederek birşeyler söylüyorum ben ortaya. Çok bilmişlikte yapmıyorum. Hep kendini ezik hissedenler veya ezilenler konuşuyor bu konuları. İnsanı iyi falan sanıyoruz ama öyle falan değil. Hayat insanı eziyor işte. Yoksa insanın iyi olacağı falan yok. En bariz örneği de çocuklardır. Küçük çocuk deyip geçmiyorum hareketlerini inceliyorum. Eline istediğini verince götü kalkıyor. Hep bir mutluluk arayışındalar. Kendilerini mutlu edenlerle birlikte oluyorlar.

Bir örnek ile açıklarsam kısaca şöyle. Benim yiğen var 2.5 yaşında. Huysuzun teki ben ara sıra döverim bunu :) Sonra bunun suyuna gidip iyi geçinmeye çalıştım bir gün düzgünce oyunlar oynadık vs. Daha sonra evlerine gittiğimde yanında oyuncaklar mutlu olduğu çok belli. Naber dedim. Sen git seni istemiyorum dedi :) Çocuk falan diye geçmemek lazım. O an mutlu olduğunda beni istemedi ama mutsuz olduğunda bana yalakalık yapar. İşte insan bu kadar nankör.

pesimistic tarafından 04/Ara/12 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 7567 Toplam Mesaj: 49