folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapı Kilitlendi Anahtarlar Acmıyor Nasıl Acarız Bu Kapıyı

Kapı Kilitlendi Anahtarlar Acmıyor Nasıl Acarız Bu Kapıyı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadan basma kilitli cocugun teki kapının arkasındakı kilit yerıne basıyor kapıyı cekıyor anahtarları denedım ama acamadım baska türlü nasıl acarız bu kapıyım bide wc nın kapısı a.q :D 

şu resımdekınden : http://images.gittigidiyor.com/4281/ROZA-KIMEX-AMERIKAN-KAPI-TOPUZLU-KILIT-YUVARLAK__42816534_0.jpg

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

kır? :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok daha neler amk D:

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

kredi kartıyla açabilirsin kapının dilini açacak şekilde

en kolay yöntem budur

onun dışında tornavidayı al çekiçle tam kilide vur başka türlü açılmaz...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

diğer odaların anahtarlarını deneyin. numarası aynı olan tutar. Olmazsa dilin oldugu yere dogru omuzla ama amerikan kapıdır omzun icerde kalır. Anahtar bul aynı kilit tarzı olan baska kapılaradn 

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bütün anahtarlarla denedım acmadı .. neden master anahtar yapmazlar bu kapılara anlamadım .. kredi kartıyla dil kısmınamı vurucaz?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Kola kutusunun metali ile dili içeri itmeyi dene...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

bütün anahtarlarla denedım acmadı .. neden master anahtar yapmazlar bu kapılara anlamadım .. kredi kartıyla dil kısmınamı vurucaz?

hayır ya kredi kartıyla kapıyla kolonun arasına sokacan kilidin dilini açmak için

ama kredi kartı folloş olur şöyle migros money club kart fln varsa onla dene başka türlü açamazsın bu kapıyı

bu topuz kilitler lanetlidir Allah kimsenin başına getirmesin...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam kilit yerine bastıysa kartla falan açamazsın. Normalde çelik kapı kilitli değilken kart ile dili ittirip açabiliyosun fakat senin kapı bildiğin kilitli kart iş görmez. Ya çilingir çağırcan ya kırcan :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

hangi kapi oldugunu soylede ona gore yardimci olalim celik kapimi yoksa normal oda kapisimi..

celik kapiysa en iyi yontem kredi karti ve benzeri ince metal veya sert ince mika kapiyi iterek ters yone yani mentese yonune cekere kredi kardi dilin oldugu kisma dogru it varsa imkan acmaya calistigin seyi yaglaki dil yaglansin daha rahat acilir..

normal oda kapisiysa mentese yonune vargucunle cek it dil atgar hemen veya sert bir metal ile kapiyi terse iterek dil attirabilirsin veya kol cercevesini sok soktukten sonra cozersin okadari anlatamam uygulamali gostermek lazim :))

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Hocam kilit yerine bastıysa kartla falan açamazsın. Normalde çelik kapı kilitli değilken kart ile dili ittirip açabiliyosun fakat senin kapı bildiğin kilitli kart iş görmez. Ya çilingir çağırcan ya kırcan :D

kilit yerine basıp basmaması önemli değil daha evvelsi gün aynı şey oldu yine kredi kartıyla açtık aynı bu topuz kilitlerden

yada topuz kilidi kıracan başka yolu yok uğraştırır biraz ama 25 liralık bişey zaten...

bu arada adam içerde mi lan hala :)

Toplam Hit: 11132 Toplam Mesaj: 30