Kapı Kilitlendi Anahtarlar Acmıyor Nasıl Acarız Bu Kapıyı
-
arkadan basma kilitli cocugun teki kapının arkasındakı kilit yerıne basıyor kapıyı cekıyor anahtarları denedım ama acamadım baska türlü nasıl acarız bu kapıyım bide wc nın kapısı a.q :D
şu resımdekınden : http://images.gittigidiyor.com/4281/ROZA-KIMEX-AMERIKAN-KAPI-TOPUZLU-KILIT-YUVARLAK__42816534_0.jpg
-
kır? :D
-
yok daha neler amk D:
-
kredi kartıyla açabilirsin kapının dilini açacak şekilde
en kolay yöntem budur
onun dışında tornavidayı al çekiçle tam kilide vur başka türlü açılmaz... -
diğer odaların anahtarlarını deneyin. numarası aynı olan tutar. Olmazsa dilin oldugu yere dogru omuzla ama amerikan kapıdır omzun icerde kalır. Anahtar bul aynı kilit tarzı olan baska kapılaradn
-
bütün anahtarlarla denedım acmadı .. neden master anahtar yapmazlar bu kapılara anlamadım .. kredi kartıyla dil kısmınamı vurucaz?
-
Kola kutusunun metali ile dili içeri itmeyi dene...
-
h2run bunu yazdı
bütün anahtarlarla denedım acmadı .. neden master anahtar yapmazlar bu kapılara anlamadım .. kredi kartıyla dil kısmınamı vurucaz?
hayır ya kredi kartıyla kapıyla kolonun arasına sokacan kilidin dilini açmak için
ama kredi kartı folloş olur şöyle migros money club kart fln varsa onla dene başka türlü açamazsın bu kapıyı
bu topuz kilitler lanetlidir Allah kimsenin başına getirmesin... -
Hocam kilit yerine bastıysa kartla falan açamazsın. Normalde çelik kapı kilitli değilken kart ile dili ittirip açabiliyosun fakat senin kapı bildiğin kilitli kart iş görmez. Ya çilingir çağırcan ya kırcan :D
-
hangi kapi oldugunu soylede ona gore yardimci olalim celik kapimi yoksa normal oda kapisimi..
celik kapiysa en iyi yontem kredi karti ve benzeri ince metal veya sert ince mika kapiyi iterek ters yone yani mentese yonune cekere kredi kardi dilin oldugu kisma dogru it varsa imkan acmaya calistigin seyi yaglaki dil yaglansin daha rahat acilir..
normal oda kapisiysa mentese yonune vargucunle cek it dil atgar hemen veya sert bir metal ile kapiyi terse iterek dil attirabilirsin veya kol cercevesini sok soktukten sonra cozersin okadari anlatamam uygulamali gostermek lazim :))
-
NmC bunu yazdı
Hocam kilit yerine bastıysa kartla falan açamazsın. Normalde çelik kapı kilitli değilken kart ile dili ittirip açabiliyosun fakat senin kapı bildiğin kilitli kart iş görmez. Ya çilingir çağırcan ya kırcan :D
kilit yerine basıp basmaması önemli değil daha evvelsi gün aynı şey oldu yine kredi kartıyla açtık aynı bu topuz kilitlerden
yada topuz kilidi kıracan başka yolu yok uğraştırır biraz ama 25 liralık bişey zaten...
bu arada adam içerde mi lan hala :)