Kapı Kilitlendi Anahtarlar Acmıyor Nasıl Acarız Bu Kapıyı
-
COURAGE_x bunu yazdı
hangi kapi oldugunu soylede ona gore yardimci olalim celik kapimi yoksa normal oda kapisimi..
celik kapiysa en iyi yontem kredi karti ve benzeri ince metal veya sert ince mika kapiyi iterek ters yone yani mentese yonune cekere kredi kardi dilin oldugu kisma dogru it varsa imkan acmaya calistigin seyi yaglaki dil yaglansin daha rahat acilir..
normal oda kapisiysa mentese yonune vargucunle cek it dil atgar hemen veya sert bir metal ile kapiyi terse iterek dil attirabilirsin veya kol cercevesini sok soktukten sonra cozersin okadari anlatamam uygulamali gostermek lazim :))
normal oda kapısı işte .. dedıgını yaptım cekip ittim ama tık demedı namussuz :D kol cercevısını sokecek yer yokki vida felan nerden sökücez
-
h2run bunu yazdıCOURAGE_x bunu yazdı
hangi kapi oldugunu soylede ona gore yardimci olalim celik kapimi yoksa normal oda kapisimi..
celik kapiysa en iyi yontem kredi karti ve benzeri ince metal veya sert ince mika kapiyi iterek ters yone yani mentese yonune cekere kredi kardi dilin oldugu kisma dogru it varsa imkan acmaya calistigin seyi yaglaki dil yaglansin daha rahat acilir..
normal oda kapisiysa mentese yonune vargucunle cek it dil atgar hemen veya sert bir metal ile kapiyi terse iterek dil attirabilirsin veya kol cercevesini sok soktukten sonra cozersin okadari anlatamam uygulamali gostermek lazim :))
normal oda kapısı işte .. dedıgını yaptım cekip ittim ama tık demedı namussuz :D kol cercevısını sokecek yer yokki vida felan nerden sökücez
düğmenn basildiği taraftan sökebilirsin birtek kardeşim birçok kez kendini kilitledi böyle ya kıracaksın yada anahtarları dene bazen tutukluk yapabiliyor ki kardeşimin kitlediği odayı açmak için 1 saat uğraştım doğru anahtarla biraz zorlayınca oluyor kapıyı kendine doğru falan çek anahtarı öyle çevirmeyi dene.
-
ben 2 gün o kilite bakıp nasıl sökülüceğini bulmaya çalışdım :d o yuvarlak kapıya dayalı olan şeyi çevircen gerisi geliyor zaten kolay
-
menteşelerin vidalarından sökebilirsin.
Aslında bir tekme koy bence öyle sağlam bir kilit değil, bence esner açılır kırılmadan fazla abanmadan tekmelersen
-
ersn bunu yazdı
ben 2 gün o kilite bakıp nasıl sökülüceğini bulmaya çalışdım :d o yuvarlak kapıya dayalı olan şeyi çevircen gerisi geliyor zaten kolay
onu denedım oradan acılacak gıbı degil
-
HolyOne bunu yazdı
Aslında bir tekme koy bence öyle sağlam bir kilit değil, bence esner açılır kırılmadan fazla abanmadan tekmelersen
bi kac tekme attım ama acılmadı kırmaktan korkuyorum şeyh :D kapının tanesı 300-400 lira :D:D:D vida felan yok bu lanet kilitlerde
-
h2run bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
bi kac tekme attım ama acılmadı kırmaktan korkuyorum şeyh :D kapının tanesı 300-400 lira :D:D:D vida felan yok bu lanet kilitlerde
birader içerde çocuk var mı yok mu :) öyle bir yazmışsın ki içerde kilitli bir çocuk var a.k...
vidası var topuzun altında bir kasnak var onu tornavidayla biraz kanırt ondan sonra yan keski ile o kasnağı kopar sonra vidaları görürsün zaten sökersin ama yine uğraştırır
kilide zarar vermeden açmanın tek yolu kredi kartı birader bazılarıda atıp tutuyor amk
hani bilmesek tmm diyecez
youtube ta how to unlock a door with a credit card veya how to open a door with a credit card fln yaz bak ordaki videolara... -
çok kırdım onlardan kır başka yolu yok hani çevirrirsn dönmez ya bir süre sonra iyice çevir kır çıkar çıkmazsa tekmele
qzkn tarafından 20/Ağu/12 21:45 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.tahribat.com/Forum-Anahtar-Kullanmadan-Kapi-Kilidini-Acmak-Topuz-Kapi-Kolu-113904/2/ bak bu konuda da aynı sey olmus murid baska bi anahtarla acmıs hasar vermeden bu sekilde acarsın yoksa kapıya yada kasasına mudahale etmen lazım
-
şirkette bu kilitlerden kullanılıyor ve 7 8 defa kilitli kaldı kapılar, her defasında ben açtım.
topuzdaki kilit sadece topuzun dönmesini engeller. dille bir bağlantısı yoktur.
eğer kapı aralığı darsa kredi kartı zor olur,
hani şu kırtasiyelerde satılan(veya ona benzer bişey, kredi kartı tarzı bişeyde olabilir ama zorlar), dosyayı kitap haline getirmek için kapak ve sona koyulan çok ince plastik var onu 2 ye katlayarak kapının birleşme çizgisinin en alt bölümünden sok arkaya doğru, yarısı arkaya çıksın ve yukarı doğru çek, dile denk geldiğinde durucaktır.
orda kapıyı ileri geri yaparak elindekini yukarı doğru çek açılır.edit: pet şişeyi kesip düz kağıt haline getirip deneyebilrisin.
al bide resim çekim:) resimdeki kağıdın yerine pet şişe veya kağıttan daha sert bişey deneyerek açabilirsin. dile geldiğinde kapıyı ileri geri zorlayarak kartı yukarı çektir. ama kart derinde olsun. ve resimdeki gibi çapraz olsun.
ercag tarafından 20/Ağu/12 23:52 tarihinde düzenlenmiştir