folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapı Kilitlendi Anahtarlar Acmıyor Nasıl Acarız Bu Kapıyı

Kapı Kilitlendi Anahtarlar Acmıyor Nasıl Acarız Bu Kapıyı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

hangi kapi oldugunu soylede ona gore yardimci olalim celik kapimi yoksa normal oda kapisimi..

celik kapiysa en iyi yontem kredi karti ve benzeri ince metal veya sert ince mika kapiyi iterek ters yone yani mentese yonune cekere kredi kardi dilin oldugu kisma dogru it varsa imkan acmaya calistigin seyi yaglaki dil yaglansin daha rahat acilir..

normal oda kapisiysa mentese yonune vargucunle cek it dil atgar hemen veya sert bir metal ile kapiyi terse iterek dil attirabilirsin veya kol cercevesini sok soktukten sonra cozersin okadari anlatamam uygulamali gostermek lazim :))

normal oda kapısı işte .. dedıgını yaptım cekip ittim ama tık demedı namussuz :D kol cercevısını sokecek yer yokki vida felan nerden sökücez

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    COURAGE_x bunu yazdı

hangi kapi oldugunu soylede ona gore yardimci olalim celik kapimi yoksa normal oda kapisimi..

celik kapiysa en iyi yontem kredi karti ve benzeri ince metal veya sert ince mika kapiyi iterek ters yone yani mentese yonune cekere kredi kardi dilin oldugu kisma dogru it varsa imkan acmaya calistigin seyi yaglaki dil yaglansin daha rahat acilir..

normal oda kapisiysa mentese yonune vargucunle cek it dil atgar hemen veya sert bir metal ile kapiyi terse iterek dil attirabilirsin veya kol cercevesini sok soktukten sonra cozersin okadari anlatamam uygulamali gostermek lazim :))

normal oda kapısı işte .. dedıgını yaptım cekip ittim ama tık demedı namussuz :D kol cercevısını sokecek yer yokki vida felan nerden sökücez

düğmenn basildiği taraftan sökebilirsin birtek kardeşim birçok kez kendini kilitledi böyle ya kıracaksın yada anahtarları dene bazen tutukluk yapabiliyor ki kardeşimin kitlediği odayı açmak için 1 saat uğraştım doğru anahtarla biraz zorlayınca oluyor kapıyı kendine doğru falan çek anahtarı öyle çevirmeyi dene.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben 2 gün o kilite bakıp nasıl sökülüceğini bulmaya çalışdım :d  o yuvarlak kapıya dayalı olan şeyi çevircen  gerisi geliyor zaten kolay

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

menteşelerin vidalarından sökebilirsin.

Aslında bir tekme koy bence öyle sağlam bir kilit değil, bence esner açılır kırılmadan fazla abanmadan tekmelersen

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ersn bunu yazdı

ben 2 gün o kilite bakıp nasıl sökülüceğini bulmaya çalışdım :d  o yuvarlak kapıya dayalı olan şeyi çevircen  gerisi geliyor zaten kolay

onu denedım oradan acılacak gıbı degil 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Aslında bir tekme koy bence öyle sağlam bir kilit değil, bence esner açılır kırılmadan fazla abanmadan tekmelersen

bi kac tekme attım ama acılmadı kırmaktan korkuyorum şeyh :D kapının tanesı 300-400 lira :D:D:D vida felan yok bu lanet kilitlerde 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

bi kac tekme attım ama acılmadı kırmaktan korkuyorum şeyh :D kapının tanesı 300-400 lira :D:D:D vida felan yok bu lanet kilitlerde 

birader içerde çocuk var mı yok mu :) öyle bir yazmışsın ki içerde kilitli bir çocuk var a.k...

vidası var topuzun altında bir kasnak var onu tornavidayla biraz kanırt ondan sonra yan keski ile o kasnağı kopar sonra vidaları görürsün zaten sökersin ama yine uğraştırır

kilide zarar vermeden açmanın tek yolu kredi kartı birader bazılarıda atıp tutuyor amk

hani bilmesek tmm diyecez

youtube ta how to unlock a door with a credit card veya how to open a door with a credit card fln yaz bak ordaki videolara...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

çok kırdım onlardan kır başka yolu yok hani çevirrirsn dönmez ya bir süre sonra iyice çevir kır çıkar çıkmazsa tekmele

qzkn tarafından 20/Ağu/12 21:45 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Anahtar-Kullanmadan-Kapi-Kilidini-Acmak-Topuz-Kapi-Kolu-113904/2/ bak bu konuda da aynı sey olmus murid baska bi anahtarla acmıs hasar vermeden bu sekilde acarsın yoksa kapıya yada kasasına mudahale etmen lazım

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

şirkette bu kilitlerden kullanılıyor ve 7 8 defa kilitli kaldı kapılar, her defasında ben açtım.

topuzdaki kilit sadece topuzun dönmesini engeller. dille bir bağlantısı yoktur.

eğer kapı aralığı darsa kredi kartı zor olur,

hani şu kırtasiyelerde satılan(veya ona benzer bişey, kredi kartı tarzı bişeyde olabilir ama zorlar), dosyayı kitap haline getirmek için kapak ve sona koyulan çok ince plastik var onu 2 ye katlayarak kapının birleşme çizgisinin en alt bölümünden sok arkaya doğru, yarısı arkaya çıksın ve yukarı doğru çek, dile denk geldiğinde durucaktır.

orda kapıyı ileri geri yaparak elindekini yukarı doğru çek açılır.

edit: pet şişeyi kesip düz kağıt haline getirip deneyebilrisin.

al bide resim çekim:) resimdeki kağıdın yerine pet şişe veya kağıttan daha sert bişey deneyerek açabilirsin. dile geldiğinde kapıyı ileri geri zorlayarak kartı yukarı çektir. ama kart derinde olsun. ve resimdeki gibi çapraz olsun.

ercag tarafından 20/Ağu/12 23:52 tarihinde düzenlenmiştir

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
Toplam Hit: 11134 Toplam Mesaj: 30