Kapı Kilitlendi Anahtarlar Acmıyor Nasıl Acarız Bu Kapıyı
-
çilingir yokmu civarda
-
hocam bende aynı kapı kolundan var, senin söylediğin gibi denedim. o iç basma kilit sadece kapı kolunun dönmesini engelliyor ve anahtarla da etkisiz hale getirilebiliyor. tek yöntem bir önceki arkadasın da söylediği gibi kredi kartı yada ince bişeyle o dili açman. Bu arada o anahtarlar uymuyor demekki

-
Olay kia ile başlar yeah ile biter :D uğraşma
şaka şaka lan :) kapı kulpunu tut yukarı doğru itele torna vida sok araya omuz vur açılır denedim oldu :)
-
normal yönde kolu biraz zorla kendiliginden açılacak zaten. ekstra bir şeye gerek yok (:
-
ya ne bu kadar kafanı yoruyorsun çağır bir çilingir o kadar
-
Hocam kapı sana mı ait ona göre yazam :)
-
bizim kırıkkalede heralde çok ucuzdu bu kapı kolları bizim evde de var kardeşim..
bizimki de bozulmuştu..kapı kolu dilini yönlendiremiyordu..pervazda bulununa dilin yuvasını tornavida ile genişlettim ve dili öyle rahatça içine soktum..pervazdaki dil yuvası levhadan yapılmıştır..esneme özelliği vardır
-
fdd dershanesi varsa yakınlarda git kat görevlisine bi yardım iste zira fdd lerde genellikle bu kapı kollarından olur ve veletler hep bozar o adam da yapar
-
kır koç boyuzu bul bir yerden dayan ben bunu bankamatik kartı ile açıyordum seni bilmem
x-files tarafından 21/Ağu/12 17:18 tarihinde düzenlenmiştir