folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kararsızlık/Atalet

Kararsızlık/Atalet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

aynı benim eski halim amk :D hacı yapıcak en güzel şey ufak tefek şeyleri sonuna kadar götürüp bitirmek şöyle düşün bi oyundaki en büyük hedefin nasıl bölüm sonlarına doğru ilerleyip oyunu bitirmek gibi. hedefleri küçük koyup sonuna kadar git önce sonra büyütürsün.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hocam kendine bi program hazırla yapmak istediğin şeyleri kağıda yaz ve bunlar sürekli gözünün önünde olsun yapmadığın zmn kendini cezalandırabileceğin bi sistem ayarla mesela diyorum akşam c# çalışıcan 1 saat (bunun dışında da başka birşeye merak salmayıp sadece bunun üzerine gideceğini düşünerek örnek veriyorum) eğer o c# ı çalışmazsan akşam vakti o bir saatde ozmn kendine bi ceza vermen lazım nebilmi şıanv çekmek olur yarım saat kitap okumak olur bulaşığın varsa evde onları yıkamak olur ama vereceğin cezada aynı zmanda seni başka bir işde geliştirecek bişey olmalı bu şekilde bi sistem denemeni öneririm ama burdaki en önemli olay yazmak hoca ne yapamak istiyosun onların hepsini bi kağıda yaz sonra içlerinden cidden uğraşmak istemiceklerini ele sil geri kalanalara uygun günlük vaktini harcıyabileceğin bi program yaz ve bu programda uymadığın hep kısmında o vakitde ceza olarak kendine başka bişe uygulu bu şekilde yenebileceğine inanıyorum deneyip faydalı olan arkadaşlarım var sorun olursa pm atarsın buralardayım..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

arkadaş bul kendine. ancak belli hedefleri olan hırs yapan arkadaşlar. senden daha akıllı insanlar bul. hali hazırdaki arkadaş çevrenle arana biraz mesage koy onlar gibi olma onlar senin gibi olsun

çevrende bu şekilde birilerini bulmak zor olabilir. ancak kendinden büyük insanlarla takılmaya bak.

hiç bi anını boş geçirme. spor kursuna yazıl. yada yüzme kursuna. birine mutlaka git

ücretsiz kurslar oluyor belediyelerin bunlardan birine git.

internetten ortam yapayım kız düşüreyim bunları geç. 

kendine kız arkadaş ortamı oluştur. ve bu kızlar gezip tozmayı sevenlerden değil çalışan akıllı kızlardan olsun ve ayda bir yada iki kez görüşürsün zaten fazlası zarar. bunu nasıl yapıcam dersen biraz kendini toparladıktan sonra oluşacaktır kendiliğinden.

hiç bi şekilde boş durma boş duracak ortam yaratma kendine. sabahları erken kalkıp yapacağın bi işle uğraş. uykuyu çok abartma 

dizi izlemeyi bırak. atıyorum kurtlar vadisi gbi haftalık tek bir dizi ayarla kendine bunun dışında tv izleme.

kendini kitap okumaya alıştır. kitapçılara git en azından almasanda git gez. kitap okuyanlar arkadaş bul kendine. ilk başlarda çok sıkar ancak bir süre sonra alışırsın devamlı okumak istersin 

kendine küçük işler seç yapabileceğin ve bunları bitir. 

baktın olmuyor yaşın kaç bilmiyrum. bir işe gir bedava çalış gerekirse ama bu market yada satış temsilciliği yada burger de çalışmak olmasın. kurumsal bi iş bul yada buldur. sonrasında kendini büyük bir değişimin içinde bulucaksın

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Yapmak istediğin işle ilgili verileri topla sıralamaya koy ve asama asama gerçekleştir hoca ilerleyişi görünce atalet gidiyor azim geliyor ama sabır da önemli Tabiki 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    dertli bunu yazdı

arkadaş bul kendine. ancak belli hedefleri olan hırs yapan arkadaşlar. senden daha akıllı insanlar bul. hali hazırdaki arkadaş çevrenle arana biraz mesage koy onlar gibi olma onlar senin gibi olsun

çevrende bu şekilde birilerini bulmak zor olabilir. ancak kendinden büyük insanlarla takılmaya bak.

hiç bi anını boş geçirme. spor kursuna yazıl. yada yüzme kursuna. birine mutlaka git

kendine kız arkadaş ortamı oluştur. ve bu kızlar gezip tozmayı sevenlerden değil çalışan akıllı kızlardan olsun ve ayda bir yada iki kez görüşürsün zaten fazlası zarar. bunu nasıl yapıcam dersen biraz kendini toparladıktan sonra oluşacaktır kendiliğinden.

hiç bi şekilde boş durma boş duracak ortam yaratma kendine. sabahları erken kalkıp yapacağın bi işle uğraş. uykuyu çok abartma 

dizi izlemeyi bırak. atıyorum kurtlar vadisi gbi haftalık tek bir dizi ayarla kendine bunun dışında tv izleme.

kendini kitap okumaya alıştır. kitapçılara git en azından almasanda git gez. kitap okuyanlar arkadaş bul kendine. ilk başlarda çok sıkar ancak bir süre sonra alışırsın devamlı okumak istersin 

baktın olmuyor yaşın kaç bilmiyrum. bir işe gir bedava çalış gerekirse ama bu market yada satış temsilciliği yada burger de çalışmak olmasın. kurumsal bi iş bul yada buldur. sonrasında kendini büyük bir değişimin içinde bulucaksın

zaten kendimden büyüklerle de takılıyorum hocam bol bol
    kurs işleri parayla oldugu için kıza para ayırıyorum zaten belli bi bütçe o yüzden bunları yapamıyorum kız arkadaşım var yani
    ortamda var mesela gezip tozmak çok yok ama takılıyoruz arada
    uyku çok abartı günün yarısını uyuyarak geçiriyorum zaten 
    dizi haftada bir game of thrones izliyorum o kadar
    kitap zaten okuyorum iyi bir şekilde
    küçük işler yapabiliceğim bunu yapabilirim sanırım
    iş konusunda bazı adımlarım var sonuçlarını bekliyorum hocam

belediye kursları demişsin hocam emin ol içimden çok geçiriyorum ama üşenip gidemiyorum yani

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

aynı benim eski halim amk :D hacı yapıcak en güzel şey ufak tefek şeyleri sonuna kadar götürüp bitirmek şöyle düşün bi oyundaki en büyük hedefin nasıl bölüm sonlarına doğru ilerleyip oyunu bitirmek gibi. hedefleri küçük koyup sonuna kadar git önce sonra büyütürsün.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    dertli bunu yazdı

zaten kendimden büyüklerle de takılıyorum hocam bol bol
    kurs işleri parayla oldugu için kıza para ayırıyorum zaten belli bi bütçe o yüzden bunları yapamıyorum kız arkadaşım var yani
    ortamda var mesela gezip tozmak çok yok ama takılıyoruz arada
    uyku çok abartı günün yarısını uyuyarak geçiriyorum zaten 
    dizi haftada bir game of thrones izliyorum o kadar
    kitap zaten okuyorum iyi bir şekilde
    küçük işler yapabiliceğim bunu yapabilirim sanırım
    iş konusunda bazı adımlarım var sonuçlarını bekliyorum hocam

belediye kursları demişsin hocam emin ol içimden çok geçiriyorum ama üşenip gidemiyorum yani

- ortamını değiştir o zaman başka insanlar bul

- kurs işi parayla değil dediğim gibi belediyeler bu işte gayet iyi durumda araştır mutlaka bulursun ücretsiz olanları

- kitap herkes gibi okuyorsundur bir iki sayfa sonra sıkılır bırakırsın oda ayda br eline alırsın

aklına gelen bişeyi hemen yap birazdan yaparım sonra yaparım şu vakit yaparım dedikçe ipin ucu kaçıcaktır.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bunları deniycem hocam hatta şimdi post-it kağıtlarını alıp yatağımın yanına hemen yapıştırıcam bakalım sonuçları ne olucak ama öyle bi durumdayim ki yani mesela dişlerimi fırçalıycam diyorum ilk 2-3 gün sabah öğle akşam fırçalıyorum 2-3 gün fırçalamıyıorum sonra kafama esiyor gece fırçalıyorum çok boşlamışım ben aslında ilk okul zamanları sorumluluk alan yerine getirenbiriydim sanırım bunlar eve bilgisayar aldıkdan sonra kayboldu :( 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

benzer bi durum bende de var ;/

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Ben onun en üst leveline geçmiştir bunu 10 levele bölsen 10 en yükseği olsa kendime vereceğim puan 8 dir oderece ama zorda kalınca geçiyor iş bana kaldıysa sittin sene yapmıyorum amq

Şuan değil ama eskiden ben evde kimse olmadığı zaman aç oturuyordum gidipte kendime birşey hazırlamıyordum sonra eve geldiğinde insalar bana yiyecek birşey verin diyordum :D

Peroksit tarafından 22/Nis/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 4255 Toplam Mesaj: 34