folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kararsızlık/Atalet

Kararsızlık/Atalet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

en kötü karar kararsızlıktan iyidir...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

aynı durum bende de vardı yenmek zor oldu.. tabi tam anlamıyla yenmiş değilim bir işten çabuk sıkılıyorum ve herşeyi öğrenme merakım vardı

şöyle bir karar aldım 1 işi bitirmeden diğerlerine ne olursa olsun geçmeyeceğim diye gözümü kırpmadan diğer işleri siliyorum bitirmeye çalışıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

ne alaka amq zaten karar verememenin sebebi bu en iyisi seçmeye çalışmak ve en iyiyi bulamadığın için karar verememek eğer kötüyü seçersem geri dönüşü olmıyacak vs demek artis artis konuşanların çoğu sümüklü gözlüklü 31 çeken ergen burada amq anlamıyorum herkez işine geldimi asıp kesiyor herşeyi biliyormuş gibi tavsiye veriyor

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

ne alaka amq zaten karar verememenin sebebi bu en iyisi seçmeye çalışmak ve en iyiyi bulamadığın için karar verememek eğer kötüyü seçersem geri dönüşü olmıyacak vs demek artis artis konuşanların çoğu sümüklü gözlüklü 31 çeken ergen burada amq anlamıyorum herkez işine geldimi asıp kesiyor herşeyi biliyormuş gibi tavsiye veriyor

hadi lan ordan sanamı soracaz tavsiye verip vermiyeceğimizi 2003 id diye havan kime dızo

demekki sende bu tiplerdensinki üstüne alındın amk kararsız adamlar hayatlarındada başarısızdır zaten demekki onlardan birisisin...

dediğim gibi en kötü karar kararsızlıktan iyidir!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

hayat iştee bende spartacüsü izlerken spartacüs crixus oluyorum game of thrones ta jon snoww aaqq sonra dizi bitiyor ahaa kendi gerçekliğime dönüyorum ulan ömer diyorum hayatın sıkıcı monoton yaş 25 baltanın sapı bile olmadık diorum yap bitiir şu ziktğimin okulunu uğraş çabala harmanlaa diorum bir yerde yapsamda bir yerde takılıyorum kendimi aşsam karşıma başkası çıkıyorr hayatımıza biz karar veremiyoruzki ataletimizi yenelim başkalarınının ellerindee maalesef hayaatımızzz aha ben biiraz atlaatım sana bir kitap tavsiye edeyim buraya yazmanın bile aslında içinde boşluktan kaynaklandığını  onay aradığını ifade eden güzel bir kitap WAYNE DYER HATALI ALANLARINIZ al bunu oku sadece oku 

blackglove tarafından 22/Nis/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

İts My Life. NOW or NEVER
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

hadi lan ordan sanamı soracaz tavsiye verip vermiyeceğimizi 2003 id diye havan kime dızo

demekki sende bu tiplerdensinki üstüne alındın amk kararsız adamlar hayatlarındada başarısızdır zaten demekki onlardan birisisin...

başarısızım ve mutluyum :D yukarıdada yazdım zaten kararsızım şöyleyim böyleyim adamın götünü sikerim ha :D dikkat et

+ sen ne sikim oldunda konuşuyon lan sabancımısın olm ? göster başarılarınıda imrenek sana ama senin gibi bi piçe imrenilmez laflara bak 2003 üyesiymiş felan ulan eziklik kompleksi ağzından yüzünden akıyor beyinsiz mal

Peroksit tarafından 22/Nis/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

dikkat dağınıklığı var sende

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

imzamı oku

haline şükret

bak burda ne demişsin

birşeyi yapmazsam ne olucagını biliyorum şuan götümün üzerinde oturup ders çalışmazsam bi sike sap olamıycağımı biliyorum ama çalışmıyorum kafam rahat vicdanım zorlamıyor beni hiç birşey zorlamıyor . yenemiyorum bunları

inana insanınxötünden şırıngayla kan alırlar bak demedi deme

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

başarısızım ve mutluyum :D yukarıdada yazdım zaten kararsızım şöyleyim böyleyim adamın götünü sikerim ha :D dikkat et

gel sik bakalım nasıl sikion benimkinin kafası hariç 28 cm

dikkat ettimde hep muhalefetsin birader hep ters düşüncelerin var yamuk bi tip olduğun kesin

bu zamana kadar nasıl tutmuşlar seni burda anlamadım torpil kaymışlar sana sanırım lol

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

+ sen ne sikim oldunda konuşuyon lan sabancımısın olm ? göster başarılarınıda imrenek sana ama senin gibi bi piçe imrenilmez laflara bak 2003 üyesiymiş felan ulan eziklik kompleksi ağzından yüzünden akıyor beyinsiz mal

küfürlerini aynen geri iade ediyorum peroksitmisin her ne yarrağımsan

AllahinOglu tarafından 22/Nis/13 21:20 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4257 Toplam Mesaj: 34