Kararsızlık/Atalet
-
en kötü karar kararsızlıktan iyidir...
-
aynı durum bende de vardı yenmek zor oldu.. tabi tam anlamıyla yenmiş değilim bir işten çabuk sıkılıyorum ve herşeyi öğrenme merakım vardı
şöyle bir karar aldım 1 işi bitirmeden diğerlerine ne olursa olsun geçmeyeceğim diye gözümü kırpmadan diğer işleri siliyorum bitirmeye çalışıyorum -
DaveReed bunu yazdı
ne alaka amq zaten karar verememenin sebebi bu en iyisi seçmeye çalışmak ve en iyiyi bulamadığın için karar verememek eğer kötüyü seçersem geri dönüşü olmıyacak vs demek artis artis konuşanların çoğu sümüklü gözlüklü 31 çeken ergen burada amq anlamıyorum herkez işine geldimi asıp kesiyor herşeyi biliyormuş gibi tavsiye veriyor
-
Peroksit bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ne alaka amq zaten karar verememenin sebebi bu en iyisi seçmeye çalışmak ve en iyiyi bulamadığın için karar verememek eğer kötüyü seçersem geri dönüşü olmıyacak vs demek artis artis konuşanların çoğu sümüklü gözlüklü 31 çeken ergen burada amq anlamıyorum herkez işine geldimi asıp kesiyor herşeyi biliyormuş gibi tavsiye veriyor
hadi lan ordan sanamı soracaz tavsiye verip vermiyeceğimizi 2003 id diye havan kime dızo
demekki sende bu tiplerdensinki üstüne alındın amk kararsız adamlar hayatlarındada başarısızdır zaten demekki onlardan birisisin...
dediğim gibi en kötü karar kararsızlıktan iyidir! -
hayat iştee bende spartacüsü izlerken spartacüs crixus oluyorum game of thrones ta jon snoww aaqq sonra dizi bitiyor ahaa kendi gerçekliğime dönüyorum ulan ömer diyorum hayatın sıkıcı monoton yaş 25 baltanın sapı bile olmadık diorum yap bitiir şu ziktğimin okulunu uğraş çabala harmanlaa diorum bir yerde yapsamda bir yerde takılıyorum kendimi aşsam karşıma başkası çıkıyorr hayatımıza biz karar veremiyoruzki ataletimizi yenelim başkalarınının ellerindee maalesef hayaatımızzz aha ben biiraz atlaatım sana bir kitap tavsiye edeyim buraya yazmanın bile aslında içinde boşluktan kaynaklandığını onay aradığını ifade eden güzel bir kitap WAYNE DYER HATALI ALANLARINIZ al bunu oku sadece oku
blackglove tarafından 22/Nis/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
DaveReed bunu yazdıPeroksit bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
hadi lan ordan sanamı soracaz tavsiye verip vermiyeceğimizi 2003 id diye havan kime dızo
demekki sende bu tiplerdensinki üstüne alındın amk kararsız adamlar hayatlarındada başarısızdır zaten demekki onlardan birisisin...
dediğim gibi en kötü karar kararsızlıktan iyidir!başarısızım ve mutluyum :D yukarıdada yazdım zaten kararsızım şöyleyim böyleyim adamın götünü sikerim ha :D dikkat et
+ sen ne sikim oldunda konuşuyon lan sabancımısın olm ? göster başarılarınıda imrenek sana ama senin gibi bi piçe imrenilmez laflara bak 2003 üyesiymiş felan ulan eziklik kompleksi ağzından yüzünden akıyor beyinsiz mal
Peroksit tarafından 22/Nis/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
dikkat dağınıklığı var sende
-
imzamı oku
haline şükret
bak burda ne demişsin
birşeyi yapmazsam ne olucagını biliyorum şuan götümün üzerinde oturup ders çalışmazsam bi sike sap olamıycağımı biliyorum ama çalışmıyorum kafam rahat vicdanım zorlamıyor beni hiç birşey zorlamıyor . yenemiyorum bunları
inana insanınxötünden şırıngayla kan alırlar bak demedi deme
-
Peroksit bunu yazdıDaveReed bunu yazdıPeroksit bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
dediğim gibi en kötü karar kararsızlıktan iyidir!başarısızım ve mutluyum :D yukarıdada yazdım zaten kararsızım şöyleyim böyleyim adamın götünü sikerim ha :D dikkat et
gel sik bakalım nasıl sikion benimkinin kafası hariç 28 cm
dikkat ettimde hep muhalefetsin birader hep ters düşüncelerin var yamuk bi tip olduğun kesin
bu zamana kadar nasıl tutmuşlar seni burda anlamadım torpil kaymışlar sana sanırım lol -
Peroksit bunu yazdı
başarısızım ve mutluyum :D yukarıdada yazdım zaten kararsızım şöyleyim böyleyim adamın götünü sikerim ha :D dikkat et
+ sen ne sikim oldunda konuşuyon lan sabancımısın olm ? göster başarılarınıda imrenek sana ama senin gibi bi piçe imrenilmez laflara bak 2003 üyesiymiş felan ulan eziklik kompleksi ağzından yüzünden akıyor beyinsiz mal
küfürlerini aynen geri iade ediyorum peroksitmisin her ne yarrağımsan
AllahinOglu tarafından 22/Nis/13 21:20 tarihinde düzenlenmiştir