Kare Kare Askerlerin Teslim Anı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    yakında millet isyan bayragını çekecek 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    akrepkral53 bunu yazdı:
    -----------------------------
    çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de sıçar.bu 2.askerimizle alay edişleri oldu. 3.de bakalım kime ne olcak
    Kimseye bişey olmayacak olan yine Vatandaşa olacak, Her daim onlar oynaşır cilveleşir ve Her daim de bu oynaşma ve cilveleşmelerin hesabı vatandaşa çıkartılır. Bu kural değişmeyecektir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

askerleri çuvalcı general almış şuna bak ya. dtp pkk vekilleri a.q sizin o jepleri abd den almışlardır kesin. rte busha görüşmeye gittiğinden pkk vekillerinin direnişi.

imza çakıyorlar bide beyinsizler. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

amk ben böyle işin. ne yazıkki bu siyasi iradesizlikle terörle mücadele edilemez. işte o yüzden,

TEK ÇÖZÜM DARBE....

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inalbora
    inalbora's avatar
    Erkek
    bu eline verdiğimin karıları (dtp girls) ne sikime oraya gelmişler ki..ap açık terörist bunlar..militan tipine soktuklarım.. başlayacam milli iradeden...

imzam yok..parmak bassam olur mu ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    B0LDPiL0T bunu yazdı:

amk ben böyle işin. ne yazıkki bu siyasi iradesizlikle terörle mücadele edilemez. işte o yüzden,

TEK ÇÖZÜM DARBE....

darbe nin doğuracağı rezalet sonuca göremi konuşuyorsun yoksa ne olduğunu bilmediğindenmi anlamadım ama ,

hala darbeyi savunuyosan

ben sana bi pok demiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    bu 8 askerdende çok şık naneler çıkacak eminim
    iyi bir sorgulanır bunlar onlarla gideceğime kafama sıkarım daha iyiydi

sırıtma la.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

3mr3 bunu yazdı:
    bu 8 askerdende çok şık naneler çıkacak eminim
    iyi bir sorgulanır bunlar onlarla gideceğime kafama sıkarım daha iyiydi
    O Canım askerlere dil uzatılmasın, kardeşim oturduğun yerden konuşmak kolay tabi, Arkadaşlar Manzara hoş değil tamam ancak Askerler sorgulanacakmışta bilmem neyde hiç değilse mantıklı şeyler yorumlayınız yahu, hiçmi yazığınız gelmiyor oradaki Askerimize, o asker Abiniz Kardeşinizde olabilirdi, Men ederim.

ayrıca Siyasi ve Otoriter boşluk hatalarının bedelinide o Canım Askerlere Çıkartacak Bürokrat Siyasi yada Üst Düzey Asker kim olursa olsun öz babam olsun Vatana Hıyanet Etmiş sayarım ben.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:
    B0LDPiL0T bunu yazdı:

TEK ÇÖZÜM DARBE....

darbe nin doğuracağı rezalet sonuca göremi konuşuyorsun yoksa ne olduğunu bilmediğindenmi anlamadım ama ,

hala darbeyi savunuyosan

ben sana bi pok demiyorum

Darbe 20 sene geriye götürür falan derler doğrudurda. Fakat şuan bakıldığında bazı amcıklar şeriyat istiyor bazı amcıklarda toprak istiyor.

20 senelik bi geriye gidiş olsa bile, (Zaten bu tarz yönetimlerle ileri gidş diye bi olay söz konusu olamaz. Bknz: Durmak yok yola devam)

Türkiye Cumhuriyet'inden  bunları isteyenleri götlerinden sikecek bi askeri yönetimin gelmesini isterim.  Devleti dolandıranları v.s gibileri saymadım bile.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Darbe 20 sene geriye götürür falan derler doğrudurda. Fakat şuan bakıldığında bazı amcıklar şeriyat istiyor bazı amcıklarda toprak istiyor.

20 senelik bi geriye gidiş olsa bile, (Zaten bu tarz yönetimlerle ileri gidş diye bi olay söz konusu olamaz. Bknz: Durmak yok yola devam)

Türkiye Cumhuriyet'inden  bunları isteyenleri götlerinden sikecek bi askeri yönetimin gelmesini isterim.  Devleti dolandıranları v.s gibileri saymadım bile.

Darbe beLki bizi 20 sene götürür...ama bundan 20 sene sonra VATANIMIZIN olmamasına tercih ediLmez...

20 sene sonra tamamen satıLmaktansa ...ßen 20 sene geriye giderim !..

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
Toplam Hit: 7268 Toplam Mesaj: 43