Kare Kare Askerlerin Teslim Anı
-
yakında millet isyan bayragını çekecek
-
akrepkral53 bunu yazdı:
-----------------------------
çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de sıçar.bu 2.askerimizle alay edişleri oldu. 3.de bakalım kime ne olcak
Kimseye bişey olmayacak olan yine Vatandaşa olacak, Her daim onlar oynaşır cilveleşir ve Her daim de bu oynaşma ve cilveleşmelerin hesabı vatandaşa çıkartılır. Bu kural değişmeyecektir. -
askerleri çuvalcı general almış şuna bak ya. dtp pkk vekilleri a.q sizin o jepleri abd den almışlardır kesin. rte busha görüşmeye gittiğinden pkk vekillerinin direnişi.
imza çakıyorlar bide beyinsizler.
-
amk ben böyle işin. ne yazıkki bu siyasi iradesizlikle terörle mücadele edilemez. işte o yüzden,
TEK ÇÖZÜM DARBE....
-
bu eline verdiğimin karıları (dtp girls) ne sikime oraya gelmişler ki..ap açık terörist bunlar..militan tipine soktuklarım.. başlayacam milli iradeden...
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------amk ben böyle işin. ne yazıkki bu siyasi iradesizlikle terörle mücadele edilemez. işte o yüzden,
TEK ÇÖZÜM DARBE....
darbe nin doğuracağı rezalet sonuca göremi konuşuyorsun yoksa ne olduğunu bilmediğindenmi anlamadım ama ,hala darbeyi savunuyosan
ben sana bi pok demiyorum
-
bu 8 askerdende çok şık naneler çıkacak eminim
iyi bir sorgulanır bunlar onlarla gideceğime kafama sıkarım daha iyiydi -
3mr3 bunu yazdı:
bu 8 askerdende çok şık naneler çıkacak eminim
iyi bir sorgulanır bunlar onlarla gideceğime kafama sıkarım daha iyiydi
O Canım askerlere dil uzatılmasın, kardeşim oturduğun yerden konuşmak kolay tabi, Arkadaşlar Manzara hoş değil tamam ancak Askerler sorgulanacakmışta bilmem neyde hiç değilse mantıklı şeyler yorumlayınız yahu, hiçmi yazığınız gelmiyor oradaki Askerimize, o asker Abiniz Kardeşinizde olabilirdi, Men ederim.ayrıca Siyasi ve Otoriter boşluk hatalarının bedelinide o Canım Askerlere Çıkartacak Bürokrat Siyasi yada Üst Düzey Asker kim olursa olsun öz babam olsun Vatana Hıyanet Etmiş sayarım ben.
-
hp32 bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------amk ben böyle işin. ne yazıkki bu siyasi iradesizlikle terörle mücadele edilemez. işte o yüzden,
TEK ÇÖZÜM DARBE....
darbe nin doğuracağı rezalet sonuca göremi konuşuyorsun yoksa ne olduğunu bilmediğindenmi anlamadım ama ,hala darbeyi savunuyosan
ben sana bi pok demiyorum
-----------------------------Darbe 20 sene geriye götürür falan derler doğrudurda. Fakat şuan bakıldığında bazı amcıklar şeriyat istiyor bazı amcıklarda toprak istiyor.
20 senelik bi geriye gidiş olsa bile, (Zaten bu tarz yönetimlerle ileri gidş diye bi olay söz konusu olamaz. Bknz: Durmak yok yola devam)
Türkiye Cumhuriyet'inden bunları isteyenleri götlerinden sikecek bi askeri yönetimin gelmesini isterim. Devleti dolandıranları v.s gibileri saymadım bile.
-
-----------------------------Darbe 20 sene geriye götürür falan derler doğrudurda. Fakat şuan bakıldığında bazı amcıklar şeriyat istiyor bazı amcıklarda toprak istiyor.
20 senelik bi geriye gidiş olsa bile, (Zaten bu tarz yönetimlerle ileri gidş diye bi olay söz konusu olamaz. Bknz: Durmak yok yola devam)
Türkiye Cumhuriyet'inden bunları isteyenleri götlerinden sikecek bi askeri yönetimin gelmesini isterim. Devleti dolandıranları v.s gibileri saymadım bile.
-----------------------------Darbe beLki bizi 20 sene götürür...ama bundan 20 sene sonra VATANIMIZIN olmamasına tercih ediLmez...
20 sene sonra tamamen satıLmaktansa ...ßen 20 sene geriye giderim !..