Kare Kare Askerlerin Teslim Anı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    Allah kahretsin, şu görüntülerdeki rezilliğe bak. bu devlet ayaktamı uyuyor, bu şerefsizler sınırımızın dibinde 8 tane askerimiz de ellerindeyken it sürüsü gibi ciplerle gelip de nasıl cirit atıyolar. a.q. ben böyle işin. Allah aşkına bu görütüleri kaldırın siteden, kaldıramıyorum, sinirden yerimde duramıyorum, eline silahı alıcan gidicen geçicen sınırı Allah yarattı demiycen karşına kim çıkarsa artık sırayla geberticen, taş taş üstünde bırakmıycan, bu a.q. kuzey ırak ı haritadan silinene kadar bombalıycan

boş tenekeden çok ses çıkar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    bizim sekiztane elemanda da var bi ipnelik gibi geliyor bana nası esir düşüyorsun elinde silahla catışmanın ortasında onu anlamadım zaten askerlik yapmış bi birey olarak. geri verme olayı tam rezillik zaten masasına sıctıklarım o masanın üstünde imza atanıda sikmek lazım aslında

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

3mr3 bunu yazdı:
    bu 8 askerdende çok şık naneler çıkacak eminim
    iyi bir sorgulanır bunlar onlarla gideceğime kafama sıkarım daha iyiydi
    O Canım askerlere dil uzatılmasın, kardeşim oturduğun yerden konuşmak kolay tabi, Arkadaşlar Manzara hoş değil tamam ancak Askerler sorgulanacakmışta bilmem neyde hiç değilse mantıklı şeyler yorumlayınız yahu, hiçmi yazığınız gelmiyor oradaki Askerimize, o asker Abiniz Kardeşinizde olabilirdi, Men ederim.

ayrıca Siyasi ve Otoriter boşluk hatalarının bedelinide o Canım Askerlere Çıkartacak Bürokrat Siyasi yada Üst Düzey Asker kim olursa olsun öz babam olsun Vatana Hıyanet Etmiş sayarım ben.

ya bak canım kardeşim benim :D bilgin olmadığı konularda konuşma kaç tane özel harekaat vs tanıdığın var yada kaçtane böyle olay bilip cevap yazıyorsun
    8 ide ince bir sorgudan geçecek :D büyüyünce anlarsın niye geçeceklerinide  tamam senin benim kardeşim olabilirdi eyvallah
    içlerinde suçsuz habersiz olanlarda var emin ol suçlu olanlarda var onlar çıkar kafanı yorma

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    şimdi bazı arkadaşlarımız darbe felan demişler bazılarıda demişlerki bu vatanı kaybetmektense 20 yıl geriye giderim felan böyle diyenlere ve böyle düşünenlere soruyorum ATATÜRK gibi bir adam mı varda bu ülke bölünecekte bu topraklar gidecek ne kadar saçmalamışsınız arkadaşlar bu ülkede bir karış toprağı alabilmek için önce Atatürk kadar akıllı bir adamın ortalıkta dolaşması gerekiyo yoksa siz böyle birini gördünüzde bütün bu söylemleriniz o yüzdenmidir sorarım size ;heee yok öyle bir adam dersenizde niye zırvalamaktan vazgeçmiyosunuz yok vatan gidecekte vatan satılıyoda toprak gidiyoda y****k kürek çözümcü gençler görelim akıllı seki gençler görelim araştıran okuyan gençler görelim

ZİNAR KERE ZİNAR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmrahOzgur
    EmrahOzgur's avatar
    Erkek

şerefsiz oğlu şerefsizler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

vay yavrum vay sen git askerlerinizi kurtarıyom diye o köpeğin resminin üstünde imza at elinle koymuş gibi git bul yuvalarını da bilmiyoruz nereye gittik falan de (açıklama yapıyodu or...nun teki)    sonra deki askerinizi kurtardım oy verin bana sonraki seçimlerde de sıç iyice ağzımıza ohh lan ne iyiymiş stratejiye bak aq

arkadaşlar ben bunları düşünüyorum bunların ne olduunu biliyorum bu dtpli köpeklerin sizde biliyosunuz....madem öyle bizmi çok akıllıyız yoksa bizi yönetenlermi çok aptal

Zugzwang
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

3mr3 bunu yazdı:
    bu 8 askerdende çok şık naneler çıkacak eminim
    iyi bir sorgulanır bunlar onlarla gideceğime kafama sıkarım daha iyiydi
    O Canım askerlere dil uzatılmasın, kardeşim oturduğun yerden konuşmak kolay tabi, Arkadaşlar Manzara hoş değil tamam ancak Askerler sorgulanacakmışta bilmem neyde hiç değilse mantıklı şeyler yorumlayınız yahu, hiçmi yazığınız gelmiyor oradaki Askerimize, o asker Abiniz Kardeşinizde olabilirdi, Men ederim.

ayrıca Siyasi ve Otoriter boşluk hatalarının bedelinide o Canım Askerlere Çıkartacak Bürokrat Siyasi yada Üst Düzey Asker kim olursa olsun öz babam olsun Vatana Hıyanet Etmiş sayarım ben.

ya bak canım kardeşim benim :D bilgin olmadığı konularda konuşma kaç tane özel harekaat vs tanıdığın var yada kaçtane böyle olay bilip cevap yazıyorsun
    8 ide ince bir sorgudan geçecek :D büyüyünce anlarsın niye geçeceklerinide  tamam senin benim kardeşim olabilirdi eyvallah
    içlerinde suçsuz habersiz olanlarda var emin ol suçlu olanlarda var onlar çıkar kafanı yorma

Sende kafanı yorma, kardeşim Zulmün hüküm sürdüğü diyarlarda Akıl ile hidayet birbirini bulmazmış. Büyüklerin Hatalarının bedelini O askerlere Çıkartacaklar anladığım kadarıyla, Yaşın kaç bilmiyorum ama büyüyünce Askere gidince Görürsün olan biteni, Unutmaki Silah Zoru altında Apoyada istenilen Cümleler Söyletildi. Basit Muhakemelere Askerlerimizi yem ediceklerine Adam gibi İş çıkarsalar içim yanmaz. Bilmem anlatabildimmi.

Ok Asker olan adam Sıcak Noktaya Düştüğünde Oradan Her halikarda Ölmesi gerek Diyorsun yani anladığım kadarıyla. Tamam tüm Askerler Anne baba yada Yavuklunuzu yada Yeni Doğmuş bebeklerinizi Düşünmeden, Aptallar gibi Ölün Çünkü ölmezseniz Döndüğünüzde Neden Ölmedin Lan diyecek Hödüler var sizi bekleyen.

8. tanesininde ince bir sorgudan geçeceğine eminim, Polemik de yaratmanın anlamı yoktur fikrini dedin saygı duyarım, ancak bu etikde doğru değildir, bu askerler sorgulanacaktır ancak bildiğin anlamda değil onlarda suç çıkacak anlamında değil, anlatabildim umarım. Doğrusuda bu olmalıdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Samast07
    Samast07's avatar
    Erkek

hala bu soysuzları mecliste tutan hüKümetin ben ... !

türk'ün yurdunda kürt-islam sentezciliği yapan şerefsizler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

Sende kafanı yorma, kardeşim Zulmün hüküm sürdüğü diyarlarda Akıl ile hidayet birbirini bulmazmış. Büyüklerin Hatalarının bedelini O askerlere Çıkartacaklar anladığım kadarıyla, Yaşın kaç bilmiyorum ama büyüyünce Askere gidince Görürsün olan biteni, Unutmaki Silah Zoru altında Apoyada istenilen Cümleler Söyletildi. Basit Muhakemelere Askerlerimizi yem ediceklerine Adam gibi İş çıkarsalar içim yanmaz. Bilmem anlatabildimmi.

Ok Asker olan adam Sıcak Noktaya Düştüğünde Oradan Her halikarda Ölmesi gerek Diyorsun yani anladığım kadarıyla. Tamam tüm Askerler Anne baba yada Yavuklunuzu yada Yeni Doğmuş bebeklerinizi Düşünmeden, Aptallar gibi Ölün Çünkü ölmezseniz Döndüğünüzde Neden Ölmedin Lan diyecek Hödüler var sizi bekleyen.

ama asıl olan bu değilmi ? sonuçta bu askerlerimiz içlerinden bir hain yüzünden pusuya düşmedimi 12 adet canın katletdilmesinin hesabı sorulmasınmı ?
    yaşımın önemi yok çok daha derinlerini çok küçük yaşlarda öğrendim ailem ve çevrem yüzünden  meslekleri yüzünden neyse
    ben diyorumki onlarla gideceğime şerefimli şehit olurdum tabi olan biteni bilmiyoruz konuşmak kolay ama ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır

sırıtma la.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:

ama asıl olan bu değilmi ? sonuçta bu askerlerimiz içlerinden bir hain yüzünden pusuya düşmedimi 12 adet canın katletdilmesinin hesabı sorulmasınmı ?
    yaşımın önemi yok çok daha derinlerini çok küçük yaşlarda öğrendim ailem ve çevrem yüzünden  meslekleri yüzünden neyse
    ben diyorumki onlarla gideceğime şerefimli şehit olurdum tabi olan biteni bilmiyoruz konuşmak kolay ama ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır

Onların içinden Hıyanet eden de bizden değildir, bu durum varsa olayın seyri değişir tabiki, ancak Asker lan neden Esir düştün Lan neden orada onların dediklerini dedin gibi bi sorgulama elbetteki Saçma olacaktır. Neyse dediğim gibi ihanet eden varsa ihanetinin bedelini alacaktır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 7267 Toplam Mesaj: 43