Kare Kare Askerlerin Teslim Anı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    roj tv de görüntülerini verdiler bu askerler sanki kırk yıllık dostları gibi o pkk lı itlerle vedalaştılar el sıkışıyorlar sonrada dönüp gülümsüyorlar o itlere günlerce sorguda kalıp verirler bunların hesabını analarından emdikleri sütü burunlarından getirirler o sorguda sanki resmi bir devletle anlaşma yapar gibi imza atan o şerefsizlerinde allah belasını versin

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Samast07
    Samast07's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:
    -----------------------------

Sende kafanı yorma, kardeşim Zulmün hüküm sürdüğü diyarlarda Akıl ile hidayet birbirini bulmazmış. Büyüklerin Hatalarının bedelini O askerlere Çıkartacaklar anladığım kadarıyla, Yaşın kaç bilmiyorum ama büyüyünce Askere gidince Görürsün olan biteni, Unutmaki Silah Zoru altında Apoyada istenilen Cümleler Söyletildi. Basit Muhakemelere Askerlerimizi yem ediceklerine Adam gibi İş çıkarsalar içim yanmaz. Bilmem anlatabildimmi.

Ok Asker olan adam Sıcak Noktaya Düştüğünde Oradan Her halikarda Ölmesi gerek Diyorsun yani anladığım kadarıyla. Tamam tüm Askerler Anne baba yada Yavuklunuzu yada Yeni Doğmuş bebeklerinizi Düşünmeden, Aptallar gibi Ölün Çünkü ölmezseniz Döndüğünüzde Neden Ölmedin Lan diyecek Hödüler var sizi bekleyen.

ama asıl olan bu değilmi ? sonuçta bu askerlerimiz içlerinden bir hain yüzünden pusuya düşmedimi 12 adet canın katletdilmesinin hesabı sorulmasınmı ?
    yaşımın önemi yok çok daha derinlerini çok küçük yaşlarda öğrendim ailem ve çevrem yüzünden  meslekleri yüzünden neyse
    ben diyorumki onlarla gideceğime şerefimli şehit olurdum tabi olan biteni bilmiyoruz konuşmak kolay ama ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır

sözümden döneceğimi bilsem önce kendi kafama sıkarım.benim bi türk olarak şerefim namusun tarihim var.20 cm'lik bişeyden korksaydık hergün pkk destekçisi 10'larca kişiyle uğraşmazdık..

biz işte bu yüzden kaybediyoruz.oğuzun soyu artık kendine gelmeLi..ne ümmetçi çapulcu olmalı nede kızıl köpek ! ırkının farkına warMaLı..alevi-sunni hiç farketmeksizin..zaten en büyük sorun da burda ya..sunni-alevi dediler kardeşi kardeşe vurdurdular..

pkk'lı kürtlerin kullandıqı bi cümle size buyrun iyice düşünün ne demek istediklerini çok ii anlıyacaksınız..

"Faşizmi kendi kanında boğacağız."

dipnot:kürtlerin kime faşist dediklerini de çok iyi biliyorsunuzdur..sana bana yani TÜRK'e

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Acaba bu DTP li lerin oraya gidip askerileri almalarında ki amaç...
    Dedikleri gibi iyi niyet göstergesi mi (!)

yoksa o o.çocuğu öcalanın resminin olduğu masanın arkasında resim çektirip, TBMM'nin üyeleri artık öcalanı benimsedi görüntüsü vermek mi?

futbolcuların imza şovu gibi ya da Avrupa Birliği görüşmelerinde ki imza atma törenleri gibi bi de o o.çocuğu desenli masada imza atma resimleri felan ne anlamış değilim amk...

ayrıca bu jipler ne amk.?!'  onu hiç anlayamadım...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

hulki cevizoglu soylemisti bu olayin sonu ORDU yu kucuk dusurmeye yonelik eylemle son bulacak diye,

al iste 

'Asker kendisi gitti' deme cesaretini gösteren tek yazar Hulki Cevizoğlu'ydu

Cevizoğlu'nun haftalar öncesinde yazdığı senaryo neredeyse birebir gerçekleşti.

Türk Ordusu’nun küçük düşürülmesi çalışmalarını öteden beri biliyoruz. Bu her düzeyde ve her olayda deneniyor. Hem içeriden hem de dışarıdan. Halkın gözündeki “en güvenilir kurum” olarak haklı yer edinen TSK küçük düşerse, zayıflamış da olacak.

PKK’nın politik uzantısı DTP’liler halka sevdirilecekti, “barış havarisi” görünümünde, arabuluculuk ederek Türk askerini sözde kurtarmış olacaklardı.
    -PKK muhatap alınmış olacaktı.

- 8 kişinin ailesi terörist televizyonlarında (ki, bunları AKP Hükümeti hâlâ kapattıramadı) konuşturulacak, duygu sömürüsü yapılacak ve PKK’nın gücü tescillenecekti. (Bu televizyonlarda ailelerle röportajların yayınlandığını duyuyorum

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    darbe zihniyeti hortlamış yine.....

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    securityturkiye
    securityturkiye's avatar
    Erkek

Türk - Kürt KaRDeŞTir..!

pkk Küçük Harfle Kalleştir..!

Türk we Kürtü birbirlerine düşürmek isteyen abd den baskası değildir

abd Sinsi düşmanımızdır..!

By HackeR a R e a SecurityTurkiye.Com Turkish Security
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    securityturkiye
    securityturkiye's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    Acaba bu DTP li lerin oraya gidip askerileri almalarında ki amaç...
    Dedikleri gibi iyi niyet göstergesi mi (!)

yoksa o o.çocuğu öcalanın resminin olduğu masanın arkasında resim çektirip, TBMM'nin üyeleri artık öcalanı benimsedi görüntüsü vermek mi?

futbolcuların imza şovu gibi ya da Avrupa Birliği görüşmelerinde ki imza atma törenleri gibi bi de o o.çocuğu desenli masada imza atma resimleri felan ne anlamış değilim amk...

ayrıca bu jipler ne amk.?!' onu hiç anlayamadım...

ÇOK DOGRU BİRŞEY YAZMISSIN HELAL OLSUN TEBRİKLER EDERİM

Bencede onların amacı = TBMM'nin üyeleri artık öcalanı benimsedi görüntüsü vermek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Samast07 bunu yazdı:
    3mr3 bunu yazdı:

Sende kafanı yorma, kardeşim Zulmün hüküm sürdüğü diyarlarda Akıl ile hidayet birbirini bulmazmış. Büyüklerin Hatalarının bedelini O askerlere Çıkartacaklar anladığım kadarıyla, Yaşın kaç bilmiyorum ama büyüyünce Askere gidince Görürsün olan biteni, Unutmaki Silah Zoru altında Apoyada istenilen Cümleler Söyletildi. Basit Muhakemelere Askerlerimizi yem ediceklerine Adam gibi İş çıkarsalar içim yanmaz. Bilmem anlatabildimmi.

Ok Asker olan adam Sıcak Noktaya Düştüğünde Oradan Her halikarda Ölmesi gerek Diyorsun yani anladığım kadarıyla. Tamam tüm Askerler Anne baba yada Yavuklunuzu yada Yeni Doğmuş bebeklerinizi Düşünmeden, Aptallar gibi Ölün Çünkü ölmezseniz Döndüğünüzde Neden Ölmedin Lan diyecek Hödüler var sizi bekleyen.

ama asıl olan bu değilmi ? sonuçta bu askerlerimiz içlerinden bir hain yüzünden pusuya düşmedimi 12 adet canın katletdilmesinin hesabı sorulmasınmı ?
    yaşımın önemi yok çok daha derinlerini çok küçük yaşlarda öğrendim ailem ve çevrem yüzünden  meslekleri yüzünden neyse
    ben diyorumki onlarla gideceğime şerefimli şehit olurdum tabi olan biteni bilmiyoruz konuşmak kolay ama ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır

sözümden döneceğimi bilsem önce kendi kafama sıkarım.benim bi türk olarak şerefim namusun tarihim var.20 cm'lik bişeyden korksaydık hergün pkk destekçisi 10'larca kişiyle uğraşmazdık..

biz işte bu yüzden kaybediyoruz.oğuzun soyu artık kendine gelmeLi..ne ümmetçi çapulcu olmalı nede kızıl köpek ! ırkının farkına warMaLı..alevi-sunni hiç farketmeksizin..zaten en büyük sorun da burda ya..sunni-alevi dediler kardeşi kardeşe vurdurdular..

pkk'lı kürtlerin kullandıqı bi cümle size buyrun iyice düşünün ne demek istediklerini çok ii anlıyacaksınız..

"Faşizmi kendi kanında boğacağız."

dipnot:kürtlerin kime faşist dediklerini de çok iyi biliyorsunuzdur..sana bana yani TÜRK'e

Ne demek istiyorsun sen Samast Gayeni aşmaya başladın sen, ne edecek senin gibiler memlekette ne kadar kürt var hepsini öldürecekmisiniz nedir amacın senin, oradaki laf türklere söylenmemiştir, Irkçı olan senin gibilere söylenmiştir, burada hepimiz kardeşiz kimsede bedavadan burda durmuyor zamanında hep beraber vurduk düşmana hep beraber şehit yattık bu topraklarda kendine gel tarihinin sadece Atatürk dönemi seni ilgilendirmeli daha eskiye gidersen Globalleşen dünyada başını duvardan duvara vurarak parçalanırsın. yok senin gibi düşünenlere yer dünyada.

Fitne edenlere yer yok. kürtler demekle kimleri karşına alıyorsun sen onuda açık belirtmemişsin mesela ben, Faşism kontrolden çıkarsa Boğacak olanlardan biriyim. Ve benim gibi milyonlarca var. Gücünüz yetmeyecek davaya Boş davaya milyonlarca insanın kanına girdi senin gibiler dahada girecek nedir üstünlüğün senin. anlat dinliyorum seni.

Anlat bakiyim.

1- Süperman gibi havalardamı uçuyor acaba senin gibi üstün ırk mümessileri (Diğer kardeşlerim üstüne alınmasın, burada büyük bir tezat oluştu.)

2- Yoksam diğer insanların ihtiyaçlarındanmı münezzehsin.

Amerika gülüyor be, mükemmel bir karıştırıcı makine olduğunuzun farkında bile değilsiniz. Tamamdır Türkiye sizindir, kürtler de sizindir neden itip kakıyorsunuzki, siz faşistlerin derdi nedir. o zaman tek sonuç çıkıyor Komple memleket yıkılmadan durmayacaksınız. Pkk bu gün neden oluştu yarattınız yarattığınız canavarı durdurmakdan başka bi şey düşünmezseniz iyi olacak.

Şimdi biri çıkacak nasıl yarattık diyecek= Cevap veriyim onada hazır hazır.

Kürtlerin kürtlüklerini unutmaya başladığı dönemlerde adamların yüzüne günde kırk kere vurmasaydınız tek tük kürtçe kasert dinleyenlerin kasetlerini ellerinden alıp o kaset için hapishanelere göndermeseydiniz, bu gün bu sonuçlarda büyük ihtimal olmayacaktı.

Gelelim diğer vahim duruma, Vatanını cidden sevenleri Sadece Çalışmaya davet ediyorum, Laf üretip Irk üstünlüğü taslamak kime ne yarar getirebilirki, Samast Cidden tiskindim sen Dediğin lafın altında yatan kelime türkiyedeki tüm kürtleri öldürelimdir. Ne dediğini biliyormusun sen. Allahtan Kork. Allahsızlık insana Daima Zalimliğin yarattığı ortamlarda gebermeyi getirir. Sen dengesiz olabilirsin, yada sen hayattan bişi beklemiyor eroinman biride olabilirsin ama gençlerin dimaglarını zehirlemeyeceksin kardeşim. o kadar, Katil Samastında adını üstüne almış nickine bakın hele. Bilmeyen diyecek ne babayiğittir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    securityturkiye
    securityturkiye's avatar
    Erkek

Şimdi Hepimiz Buradan Ellerimize AYYILDIZLI BAYRAK alıp Miting Yapmalıyız :D

kardeşiz peygamberimiz bir kitabımız bir sadce düşüncemiz farklı bu bir gerçekki türkiyede düşünce özgürlügümüz kısıtlanmıştır bunu bilen bilinçli 1 tek bir insan bile yok uyan türkiye uyan yoksa böyle uyandırıyorlar işte

Nasıl uyandırıyorlar Demeyin İşte HerSabah Şehit Haberleriyle Anladınız Siz :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Samast Eshefle karşılıyorum Ülkenin birliğine dair çok yıpratıcı sözler demişsin bi kere Faşizm insanlık suçu bir olgudur Pkk nın yaptığıda faşizmdir, sendemi faşistsinki bunları demektesin dediklerin ülkedeki tüm kürtleri yoketmek anlamlarına geliyor. bu konuda bi açıklama yaparsan iyi olacak.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 7264 Toplam Mesaj: 43